gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Решење је да се подигне цензус на бар 20%. Па да видимо онда ко је ко и ко је с ким.
Čime, vijagrom?Samo glasanjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Решење је да се подигне цензус на бар 20%. Па да видимо онда ко је ко и ко је с ким.
Sigurno?
Čime, vijagrom?Samo glasanjem.
Čekaj el se Dveri zalažu da se srpski piše srbski ili to beše Obraz?![]()
Постоји ВИДЕО МАРТЕРИЈАЛ вас како крадете НАМЕШТАЈ!

Законом.
Stolice iz Skupštine koristim samo kad treba da se popnem na tavan i uzmem slike, opet iz Skupštine, da bacim na Limundo![]()

Muka mi je više od studenata koji ne znaju da pišu ćirilicu.Ako se za to zalažu, imaju moja dva glasa.
Da se opkladimo?
Ko izgubi gasi nalog na krstarici.
Kakvim zakonom!?Izadješ, glasaš, odeš na kaficu i čekaš rezultate.I moliš se Bogu da se Srbi nisu zezali, pa svi zaokružili Muftiju.
Ko ne zna da piše ћирилицом?
Ма баш због тога и кажем. Треба законом подићи цензус на 20%. Ако партија није способна да мобилише 20% гласача не треба ни да улази у скупштину. Тиме би елиминисали 150 различитих интересних група, да не кажем партија.
Mladi ljudi od 20 godina.
To ću ionako da uradim uskoro.Ne kladim se na izbore u Srbiji. A ja tebi mogu reći da će DS dobiti većinu, nažalost.
Pa ja imam 21 pa znam...
I tu grešiš.
Ds neće dobiti većinu. Više će dobiti SNS.
Odluka je na debelom Ivici.
I tu grešiš.
Ds neće dobiti većinu. Više će dobiti SNS.
Odluka je na debelom Ivici.
To je nemoguće, glasaju ljudi, a ne nešto virtuelno.Od ljudi moraju da zavise izbori.U tome je štos.Ako mene pitaš, dozvolila bih pet stranaka, a kriterijum za članstvo bi bio jeziv.Onda bi glas imao odgovarajuću snagu.Mi se stalno suočavamo sa svojim odrazom u ogledalu, i nikako da shvatimo da smo staaaaari, dosadni i nesposobni.Drugi treba da dodju.Makar bili gori, ako je to moguće.
Ма баш због тога и кажем. Треба законом подићи цензус на 20%. Ако партија није способна да мобилише 20% гласача не треба ни да улази у скупштину. Тиме би елиминисали 150 различитих интересних група, да не кажем партија.
A šta će ti Slobo ako imaš 21?Ne pravi se lud, znaš dobro da svi pišu latinicom.Govorim o pisanju, a ne o kucanju.