Teška represija
Domaćin
- Poruka
- 3.357
Lepo izgleda....Mnogo mladih ljudi, nije nu čudo što dobro stojimo na internetu 
Budućnost je pred Dverima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.Sve stari politicari u novom pakovanju,Dverima !! Sluze Demokratskoj stranci, posle izbora idu u koaliciju sa njima.
Lepo izgleda....Mnogo mladih ljudi, nije nu čudo što dobro stojimo na internetu
Jel legla lova iz budzeta na racun?
Koliko, priblizno?
Mora DS-ovski tabloid da doda kojih 5 iljada ljudi za njihove pulene .Kurir pise da je bilo 15 000 ljudi na skupu

Морам да те исправим да устану и победе за Србију звучи ми ведрије
Mora DS-ovski tabloid da doda kojih 5 iljada ljudi za njihove pulene .![]()

Нису ти људи свемогући из Двери Српских сви морамо да се променимо протерамо оно лоше из нас и оне лоше око нас у сваком сегменту нашег понашања рада живота. Држава и друштво морају да се уреде а они то не могу сами и ми морамо да им помогнемо . Силни морају да престану да се понашају силно а то само народ може да заустави. Они који ће да оду у Двери из коритољубљ а биће и таквих морају да буду препознати и протерани а они који желе добро својој отаџбини и народу добродошли само их све трба препознати само ..... неће бити лако али треба да се сложимо и да неко време радимо за Србију а не за своје ....
sjajno receno...
Јао бре, како вам не досади да ову тему стално гурате
ЏАБА, нисте ме убедили да гласам за њега (иако свога фаворита немам на овим изборима), а чини ми се са оваквим агресивним наступом, нећете ни остале да убедите. У свему треба имати меру!
.......јер само "тиха вода брег слама"
.

ДС и СНС не могу да формирају владу једни без других.Pa samo dveri, srs i dss su danas opozicija, ostali su eu talibani. Ali mislim da je korisnije po drzavu da te tri ili dve stranke ubede tomu da se odrekne eu, sto je moguce jer je isti alav na vlast i ima kompleks gubitnika, nego da nas zuti jasu jos 4 godine
Dobar je Glisha,
ide u drugi krug sa Muftijom garant!