Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
СНС је још напреднији од ДС кад је ЕУ у питању.Вучић је поводом добијања папирића о кандидтури изјавио да би они то: " Брже и боље".Ваљда би брже отцепили Војводину, дали Санџаклијама статус Републике и утерали нас у НАТО тор...
Ajoj, pa oni su to vec dali, nisi znala?
Cudi me, taj grah te vara grdno:zcepanje:

Objasni mi taj fenomen da se i ovi vojvođanski separatisti bore protiv Tome i SNS-a koji su za EU ???
Sa druge strane i protivnici EU (radikali) se grčevito bore protiv SNS-a i smatraju manje zlo DS.
Nešto mi ovde smrdi .. ne vole Tomu zato što ima podršku naroda . :per:

DS nije manje zlo nego je dovoljno iskompromitovan da se moze zanemariti.

Dakle, opasnost vreba od briselskog trojanskog konja Nikolica, koji je zaodenuo Borhanovo staro ruho, a kod vecine naroda se jos slepa na SRS imidzu :cool:

Jel' ti sad napokon jasno? :cistinaocare:

ma jok sreco moja pisi ti gde hoces, sta hoces

Srbija je navodno demokratska zemlja

al mi cudno, kazes bas te briga za Dveri, a napises ne znam ni ja koliko postova na temi namenjenoj njima

Prebroj, pobogu!!!

Pocelo je s pljuvanjem MITINIM, samo sam taj post ostavila, onda ste me izazvali za jos nekoliko, ne boj se, rekoh da idem s teme, nisam ja gad kad me teraju da ostajem, ja imam ponosa, verovao ili ne!

Nadam se da si zadovoljan mojim odgovorom i da me vise neces prozivati?

Izvinila sam se i sta sad?

Pred streljacki vod?

Ne pitas druge otkud na temi da ce Nikolic dati Vojvodinu, Sandzak, KiM, Srbiju, to ti ne smeta, smetam ti ja sto pokusam ostaviti komentar na takve nebuloze?

Otisla, mirno pisi, disi, spavaj, sanjaj- SRECNO:bye:

Prebroj, pobogu!!!

Pocelo je s pljuvanjem MITINIM, samo sam taj post ostavila, onda ste me izazvali za jos nekoliko, ne boj se, rekoh da idem s teme, nisam ja gad kad me teraju da ostajem, ja imam ponosa, verovao ili ne!

Nadam se da si zadovoljan mojim odgovorom i da me vise neces prozivati?

Izvinila sam se i sta sad?

Pred streljacki vod?

Ne pitas druge otkud na temi da ce Nikolic dati Vojvodinu, Sandzak, KiM, Srbiju, to ti ne smeta, smetam ti ja sto pokusam ostaviti komentar na takve nebuloze?

Otisla, mirno pisi, disi, spavaj, sanjaj- SRECNO:bye:

ma Biljana sreco moja, nemam ja nista protiv tebe

jeste, kontam ja da je tebi ispran mozak, do juce si branila Seselja svim srcem, danas ga pljujes, a ne znas ni sama zasto... bitno da si odmah otrcala kod DIREKTORA i FAKULTETSKI OBRAZOVANOG Tome Nikolica i bivseg 'malog Seselja' Aleksandra Vucica koji su izdali svoja ubedjenja zarad ne znam ni ja kojih ciljeva i koliko novca

ma kakav streljacki vod Biljo, ziva ti meni jos dugo bila

a sto se tice Tome, naravno da mi ne smeta... svaki Srbin kojem je stalo do Srbije ima pravo da isproziva coveka koji se sastajao sa muftijom koji je javno na skupovima govorio da ce Srbija goreti i spominjao nekakve revolucije da ce se u Srbiji desiti poput onih u arapskim zemljama prosle godine i onog Vucica kojem su usta bila puna Kosova i Metohije dok je bio radikal... secam se u Utisku nedelje kad je bio gost sa Nenadom Cankom kako je samo govorio o Kosovu i Metohiji, pomislio sam da nema veceg Srbina od njega, a otkad je postao ' naprednjak' nema ga ni rec da kaze o juznoj srpskoj pokrajini

e to je tuzno kako ljudi za male pare prodaju svoj obraz i svoje reci, a ti Biljo ziva bila i glasaj za koga ti srce iste, to je tvoje pravo :)

ma Biljana sreco moja, nemam ja nista protiv tebe

jeste, kontam ja da je tebi ispran mozak, do juce si branila Seselja svim srcem, danas ga pljujes, a ne znas ni sama zasto... bitno da si odmah otrcala kod DIREKTORA i FAKULTETSKI OBRAZOVANOG Tome Nikolica i bivseg 'malog Seselja' Aleksandra Vucica koji su izdali svoja ubedjenja zarad ne znam ni ja kojih ciljeva i koliko novca

ma kakav streljacki vod Biljo, ziva ti meni jos dugo bila

a sto se tice Tome, naravno da mi ne smeta... svaki Srbin kojem je stalo do Srbije ima pravo da isproziva coveka koji se sastajao sa muftijom koji je javno na skupovima govorio da ce Srbija goreti i spominjao nekakve revolucije da ce se u Srbiji desiti poput onih u arapskim zemljama prosle godine i onog Vucica kojem su usta bila puna Kosova i Metohije dok je bio radikal... secam se u Utisku nedelje kad je bio gost sa Nenadom Cankom kako je samo govorio o Kosovu i Metohiji, pomislio sam da nema veceg Srbina od njega, a otkad je postao ' naprednjak' nema ga ni rec da kaze o juznoj srpskoj pokrajini

e to je tuzno kako ljudi za male pare prodaju svoj obraz i svoje reci, a ti Biljo ziva bila i glasaj za koga ti srce iste, to je tvoje pravo :)

Da ne ostanem duzna: JADRANKA SESELJ je najbolji primer, do juce nije htela u politiku, danas hoce, ali za VELIKE PARE!

DS nije manje zlo nego je dovoljno iskompromitovan da se moze zanemariti.

Dakle, opasnost vreba od briselskog trojanskog konja Nikolica, koji je zaodenuo Borhanovo staro ruho, a kod vecine naroda se jos slepa na SRS imidzu :cool:

Jel' ti sad napokon jasno? :cistinaocare:

Bravo, naravno da je trojanski konj koji će da dovrši posao koji su žuti započeli...
Demontaža najveće opozicione partije, gušenje antievropskog raspoloženja najbolji primer šta je SNS uradio...
Što se tiče vojvođanskih separatista najbolji je primer muljanja na lokalnom nivou što se vojovodine tiče...
http://www.dsbecej.org/index.php?op...ja-svm-sns-na-lokalu&catid=6:novosti&Itemid=9

http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2012&mm=04&dd=07&nav_id=598361

Погледајте снимак и изненадићете се колико је Глишић интелектуално изнад саговорнице Јерков из ЛСВ......Може се рећи да је водитељ Ћосић остао без блата које је мислио да налепи на Двери!
Човек је победио у дуелу и изнео политички програм који је прихватљив за сваког нормалног грађанина Србије,штета је што ће преваранти попут Бориса Тадића,Томе Николића и осталих остати на политичкој сцени,а нови људи ће остати испод цензуса!

Batice, zar ti ne shvataš da niko, ko ima bar dva grama mozga, neće glasati za tu grupu anonimnih ekstremista....

По чему су они екстремисти? Ако не гласамо за нове људе како ће се овде било шта променити? Да ли било која партија може да гарантује било шта добро за Србију,ето 20 година се врте исти људи а нама све горе и горе?
Кад су се ови из ДС,СНС и осталих странака кандидовали да ли су и о0ни били анонимуси или људи од каријере и познати?
Борис Тадић је био колпортер и наводно професор ..... видимо колико је стручан до мојега...

http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2012&mm=04&dd=07&nav_id=598361

Погледајте снимак и изненадићете се колико је Глишић интелектуално изнад саговорнице Јерков из ЛСВ......Може се рећи да је водитељ Ћосић остао без блата које је мислио да налепи на Двери!
Човек је победио у дуелу и изнео политички програм који је прихватљив за сваког нормалног грађанина Србије,штета је што ће преваранти попут Бориса Тадића,Томе Николића и осталих остати на политичкој сцени,а нови људи ће остати испод цензуса!

Ma treba za njih (njega, ne zna ziv covek ni kako se zove, al sta to ima veze) da se glasa,
Tako ce dobiti i oni 3,8%, a DSS 3,9%. Savrseno:))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back