Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je vise hiljada ljudi i to bez dovlacenja pristalica autobusima,kao sto to ostala zgadija radi.Kada ce polutanska LSV imati takav miting?Cance ne sme da izadje na ulicu?Samo se zavlaci po kafanama i tamo drzi slovo pred par drugih polutana...
Pa bez dovlačenja, naravno. Nemaju odakle da dovuku kao radikali onomad sa 40 autobusa. :rotf: Ne zna se ko je bedniji, ahahahahah :cepanje:

A par hiljada je nešto o čemu možete samo da se nadlagujete s već navedenim radikalima. :cepanje:

Pa bez dovlačenja, naravno. Nemaju odakle da dovuku kao radikali onomad sa 40 autobusa. :rotf: Ne zna se ko je bedniji, ahahahahah :cepanje:

A par hiljada je nešto o čemu možete samo da se nadlagujete s već navedenim radikalima. :cepanje:
Radikali su stvarno dovlacili busevima,to sam video svojim ocima,ali to rade sve stranke.Jedino su se Dveri juce oslonile na lokalnu podrsku,pa je setnja,a posle i miting, imala mnogo pristalica.Rekoh par hiljada,a ti trk kod Canka,pa placite zajedno...No ne brini,svi u gradu znaju da su albosi dobri pekari,tako da ti ne treba Cankova intervencija da bi zadrzao posao :lol:

Stručnost u profesiji i politika su dve različite priče, a oni su politički diletanti.

У свим професијама па и политици прво и основно је биографија. Надам се да се око тога нећемо спорити.
Занима ме на основу чега си закључила да су они политички дилетанти?

Naravno da jesu, zakrčen grad bio od buseva iz cele zemlje ybt. :rotf:
A Dveri nisu jer nemaju odakle. :lol: Zato ih je bilo 150, a sa prolaznicima i preko 200!!! :hahaha:
Mozes samo da skrguces zubima i tiho patis.Juce je bilo par hiljada lokalaca u setnji.Znam da ti je krivo zbog toga i da te tvoja ozlojedjenost dovodi ovde, da komentarises temu o Dverima.Nemoj toliko da se jedis,nije dobro zbog krvnih sudova i srca,nego ti fino idi pod cebe i dobro se isplaci i videces,bice ti lakse...:lol:

Poslednja izmena:
Дечко не разликује интернет и законски обавезно представљање на РТВ са националним фреквенцијама од ових на пример реклама на крстарици - виде ли ко двери на крстарици???

Prosvetli me, molim te.
Ja mislim na medije zadnja 2-3 meseca.
Da ne spominjem kurir, blic i ostale Djilasove novine, gde ste svaki dan na naslovnim stranama!

Iako neću izaći na glasanje ,kada pogledam ko ,kritikuje ovu stranku ,čoveku dođe da se zamisli.

Не бих узео на себе толики терет савести да не изађем на гласање. Али, свако нека ради шта хоће. Странке ће извести своју армију гласача, неки ће бити уцењени да сниме мобилним за кога су гласали, негде ће делити већ попуњене формуларе; како где буду могли да преваре.
Али 07.05 ујутро се будимо, палимо ТВ, гледамо резултате и гледамо се у огледало где смо.
Ја ћу погледати у огледало и рећи себи да сам гласао по својој савести и, ако сам погрешио нисам имао лошу намеру него најбољу. Гласаћу против свог материјалног интереса али у корист своје земље и народа који ту живи, иако нисам чист Србин пореклом, биће ми част да, макар једним гласом, допринесем евентуалним истинским променама.

Nenad Canak, lazni demokrata a istinski autokrata, prijatelj dilera droge i tajkuna, vandal, revolveras, komunisticko dete koje je od malih nogu shvatilo da je najbolji biznis u Srbiji politika, pravi je primer neoliberalnog fasiste. Sve one koji mu se ne svidjaju ili mu smetaju u tom biznisu, on bi da zabranjuje i zatvara, i to samo zato sto imaju drugacije politicke poglede od njega. Da parafraziram repliku iz onog filma "Sta je to komunizam/demokratija? Kad imam da jedem. Samo ti. - Samo ja."Apsurdna pojava u svakom smislu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back