Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa znači dveraši su ekumenisti?

:hahaha1:
Е иако нисам за Двери у то не верујем. Протестанти им јесу ближи од Исламске Цркве али никада нисам видео ни назнаку да се Двери залажу за уједињење са римокатолицима.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Da mi je samo znati ko (sa Krstarice) je autor? Ili je mozda delo kolektivnog umnog napora?
Kako god, ovo je odlican predznak.
Ocekujem da se uskoro ovaj klip (i njemu slicni) pojave na TV Info+ !
Неће се појављивати на Инфо + јер та телевизија не напада Српску Православну Цркву. Клип нема везе са напредњацима, предлажем да кривца потражите међу неком екстремнијом опцијом, било шатро опозиционом, било владајућом.
Дакле, неко коме сметате, а није СНС.

Треба бити поштен па рећи да су у сукоби Двери вс СНС обе стране криве. Гледајући наступе њихових функционера, њихових активиста на Фејсбуку и по форумима, обе стране прилично не штеде једна другу.
И то је јако погрешно. Обе стране су тиме себи на леђа беспотребно свалиле још једног ривала и то са сличног, конзервативног дела популације.
Бићу критичан према обе стране.
Ако је Дверима заиста циљ борба против Динкића, Тадића, Чеде, треба да промовишу своје идеје и нападају ДС, УРС, ЛДП.
Ако је напредњацима суштински циљ да победе и збаце актуелни режим са власти, а да при том то не чине савезом са радикалима, треба да све снаге усмере на промовисање свог економског програма (који је добар и кога сам пажљиво проучавао) и критику ДС-а, УРС-а, а радикалима у принципу само на оптужбе треба одговарати истом мером (додуше, за похвалу је то што наши не улазе много у клинч са радикалима, већ се само бране од њихових напада).
Ако је већ сарадња немогућа, бар су лидери обеју опција могли бити мудри и постићи пакт о ненападању јер су непријатељи заједнички, а и има заједничких програмских одредница (благонаклоно гледање на Русију, Православна Црква, протржишна економија, конзервативизам, противљење војвођанском сепаратизму).
Расипамо енергију свађајући се међусобно, уместо да ударимо на централног непријатеља.

@ SunFun,
ne mozes biti pacifista u zverinjaku, s ljudima ljudski,zverima-istom metodom...

Ko god da placa pudlice (i po koju olinjalu pudlu), placa dobro!
Koliko dobijaju za kandidaturu, ostace ponesto i za nabrojane..

Razgovarala sam danas s jednim kolegom, covek pred penzijom, kaze: Kako ti (meni) nije jasno, da su te Dveri bile napadane jednako kao "Obraz", "Nasi", "1389", sad ove proganjaju, Mladenu Obradovicu se sudi ceka ga robija, a Dveri hop- pa za predsednika Republike, za Skupstinu...?

Uglavnom, uzece glasove Kostunici (nisam znala da ih je on sutnuo ustvari), rastocice - sto im i jeste cilj, a uzece pare s narodne grbace!

P.S. Pogledaj samo ko je za Dveri, bice ti jasno ko su i sta su i za koga ne bi trebalo glasati, ali je pravo svakoga da glasa kako zeli: Neko iz ubedjenje, neko zbog para, neko jer misli da sve sto leti to se jede, i oni koji i da ih vo ubode...ne bi znali sta ih je ubolo, i sl.

Svacije pravo je da glasa kako zeli, ponavljam, ali kad posle bude kuku-lele, znace se ko su krivci, ali kasno, oni uzese pare a narodu sipak.

Да ли је тачно да су Велимир Илић и Нова Србија учествовали у петооктобарском државном удару?
За чије интересе и против кога?

Да ли је тачно да су Велимир Илић и Нова Србија били у коалицији са ДСС-ом?

Да ли је тачно да je коалициони партнер напредњака, учесник у петооктобарском државном удару Велимир Илић, изјавио да коалиција окупљена око СНС-а намерава да формира Владу са ДСС-ом?

Да ли је тачно да су Богољуб Карић и његова странка подржавали жуте?

Иако не подржавам Двери, морам признати да су вам аргументи шупљи, напредњачићи моји... Ево један савет - пре него што критикујете остале, прво добро погледајте какво је стање у вашем "дворишту".

:ok: :klap:

Džaba ti to sve pišeš kad ovi n'umeju da čitaju :sad2:

Неће се појављивати на Инфо + јер та телевизија не напада Српску Православну Цркву. Клип нема везе са напредњацима, предлажем да кривца потражите међу неком екстремнијом опцијом, било шатро опозиционом, било владајућом.
Дакле, неко коме сметате, а није СНС.

На тој ТВ се осим њихових СНС финансијера и политичких идеолога , појављује само жута опција и повремено ДСС, Двери и СРС никада.

Да ли је тачно да су Велимир Илић и Нова Србија учествовали у петооктобарском државном удару?

Да ли је тачно да су Велимир Илић и Нова Србија били у коалицији са ДСС-ом?

Да ли је тачно да je коалициони партнер напредњака, учесник у петооктобарском државном удару Велимир Илић, изјавио да коалиција окупљена око СНС-а намерава да формира Владу са ДСС-ом?

Да ли је тачно да су Богољуб Карић и његова странка подржавали жуте?

Иако не подржавам Двери, морам признати да су вам аргументи шупљи, напредњачићи моји... Ево један савет - пре него што критикујете остале, прво добро погледајте какво је стање у вашем "дворишту".

naprednjaci ne umeju da čitaju :(

На тој ТВ се осим њихових СНС финансијера и политичких идеолога , појављује само жута опција и повремено ДСС, Двери и СРС никада.

Veruješ da sam tu glupost izbrisala iz memorije čim su je okobajčetinci preuzeli :D

p.s. Tebi verujem i šta na to uopšte i reći sem da su im u strahu velike oči , a očigledno se najviše plaše pomenutih , SRS-a i Dveri pa kako da ti ne budu simpatični ;)

Veruješ da sam tu glupost izbrisala iz memorije čim su je okobajčetinci preuzeli :D

p.s. Tebi verujem i šta na to uopšte i reći sem da su im u strahu velike oči , a očigledno se najviše plaše pomenutih , SRS-a i Dveri pa kako da ti ne budu simpatični ;)

А главна уредница им је она попуњена жута , најжућа Тања Видојевић која је била проглашена за најглупљу новинарку и то од својих колега!!! Јуче рече да је члан главног одбора СНС.!!!

А главна уредница им је она попуњена жута , најжућа Тања Видојевић која је била проглашена за најглупљу новинарку и то од својих колега!!! Јуче рече да је члан главног одбора СНС.!!!

Nemo' zezaš ? :eek:

Je6ote je l' ima još neko dno koje ovi ne probiše , cirkus od skupine neobrazovanog ljakse ološa i šljama :D

@ SunFun,
ne mozes biti pacifista u zverinjaku, s ljudima ljudski,zverima-istom metodom...

Ko god da placa pudlice (i po koju olinjalu pudlu), placa dobro!
Koliko dobijaju za kandidaturu, ostace ponesto i za nabrojane..

Razgovarala sam danas s jednim kolegom, covek pred penzijom, kaze: Kako ti (meni) nije jasno, da su te Dveri bile napadane jednako kao "Obraz", "Nasi", "1389", sad ove proganjaju, Mladenu Obradovicu se sudi ceka ga robija, a Dveri hop- pa za predsednika Republike, za Skupstinu...?

Uglavnom, uzece glasove Kostunici (nisam znala da ih je on sutnuo ustvari), rastocice - sto im i jeste cilj, a uzece pare s narodne grbace!

P.S. Pogledaj samo ko je za Dveri, bice ti jasno ko su i sta su i za koga ne bi trebalo glasati, ali je pravo svakoga da glasa kako zeli: Neko iz ubedjenje, neko zbog para, neko jer misli da sve sto leti to se jede, i oni koji i da ih vo ubode...ne bi znali sta ih je ubolo, i sl.

Svacije pravo je da glasa kako zeli, ponavljam, ali kad posle bude kuku-lele, znace se ko su krivci, ali kasno, oni uzese pare a narodu sipak.

Samo bez gluposti molim. Prvo za ubeđenja, iz kojih se ubeđenja desili toliki preleti kojekakvog otpada i kriminalaca među naprednjačke poštenjačine.
Nije mi jasno zašto bezočno napadate Dveri, sa jedne strane stoji tvrdnja da ih Đilas finansira, a sa druge strane podrška dosta eminentnih ljudi...
SNS će verovatno dobiti izbore, ali ne po stručnosti ili nekom progresivnom reformom, već izključivo iz nezadovoljstva biračkog tela.
Kako će biti Srbiji posle mastera ekonomije finansijera američkih moćnika i slično to ćemo da vidimo, ako preživimo naravno....
Ova šačica ljudi koji na krstarici promovišu dveri, sigurno nisu dobro plaćeni niti se nadaju parama, ne sećam se da sam video i jednu reklamu vezanu za Dveri na bilo kojoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.
Po tome se valjda vidi finansijska snaga neke političke partije, danas u predizbornoj kampanji možemo da vidimo međusobnu pljuvačinu između DS-a I SNS vodećih proevropskih struja i onog nesrećnog Dinkića čije
holivudske reklame podsećaju na nekadašnju Jul-ovu kampanju...
Što se tiče ove naprednjačke struje na krstarici verujem da mladi odboraši spremno čekaju neko funkcionersko uhlebljenje posle 6. maja....

DSS je više nego ponekad na toj TV, Nova Srbija je dosta često. Logično je da SRS nikada neće i ne treba biti pozvana.
Vezano za Dveri, postoji sukob Dveri i SNS, šta da kažem sem da mi je žao što ove dve opcije ne sarađuju protiv režima :(

Samo bez gluposti molim. Prvo za ubeđenja, iz kojih se ubeđenja desili toliki preleti kojekakvog otpada i kriminalaca među naprednjačke poštenjačine.
Nije mi jasno zašto bezočno napadate Dveri, sa jedne strane stoji tvrdnja da ih Đilas finansira, a sa druge strane podrška dosta eminentnih ljudi...
SNS će verovatno dobiti izbore, ali ne po stručnosti ili nekom progresivnom reformom, već izključivo iz nezadovoljstva biračkog tela.
Kako će biti Srbiji posle mastera ekonomije finansijera američkih moćnika i slično to ćemo da vidimo, ako preživimo naravno....
Ova šačica ljudi koji na krstarici promovišu dveri, sigurno nisu dobro plaćeni niti se nadaju parama, ne sećam se da sam video i jednu reklamu vezanu za Dveri na bilo kojoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.
Po tome se valjda vidi finansijska snaga neke političke partije, danas u predizbornoj kampanji možemo da vidimo međusobnu pljuvačinu između DS-a I SNS vodećih proevropskih struja i onog nesrećnog Dinkića čije
holivudske reklame podsećaju na nekadašnju Jul-ovu kampanju...
Što se tiče ove naprednjačke struje na krstarici verujem da mladi odboraši spremno čekaju neko funkcionersko uhlebljenje posle 6. maja....
Loše veruješ. Obećao sam da prijateljima ću ostati u stranci i ako kojim slučajem izgubimo izbore i ne budemo vlast.

Loše veruješ. Obećao sam da prijateljima ću ostati u stranci i ako kojim slučajem izgubimo izbore i ne budemo vlast.

:hahaha:

Ti kao Trivanka svojim brilijantnim izjavama obaraš rejting sopstevnoj partiji, ajde još jednom pročitaj šta si napisao...
Ako si vlast onda si na budžetu, tako je od kada je sveta i veka.
Nego čije je obećanje tvrđe, tvoje ili zakletva tvog lidera???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back