Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlucih da i ja svoj glas "bacim" na Dveri. Za koga to normalan covek u ovoj drzavi treba glasati a da ne baci glas? Ajde prosvetlite me, koja je to politicka opcija najbolja za nas? Ja ne vidim ni jednu jedinu politicku opciju da ima dodir sa zdravim razumom sem Dveri. U Srbiji ne postoji opozicija! Odnosno nije postojala do pojave Dveri. Jel treba da dam glas raspalim radikalima? Ne znam kako bi neko ko je bar malo nacionalno osvesten mogao glasati za bilo kog sem za Dveri... Al ovo je zemlja u kojoj Boris Tadic pobedi na izborima, tako da...

Пази, ја сам прочитао њихов сајт и читам га редовно већ годину дана, али непроверени су у пракси поред свих шетњи које су организовали, свих клипова подршке из дијаспоре, свих трибина итд. Незгодан је тренутак да им сада дам глас да би их тестирао на локалу, јер морам да гласам против Ђиласа и ДС у Београду. Да гласам за њих, такве непроверене и недоказане, на парламентарним је превелик ризик, јер опет морам да рушим жуте. На председничким Глишић нема шансе и то би био бачен глас.

A provereno ti je da glasaš za Tomu Grobara? Jel? To ti je provereno?
Da glasaš za čoveka koji je preko noći pljunuo na 20 godina svoje političke ideologije...da glasaš za čoveka koji za mišljenje pita bivšeg američkog ambasasora i još ga plaća za to?
Da glasaš za čoveka koga finansiraju Mišković,Beko i ostali tajkuni...koji je angažovan od stranih obaveštajnih službi da razbije SRS...koji je preko noći postao prihvatljiv Nataši Kandić, iako ga je do juče ista optuživala za ratne zločine u Hrvatskoj...da glasaš za čoveka koji kaže da mu je i Čeda Jovanović prihvatljiv za koaliciju...koga podržavaju Milo Djukanović i muftija Zukorlić.

Pa Vučić je sam izjavio da mu je Miki Rakić najbolji prijatelj.
A znaš li ko je Miki Rakić?
To ti je šef kabineta Borisa Tadića...i nezvanično najmoćniji političar u zemlji.

I ti ćeš glasati za nih zbog promena?
Pa ti nisi normalan!

Ja sam član DS-a.Ja neću glasati za njih.Znam za koga ću.Ako mi, stari članovi, nismo čuli da se o tome makar šuška, onda nemoj da pričaš napamet.Imaš li ikakav dokaz, to bi bilo korisno?

:eek: (ne zezam se, stvarno nisam znala)
Nisam se setila da podesim voice recorder na telefonu :roll:
Kažem ti šta sam čula.
Čak mi je ponudio da me ubaci na biračko mesto za 2000 ali pod uslovom da glasam za njih. A onda sam mu dala nazad letak koji mi je dao i rekla mu da ga pročita prvo pre nego počne da s-re bilo šta.

Da ce rasturiti poziciju i opoziciju na vanrednim izborima. Nadam se da ce do tada Srbi progledati.

To ne bi bilo u duhu srpskog glasačkog mentaliteta.Glasaće malo ljudi, a hoće promene mirnim putem, ahahaha.E, to ne može.kao, toliko je loš izbor da oni, pravi i dobri Srbi nemaju za koga.Imaju DS, SPS,SNS i PUPS.E, ja neću za te.Pre bih učestvovala u masovnom sukobu na Terazijama, kao i obično.

Имају богато животно искуство и знају много више од мене, јер много дуже прате политику. Компетентан сам док год имам интернет, као и сви остали.

I šta kažu tvoji roditelji?
Toma Nikolić je vesnik promena?

:eek:
Nisam se setila da podesim voice recorder na telefonu.
Kažem ti šta sam čula.
Čak mi je ponudio da me ubaci na biračko mesto za 2000 ali pod uslovom da glasam za njih. A onda sam mu dala letak koji mi je dao i rekla mu da ga pročita prvo pre nego počne da s-re bilo šta.

To ti je izvor, onaj što deli letke!?Svaka čast njemu, odmah bih ga izbacila, znam kako se radi na ulici, za sitnu paru.Ako je tebi to pouzdana informacija, meni nije.

promotivni skup simpatizera SNS u S.Pazovi
i
kokoske_1_show.jpg

A provereno ti je da glasaš za Tomu Grobara? Jel? To ti je provereno?
Da glasaš za čoveka koji je preko noći pljunuo na 20 godina svoje političke ideologije...da glasaš za čoveka koji za mišljenje pita bivšeg američkog ambasasora i još ga plaća za to?
Da glasaš za čoveka koga finansiraju Mišković,Beko i ostali tajkuni...koji je angažovan od stranih obaveštajnih službi da razbije SRS...koji je preko noći postao prihvatljiv Nataši Kandić, iako ga je do juče ista optuživala za ratne zločine u Hrvatskoj...da glasaš za čoveka koji kaže da mu je i Čeda Jovanović prihvatljiv za koaliciju...koga podržavaju Milo Djukanović i muftija Zukorlić.

Pa Vučić je sam izjavio da mu je Miki Rakić najbolji prijatelj.
A znaš li ko je Miki Rakić?
To ti je šef kabineta Borisa Tadića...i nezvanično najmoćniji političar u zemlji.

I ti ćeš glasati za nih zbog promena?
Pa ti nisi normalan!

Биће да ти гајиш тешке фрустрације Николићем и СНС-ом. Одакле ти то да ћу да гласам за СНС? НЕмој ни да ми одговараш. Не занима ме.

To ti je izvor, onaj što deli letke!?Svaka čast njemu, odmah bih ga izbacila, znam kako se radi na ulici, za sitnu paru.Ako je tebi to pouzdana informacija, meni nije.

Imali su "promociju" u gradu. Nije bio sam. Bilo ih je više. Čak im je i "šef" tamo. Neki Vlada (tako mi reče jedan lik kad sam ga pitala koja je to muzika koju puštaju i jel bi hteo da mi prebaci na fleš) pa mi reče da pričekam Vladu, pošto je njegov lap-top.

Poslednja izmena:
Imali su "promociju" u gradu. Bio im je i "šef" tamo. Neki Vlada (tako mi reče jedan lik kad sam ga pitala koja je to muzika koju puštaju i jel bi hteo da mi prebaci na fleš) pa mi reče da pričekam Vladu, pošto je njegov lap-top.

Ja tebi uvek sve verujem...ne znam šta da kažem.Ako je tako, onda je Djilas faca, kad može da smišlja stranke koje su u potpunoj suprotnosti sa njegovom i koja može da udje u koaliciju i sa Tomom, i sa Koštunicom.Čudno.

Па, шта очекујеш да каже Сунчаја? Ахаха, ето и ти их браниш...
Ја сам чуо од донатора Двери исто што и она, па то битније уопште не мења слику коју о њима имам или став који имам од почетка.
Двери су лепо штампале читаву брошуру уместо флајера и довољно је да људи прочитају смернице..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back