Globalno otopljenje ili ti kuda ide ovaj svet?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 310829

Veoma poznat
Poruka
10.351
Prema pisanju londonskog "Telegrafa", mnoga deca su spremna da zaborave na najnoviji iPad, igračke, slatkiše ili kućnog ljubimca samo da bi ponovo imali oca koji će brinuti o njima.

Prvo mesto na listi najtraženijih poklona, takođe, bi moglo da bude veliko iznenađenje za mnoge roditelje jer se na njemu nalazi brat ili sestra.

kao i uvek deca najiskrenija, više cene neke životne vrednosti nego ˝odrasli˝ ljudi, samo šteta što će kako budu odrastali i oni postati isti...
dakle, jel vas sramota bar malo?

Prema pisanju londonskog "Telegrafa", mnoga deca su spremna da zaborave na najnoviji iPad, igračke, slatkiše ili kućnog ljubimca samo da bi ponovo imali oca koji će brinuti o njima.

Prvo mesto na listi najtraženijih poklona, takođe, bi moglo da bude veliko iznenađenje za mnoge roditelje jer se na njemu nalazi brat ili sestra.

kao i uvek deca najiskrenija, više cene neke životne vrednosti nego ˝odrasli˝ ljudi, samo šteta što će kako budu odrastali i oni postati isti...
dakle, jel vas sramota bar malo?

deca su oduvek bila čiste duše i pokazatelj pravih vrednosti...

Prema pisanju londonskog "Telegrafa", mnoga deca su spremna da zaborave na najnoviji iPad, igračke, slatkiše ili kućnog ljubimca samo da bi ponovo imali oca koji će brinuti o njima
.

i šta je ovde dostignuće?
to što više vole ćaleta od parčeta plastike?
pa jedino još da nije tako pa da se svi ko leminzi dobrovoljno smaknemo s neke litice

pa kad sve ostalo imaju

Па шта си очекивао, да дете од 5 година тражи БМВ? Што каже тензија као хоћу бату или секу, па ти онда ломи играчке, па те малтретира, па ово, па оно, па матори уђе у собу а ви се давите.. Ретко где имаш да то није тако..

Иначе то стоји, деца имају још и најчистију душу, али знају и они врло добро како се манипулише, то ти је невезано за године.. Кад направе сра*е како се умиљавају, па кад им треба нешто онда вриште, пиште, знају да ћеш попустити.. Ма има тога колико хоћеш..

И те приче "само да имају оца" па да, а кад га имају онда је "матори серо*а", и то ако имаш среће онда си матори се*оња.. Мсм ништа ту није баш све тако дивно, мада ок од свих нас они су још и најбољи..

et tema...mene nije sramota, imam sina...lepotan pravi, šeta sve samoe lepotice ljubi ga tata, ništa nije na mene...

:):):)
Moj ima 9 i vec je obziran prema zanskom rodu.
Ja: "Svidja ti se Anja?"
On: "Ne. Ne zna koliko je dva i dva."
Ja: "Svidja ti se Sandra?"
On:"Ne. Samo place."
Ja:"Svidja ti se Anisija?"
On:"Ne. Debela je. Ali, to im necu reci. Da se ne uvrede...":)

Па шта си очекивао, да дете од 5 година тражи БМВ? Што каже тензија као хоћу бату или секу, па ти онда ломи играчке, па те малтретира, па ово, па оно, па матори уђе у собу а ви се давите.. Ретко где имаш да то није тако..

Иначе то стоји, деца имају још и најчистију душу, али знају и они врло добро како се манипулише, то ти је невезано за године.. Кад направе сра*е како се умиљавају, па кад им треба нешто онда вриште, пиште, знају да ћеш попустити.. Ма има тога колико хоћеш..

И те приче "само да имају оца" па да, а кад га имају онда је "матори серо*а", и то ако имаш среће онда си матори се*оња.. Мсм ништа ту није баш све тако дивно, мада ок од свих нас они су још и најбољи..

to i jeste poenta

to i jeste poenta

Шта је то поента? Па и ја сам некад био такав, а види сад, мсм то ти не гарантује ништа.. А ја још не видех некога да је успео да задржи то стање, ма колико он сам мислио да јесте, не мислим на раздраганост, већ на чистоћу душе.

Шта је то поента? Па и ја сам некад био такав, а види сад, мсм то ти не гарантује ништа.. А ја још не видех некога да је успео да задржи то стање, ма колико он сам мислио да јесте, не мислим на раздраганост, већ на чистоћу душе.

poenta je da je taj mali mozak neiskvaren u odnosu na starije generacije, umesto da budemo uzor deci mi ih upropašćavamo.
ne treba oni da uče od nas nego mi od njih

poenta je da je taj mali mozak neiskvaren u odnosu na starije generacije, umesto da budemo uzor deci mi ih upropašćavamo.

Као што рекох знају и они врло добро да манипулишу, па и кад направе сра*е да окриве друге.. Није то баш тако чисто, и не треба баш много да учимо ни од њих... У сваком сегменту имаш сра*а, само што се на децу гледа блаже, па кажеш "јааааааао, дуууууша" па му је све опроштено..

jednom kad sam jednoj ženi rekao deca su danas jako iskvarena, misleći na današnje tinejdžere u odnosu na one tinejdžere od pre dvadesetak i više god, a ona mi je rekla deca su sva ista, samo su se roditelji promenili...
i to je najpametnije što sam čuo u vezi poređenja današnje i tadašnje dece...
razmislio sam malo i shvatio da jeste tako...

Као што рекох знају и они врло добро да манипулишу, па и кад направе сра*е да окриве друге.. Није то баш тако чисто, и не треба баш много да учимо ни од њих... У сваком сегменту имаш сра*а, само што се на децу гледа блаже, па кажеш "јааааааао, дуууууша" па му је све опроштено..

to si u pravu, al ako si toki magarac da mu popuštaš i treba da ti se popne na glavu...

´nači nema šta ne bi razjebali za 5 minuta z:(

Није то ништа раз*ебано већ реално.. То као оно "здрав има хиљаду жеља, болестан само једну"; па и тај болестан да је здрав имао би хиљаду, а овако он испаде фин, племенит, а ми свиње.. Мсм дај немој да се за*ебавамо... И ја кад сам био прикован за кревет скоро 20 дана и ја сам имао само једну жељу, а сад имам три хиљаде жеља.

to si u pravu, al ako si toki magarac da mu popuštaš i treba da ti se popne na glavu...

Наравно, али није то тема, већ је тема о томе да ће ти се и он попети на главу, тако да није то баш тако фин мозгић као што се представља и прича..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back