Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.Sve stari politicari u novom pakovanju,Dverima !! Sluze Demokratskoj stranci, posle izbora idu u koaliciju sa njima.

U ovo više ne veruju ni oni koji su smislili tu laž, a kamoli običan narod koji nije toliko upoznat u politički život stranaka i pokreta u Srbiji.

Bolje bi bilo da si prokomentarisao/la kako je lepo videti da u Srbiji ima života posle svih ovih godina uništavanja.

Pozdrav

Kurir pise da je bilo 15 000 ljudi na skupu

Glišić: Dveri su budućnost Srbije

Funkcioneri pokreta Dveri u pratnji 15.000 pristalica prošetali ulicama Beograda

dveri-miting-izbori-1335635461-155468.jpg

BEOGRAD - Podrška.
Pokret Dveri organizovao je juče Porodičnu šetnju ulicama Beograda i skup na platou ispred Filozofskog fakulteta, na kome je pročitana poruka podrške duhovnika manastira Hilandar oca Kirila.

- Teško stanje u kome se nalazi naša država i narod, patnje Srba na KiM i opasnost da se nastavi komadanje i otimanje preostalih delova Srbije nalažu svakom Srbinu, bez obzira na mesto i ulogu u društvu, da čini sve što je u njegovoj moći da se ovi procesi političke, ekonomske i duhovne destrukcije zaustave. Vreme je da se konačno okupimo oko ovog uzvišenog i plemenitog cilja sa zadatkom da zajednički podržimo, istinski nacionalno i duhovno odgovorne ljude, one koji će dosledno i do kraja sprovesti program duhovne i materijalne obnove Srbije. Verujem da su ovi mladi ljudi, koji su se već dokazali na braniku vere i nacije, istinska budućnost Srbije. Za ostvarenje ovog velikog otadžbinskog zadatka potencijal prepoznajem u duhovno preporodilačkom pokretu Dveri - napisao je otac Kiril.

Pored članova pokreta Dveri Boška Obradovića i Vladana Glišića, predsedničkog kandidata, na skupu su govorili i akademik Kosta Čavoški, dr Mila Alečković, kao i predstavnici Srba iz regiona.

Glišić: Čekamo pobedu 6. maja

Kandidat pokreta Dveri za predsednika Srbije Vladan Glišić izjavio je da se oni uopšte ne plaše izbornih rezultata.

- Znamo da je to prvi korak u borbi koja nas čeka - rekao je Glišić ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu. On je kazao da pristalice Dveri čekaju Đurđevdan pobednički jer je „stvoren pokret Za život Srbije“ i dodao da su ljudi koji su se okupili na platou svesni činjenice da su Dveri budućnost Srbije i da su oni prvi koji su to saznali i prvi koji su sebe „ugradili u tu budućnost“.

- Zato se danas osećam najbolje i znam da sam na pravom mestu, sa pravim ljudima u pravo vreme - kazao je Glišić.

Dveri pitaju: Dinkiću odakle vam pare za kampanju?!

Čisti računi. Ko plaća Dinkićevu kampanju, za koju se procenjuje da košta nekoliko miliona evra? Kako to da njegova partija, koja nikad nije učestvovala na izborima, ima status parlamentarne stranke?

Ovo su pitanja na koja pokret Dveri po hitnom postupku traži odgovore od nadležnih organa - Agencije za borbu protiv korupcije, DRI, tužilaštva i MUP Srbije.
- Dinkić je direktno odgovoran i za rasturanje četiri domaće banke i prepuštanje celokupnog bankarskog sektora strancima. Doveo je do hronične nelikvidnosti privrede politikom naplate PDV, a sad glumi opoziciju, uz obećanja da će se zalagati da se PDV plaća po realizaciji - navode u pokretu. U URS kažu da je finansiranje njihove kampanje javno i da je neuporedivo jeftinija od onoga što Dveri neosnovano tvrde, te da nadležna agencija, u skladu sa zakonom, u svako doba to može da proveri i potvrdi.

Јао бре, како вам не досади да ову тему стално гурате :roll:

ЏАБА, нисте ме убедили да гласам за њега (иако свога фаворита немам на овим изборима), а чини ми се са оваквим агресивним наступом, нећете ни остале да убедите. У свему треба имати меру!
.......јер само "тиха вода брег слама" :rtfm:

.

Нису ти људи свемогући из Двери Српских сви морамо да се променимо протерамо оно лоше из нас и оне лоше око нас у сваком сегменту нашег понашања рада живота. Држава и друштво морају да се уреде а они то не могу сами и ми морамо да им помогнемо . Силни морају да престану да се понашају силно а то само народ може да заустави. Они који ће да оду у Двери из коритољубљ а биће и таквих морају да буду препознати и протерани а они који желе добро својој отаџбини и народу добродошли само их све трба препознати само ..... неће бити лако али треба да се сложимо и да неко време радимо за Србију а не за своје ....

sjajno receno...

Boško Ćirković Škabo, jedan od frontmena grupe “Beogradski sindikat” je preko njegove zvanične grupe na Fejsbuku “Škabo”, koja okuplja preko 20.000 fanova uputio javni apel da se prestane sa zloupotrebom njegovog imena. Naime na najpopularnijoj društvenoj mreži se može naći privatni profil osobe koja se potpisuje kao Boško Ćirković Škabo i koja je za profil postavila fotografiju Škaba sa svojim sinom.

Prilikom ulaska na taj isti profil može se videti veliki poster pokreta “Dveri” koji je ta osoba postavila. Škabo je zbog toga osuo paljbu po ovom pokretu: “Ovo nije moj profil i zaista je sramota da neko zloupotrebljava sliku na kojoj je moje dete prilikom lažnog predstavljanja. A povodom promocije “Dveri” na tom profilu smatram sledeće: “Ako se već aktivisti tog pokreta predstavljaju kao hrišćani, ne znam koliko je hrišćanski potez raditi ovako nešto. Makar mi dete ostavite van te cele priče, ljudski vas molim. Ovde se profil koristi za nešto što ima daleko dublje implikacije od nekog lažnog klinačkog predstavljanja” – poručuje Škabo.

Škabo je takođe uputio javni demant da podržva pokret “Dveri”: “Tribina koja je postavljena kao link nije imala veza sa politikom nego sa porodicom. Bilo je stručnjaka, pedagoga, ali čak i nekih stranačkih ljudi koji nisu u današnjoj listi “Dveri”. Tema je po meni univerzalna i tangira nas sve. Učimo dok smo živi! Da ne pominjemo koliko PROJEKAT SRBIJA, serija tribina, nema veze sa bilo kojom političkom opcijom. BS! BS! JA NI KAO INDIVIDUA NE PODRŽAVAM NITI JEDNU POLITIČKU PARTIJU ILI LISTU! Eto, ne znam da li može eksplicitnije” – objašnjava Boško Ćirković.

http://eizbori.com/bosko-cirkovic-skabo-uputio-demanti-ne-podrzavam-dveri/

Јао бре, како вам не досади да ову тему стално гурате :roll:

ЏАБА, нисте ме убедили да гласам за њега (иако свога фаворита немам на овим изборима), а чини ми се са оваквим агресивним наступом, нећете ни остале да убедите. У свему треба имати меру!
.......јер само "тиха вода брег слама" :rtfm:

.

JA SAM TA TIHA VODA..... :per:

Pa samo dveri, srs i dss su danas opozicija, ostali su eu talibani. Ali mislim da je korisnije po drzavu da te tri ili dve stranke ubede tomu da se odrekne eu, sto je moguce jer je isti alav na vlast i ima kompleks gubitnika, nego da nas zuti jasu jos 4 godine
ДС и СНС не могу да формирају владу једни без других.

Владан Глишић: Ћутали су дуго, а на крају су нас видели на улицама!

Говор Владан Глишића на Породичној шетњи у Београду, 2012. године.

13496_4_Vladan-Glisic.jpg

Браћо и сестре, Београђани,

Христос Воскресе!

Драги саборци,

ево годину дана табанамо Србијом, и моја породица се проширила невероватном брзином. Хиљаде људи су ми постали браћа и сестре, хиљаде људи.

Нисмо знали у шта улазимо. Сваки дан, и сваки сат смо се мењали. Ваша лепа лица су нам отварала хоризонте Србије. Схватили смо да ништа није готово, да ће све да почне, схватили смо да Србија није мртва, схватили смо да смо једна велика породица која почиње да се буди, да се буни, да прави нови дан и нову светлост за своју земљу и отаџбину. Покрет ЗА живот Србије је већ рођен и ступа сваким даном најјачим кораком.

Говорили су да је неогуће када је први број Двери изашао, а створили смо најбољи национални часопис у региону.

Говорили су да је немогуће када смо почињали са трибинама, а створили смо Машинац, од кога су се многи плашили, јер су хиљаде младих студената слушали наше трибине.

Говорили су да је немогуће створити невладину организацију која ће бити српска и православна, која неће зависити од страних донација, која ће зависит само од свог народа.

Створили смо Двери, организацију која их је све уплашила, ћутали су дуго, а на крају су нас видели на улицама са десетинама хиљада људи који су рекли НЕ геј паради.

Када смо пре годину дана кренули у политику, говорили су нам да нећемо скупити потписе, да морамо да се умувамо у скупштину преко неких других странака, да треба да калкулишемо, да рачунамо, да правимо преговоре са онима са којима са којима поштен човек у кафани ни пиће не пије. Нисмо им веровали!

Сваким кораком, сваким сусретом на свакој трибини у сваком селу и граду Србије, ваше руке су нам смањивале коалицијони потенцијал! Осуђивали сте нас да идемо сами, а та осуда нам је била најлакше бреме. Знали смо да се само тако може спашавати Србије!

Зато им сада кажемо, када кажу да је немогуће да победимо: Толико сте се пута преварили! Толико пута сте веровали да је Србија мртва, а она ниче као из бајке! Толико сте пута отписали Двери, а ми смо увек и поново долазили пред вас, тихо и стамено да кажемо “Ево нас, могуће је, биће боље, јачи смо, Двери – Покрет ЗА живот Србије је створен и то је наша победа пре Ђурђевдана!” На Ђурђевдан ће само схватити да више ништа неће бити исто!

Браћо и сестре, ми смо победили, а Ђурђевдан је само први корак! А ступаћемо кораком за кораком, из победе у победу! Наш корак ће да изазива тектонске поремећаје на трулом лицу овога режима, на трулом лицу ове опозиције!

Идемо у нову будућност, стварамо Србију за 21. век, Србију по мери свих наших људи и свих наших породица!

Живела Србија!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back