Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvim zakonom!?Izadješ, glasaš, odeš na kaficu i čekaš rezultate.I moliš se Bogu da se Srbi nisu zezali, pa svi zaokružili Muftiju.

Ма баш због тога и кажем. Треба законом подићи цензус на 20%. Ако партија није способна да мобилише 20% гласача не треба ни да улази у скупштину. Тиме би елиминисали 150 различитих интересних група, да не кажем партија.

Ма баш због тога и кажем. Треба законом подићи цензус на 20%. Ако партија није способна да мобилише 20% гласача не треба ни да улази у скупштину. Тиме би елиминисали 150 различитих интересних група, да не кажем партија.

To je nemoguće, glasaju ljudi, a ne nešto virtuelno.Od ljudi moraju da zavise izbori.U tome je štos.Ako mene pitaš, dozvolila bih pet stranaka, a kriterijum za članstvo bi bio jeziv.Onda bi glas imao odgovarajuću snagu.Mi se stalno suočavamo sa svojim odrazom u ogledalu, i nikako da shvatimo da smo staaaaari, dosadni i nesposobni.Drugi treba da dodju.Makar bili gori, ako je to moguće.

Srbijin-Zabavnik-B2-05.jpg

To je nemoguće, glasaju ljudi, a ne nešto virtuelno.Od ljudi moraju da zavise izbori.U tome je štos.Ako mene pitaš, dozvolila bih pet stranaka, a kriterijum za članstvo bi bio jeziv.Onda bi glas imao odgovarajuću snagu.Mi se stalno suočavamo sa svojim odrazom u ogledalu, i nikako da shvatimo da smo staaaaari, dosadni i nesposobni.Drugi treba da dodju.Makar bili gori, ako je to moguće.

Наравно да је могуће. Цензус од 20% теоретски омогућава максимум од пет партија у парламенту. Е сад, да ли би прошло пет, три или две је ствар избора.

Нови људи би требало да долазе кроз постојеће партије, само што је то тешко јер су нам партије по дифолту недемократске. Радије се цепају на делове него што дозвољавају да се надгласавањем промене изнутра.

Hm, onda bi imao DS i SNS, pretpostavljam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back