gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Daće ih DS-u.
Ja sam član DS-a.Ja neću glasati za njih.Znam za koga ću.Ako mi, stari članovi, nismo čuli da se o tome makar šuška, onda nemoj da pričaš napamet.Imaš li ikakav dokaz, to bi bilo korisno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daće ih DS-u.
Моји родитељи гледају телевизију. Појма немају ко су они.
Немој мене да трпаш са Брозовим идолопоклоницима
Пази, ја сам прочитао њихов сајт и читам га редовно већ годину дана, али непроверени су у пракси поред свих шетњи које су организовали, свих клипова подршке из дијаспоре, свих трибина итд. Незгодан је тренутак да им сада дам глас да би их тестирао на локалу, јер морам да гласам против Ђиласа и ДС у Београду. Да гласам за њих, такве непроверене и недоказане, на парламентарним је превелик ризик, јер опет морам да рушим жуте. На председничким Глишић нема шансе и то би био бачен глас.
Ja sam član DS-a.Ja neću glasati za njih.Znam za koga ću.Ako mi, stari članovi, nismo čuli da se o tome makar šuška, onda nemoj da pričaš napamet.Imaš li ikakav dokaz, to bi bilo korisno?
(ne zezam se, stvarno nisam znala)Da ce rasturiti poziciju i opoziciju na vanrednim izborima. Nadam se da ce do tada Srbi progledati.
Имају богато животно искуство и знају много више од мене, јер много дуже прате политику. Компетентан сам док год имам интернет, као и сви остали.
То су моји саборци у овом тешком животу. Углавном, дошли смо до закључка да нико није идеалан, али да Тадића и ДС морамо да сменимо и тако ћемо гласати.

Nisam se setila da podesim voice recorder na telefonu.
Kažem ti šta sam čula.
Čak mi je ponudio da me ubaci na biračko mesto za 2000 ali pod uslovom da glasam za njih. A onda sam mu dala letak koji mi je dao i rekla mu da ga pročita prvo pre nego počne da s-re bilo šta.
A provereno ti je da glasaš za Tomu Grobara? Jel? To ti je provereno?
Da glasaš za čoveka koji je preko noći pljunuo na 20 godina svoje političke ideologije...da glasaš za čoveka koji za mišljenje pita bivšeg američkog ambasasora i još ga plaća za to?
Da glasaš za čoveka koga finansiraju Mišković,Beko i ostali tajkuni...koji je angažovan od stranih obaveštajnih službi da razbije SRS...koji je preko noći postao prihvatljiv Nataši Kandić, iako ga je do juče ista optuživala za ratne zločine u Hrvatskoj...da glasaš za čoveka koji kaže da mu je i Čeda Jovanović prihvatljiv za koaliciju...koga podržavaju Milo Djukanović i muftija Zukorlić.
Pa Vučić je sam izjavio da mu je Miki Rakić najbolji prijatelj.
A znaš li ko je Miki Rakić?
To ti je šef kabineta Borisa Tadića...i nezvanično najmoćniji političar u zemlji.
I ti ćeš glasati za nih zbog promena?
Pa ti nisi normalan!
Šta si, Gringo, hteo da kažeš ovim Zveri?
Daće ih DS-u.
Dakle, DS finansira sve stranke preko naše love u Srbiji!?
To ti je izvor, onaj što deli letke!?Svaka čast njemu, odmah bih ga izbacila, znam kako se radi na ulici, za sitnu paru.Ako je tebi to pouzdana informacija, meni nije.
осетиће све лопине ускоро

mozda bi i znali da su emisije titlovane,naucili ljudi po navici da citaju tekst dok traje igrani film.Bez sikiracije kotirace se oko 10%
Imali su "promociju" u gradu. Bio im je i "šef" tamo. Neki Vlada (tako mi reče jedan lik kad sam ga pitala koja je to muzika koju puštaju i jel bi hteo da mi prebaci na fleš) pa mi reče da pričekam Vladu, pošto je njegov lap-top.
sa antioksidantom sam jos pre cetiri meseca bacio opkladu da ce biti desetka,bice odmah iza DS i SNS-aОдлично разумеју енглески обоје.
Тешко преко цензуса.
sa antioksidantom samo jos pre cetiri meseca bacio opkladu da ce biti desetka,bice odmah iza DS i SNS-a
To ti je izvor, onaj što deli letke!?Svaka čast njemu, odmah bih ga izbacila, znam kako se radi na ulici, za sitnu paru.Ako je tebi to pouzdana informacija, meni nije.