Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Браво за Двери, једину позитивну новину на политичкој сцени Србије. Ако ни из чега другог, велики део гласачког тела ће им дати глас као могућој нади за бољитак живота. Вреди галасати за њих пошто и по закону вероватноће, као неки који никада нису учествовали у власти, постоји 50% шанси да су добри. А ако не буду ваљали, само ће се утопити у постојећи политички клише.

http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2012&mm=04&dd=07&nav_id=598361

Погледајте снимак и изненадићете се колико је Глишић интелектуално изнад саговорнице Јерков из ЛСВ......Може се рећи да је водитељ Ћосић остао без блата које је мислио да налепи на Двери!
Човек је победио у дуелу и изнео политички програм који је прихватљив за сваког нормалног грађанина Србије,штета је што ће преваранти попут Бориса Тадића,Томе Николића и осталих остати на политичкој сцени,а нови људи ће остати испод цензуса!

Što se ne manete od tih sektaša?

555337_307311359342501_142227665850872_773776_1891963933_n.jpg

Ova tema ce da bude dodata u temi o kandidatu za predsednicke izbore.

Svaki kandidat ima pravo na po (samo) jednu temu.

edit:
ukupno tri teme spojene u ovu kandidatsku

Molim da se tema razdvoji .

Jasno piše u naslovu da se radi o dverima a ne predsedničkom kandidatu.

I glasački listići su odvojeni pa bi i teme trebalo da budu odvojene.

Uostalom glasao bih za Dveri, a za njihovog predsedničkog kandidata ne bih.

.
Неки људи имају унапред формирано мишљење о Дверима захваљујући подобним медијима или ударним песницама идеологије евроатлантизма. Неким људима су блиски евроскептични, антиглобалистички и социјалдемократски ставови и идеје.
За неке су изузетно битна питања културног идентитета и традиције.
Мислим да ће ове емисије бити занимљиве и за једне и за друге и за треће, али и за оне којима је мука од политике или, боље рећи, политиканства или политичарења.

У све три емисије гост је Владан Глишић. У прве две соло са водитељем на ТВ Панчево и новосадској ТВ Мост, а у трећој, у студију Б92, у гостима код Југослава Ћосића, укршта ствавове са Александром Јерков из ЛСВ:

Prilozi

• B92-27179514.jpg
    B92-27179514.jpg
    29,1 KB · Pregleda: 0
Браво за Двери, једину позитивну новину на политичкој сцени Србије. Ако ни из чега другог, велики део гласачког тела ће им дати глас као могућој нади за бољитак живота. Вреди галасати за њих пошто и по закону вероватноће, као неки који никада нису учествовали у власти, постоји 50% шанси да су добри. А ако не буду ваљали, само ће се утопити у постојећи политички клише.

pazi ovo (nije fol): Kada sam upitala par njih zašto Dveri-odgovoriše mi : pa plaća se (odbornička kinta) kada koriste drugi-što to ne bismo i mi?
Mislim da razlike nema: sve što su predhodnici iskonstruisali..sledeći će samo upražnjavati bez griže savesti(???) jer se podrazumeva da je to NAČIN(dozvoljeni..kao dozvoljeni minus).

И ја се нешто колебам - Двери или да ништа не мењамо ;)? Шта нам фали?
Било како било сигурна сам да многи неће гласати за промене иако ће им деца остати и без пензије и без социјалног јер су и тако без посла, а посао неће добити из једног јединог разлога - изгубиће кредибилитет код својих пријатеља квази-интелектуалаца. Тако је лепо пљувати и окривљавати Слобу следећих 50 година за све оно што је од 2000. на овамо упропашћено и продато у бесцење.
Стога, гласајте за исте како бисте у старости могли да кажете: "Јеббо те, ал'сам био глуп :dash:!"
Канда одох мало са теме :whistling:

Interesantne su mi teze o tome kako su Dveri osnovane "samo da oduzmu koji glas opozicij, narocito DSS-u". Narocito su u ovome glasni na SNS radio-Fokusu.
Mozda jedan komentar ispod klipa ponajbolje govori koliko je to pogresno rezonovanje. Evo tog komentara:

"Не откидамо ми ником ништа! Наши гласови припадају само нама,а не било којој партији!
Гласао сам на сваким изборима за СРС,али не зато што су они најбољи и спас Србији,већ зато што нисам имао за кога другог да гласам. Зато сада ја,родитељи,брат,наше девојке,слободно можемо рећи КОНАЧНО ИМАМ ЗА КОГА ДА ГЛАСАМ ЈЕР ИМ ВЕРУЈЕМ 100%! И зато ја никоме не узимам гласове,већ оно што само мени припада дајем некоме ко то дефинитивно заслужује."

(
!)

И ја се нешто колебам - Двери или да ништа не мењамо ;)? Шта нам фали?
Било како било сигурна сам да многи неће гласати за промене иако ће им деца остати и без пензије и без социјалног јер су и тако без посла, а посао неће добити из једног јединог разлога - изгубиће кредибилитет код својих пријатеља квази-интелектуалаца. Тако је лепо пљувати и окривљавати Слобу следећих 50 година за све оно што је од 2000. на овамо упропашћено и продато у бесцење.
Стога, гласајте за исте како бисте у старости могли да кажете: "Јеббо те, ал'сам био глуп :dash:!"
Канда одох мало са теме :whistling:

Ma ne, sve je tema. Ti si pogodila u "sridu"!
ps: svidja mi se tvoj potpis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back