Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Владан Глишић: Ћутали су дуго, а на крају су нас видели на улицама!

Говор Владан Глишића на Породичној шетњи у Београду, 2012. године.

13496_4_Vladan-Glisic.jpg

Браћо и сестре, Београђани,

Христос Воскресе!

Драги саборци,

ево годину дана табанамо Србијом, и моја породица се проширила невероватном брзином. Хиљаде људи су ми постали браћа и сестре, хиљаде људи.

Нисмо знали у шта улазимо. Сваки дан, и сваки сат смо се мењали. Ваша лепа лица су нам отварала хоризонте Србије. Схватили смо да ништа није готово, да ће све да почне, схватили смо да Србија није мртва, схватили смо да смо једна велика породица која почиње да се буди, да се буни, да прави нови дан и нову светлост за своју земљу и отаџбину. Покрет ЗА живот Србије је већ рођен и ступа сваким даном најјачим кораком.

Говорили су да је неогуће када је први број Двери изашао, а створили смо најбољи национални часопис у региону.

Говорили су да је немогуће када смо почињали са трибинама, а створили смо Машинац, од кога су се многи плашили, јер су хиљаде младих студената слушали наше трибине.

Говорили су да је немогуће створити невладину организацију која ће бити српска и православна, која неће зависити од страних донација, која ће зависит само од свог народа.

Створили смо Двери, организацију која их је све уплашила, ћутали су дуго, а на крају су нас видели на улицама са десетинама хиљада људи који су рекли НЕ геј паради.

Када смо пре годину дана кренули у политику, говорили су нам да нећемо скупити потписе, да морамо да се умувамо у скупштину преко неких других странака, да треба да калкулишемо, да рачунамо, да правимо преговоре са онима са којима са којима поштен човек у кафани ни пиће не пије. Нисмо им веровали!

Сваким кораком, сваким сусретом на свакој трибини у сваком селу и граду Србије, ваше руке су нам смањивале коалицијони потенцијал! Осуђивали сте нас да идемо сами, а та осуда нам је била најлакше бреме. Знали смо да се само тако може спашавати Србије!

Зато им сада кажемо, када кажу да је немогуће да победимо: Толико сте се пута преварили! Толико пута сте веровали да је Србија мртва, а она ниче као из бајке! Толико сте пута отписали Двери, а ми смо увек и поново долазили пред вас, тихо и стамено да кажемо “Ево нас, могуће је, биће боље, јачи смо, Двери – Покрет ЗА живот Србије је створен и то је наша победа пре Ђурђевдана!” На Ђурђевдан ће само схватити да више ништа неће бити исто!

Браћо и сестре, ми смо победили, а Ђурђевдан је само први корак! А ступаћемо кораком за кораком, из победе у победу! Наш корак ће да изазива тектонске поремећаје на трулом лицу овога режима, на трулом лицу ове опозиције!

Идемо у нову будућност, стварамо Србију за 21. век, Србију по мери свих наших људи и свих наших породица!

Живела Србија!

srecno vi bilo...

Hocu.Danas sam setao po centru kada su mi dali flajer na kom pise da ce biti miting u 18:00.Nisam bio u prilici da ih slusam kada su ranije bili na sajmu,pa cu iskoristiti ovu priliku.Bas me interesuje koliko ima pristalica Dveri u NS-u,posto sam cuo da nema organizovanih dolazaka iz drugih gradova...

Пера, Ђока, Миша и онај мали пекарев син.

video sam i ja kad su delili, ali sam bio preko puta

i ja cu navratiti ako budem imao vremena
Hehe,danas sam inace video razne ekipe po gradu.Jutos sam bio kod rodbine na Novom naselju i video da su se tamo pozicionirali SPS-ovci.U centru su bili momci iz Dveri sa pokretnim bilbordima,URS sa nekim drvcetom okicenim nekim narandzastim papiricima,LSV sa nekim dzinovskim balonima koje ne mogu da obuzdaju.Kod Futoske su bili DS-ovci,a par metara od njih i DSS-ovci.Pored DS-ovog standa je prosao neki lik koji im se nayebao keve i hteo da ih bije...veselo u gradu...

Hehe,danas sam inace video razne ekipe po gradu.Jutos sam bio kod rodbine na Novom naselju i video da su se tamo pozicionirali SPS-ovci.U centru su bili momci iz Dveri sa pokretnim bilbordima,URS sa nekim drvcetom okicenim nekim narandzastim papiricima,LSV sa nekim dzinovskim balonima koje ne mogu da obuzdaju.Kod Futoske su bili DS-ovci,a par metara od njih i DSS-ovci.Pored DS-ovog standa je prosao neki lik koji im se nayebao keve i hteo da ih bije...veselo u gradu...

hahaha ludnica... i ja sam danas u centru video jednog decka da deli to a pored njega je bio jedan taj pokretni transparent

a LSV je bio kod narodnog pozorista sa nekim velikim belim balonom... DSS sam juce video kod Spensa

da i ja sam to primetio... sad vrte samo ovaj novi
Novi sam video na njihovom sajtu.Na TV-u nisam.Izgleda da retko ide...Bilo bi fer kada bi svi imali jednake kolicine novca za finansiranje kampanje na tv-u.Ovako po ceo dan gledam Djilasa,*******og Vucica sa Djulijanijem,Borisa i Tomu koji su matirani i fotosopirani do neprepoznatljivosti,raspevane Dinkicevce,a svremena na vreme iskoci i Kostunica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back