Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Још када би народ знао ко је Црна Рука и за шта се залаже.
Шешељевци су још и питоми наспрам њих...то ти је нека отужна српска варијанта нео-наци приче...
Polako, sve polako izbija na videlo....
Ima ovde onih koji tebe, mene i jos neke nazvase "poznatim trolovima", tek su ce s njima obracunati - recima,naravno, ne iza ledja, nego u njihovom prisustvu!!!

Mogu da budem covek(i jesam) ali kad me takvi potkacuju na kvarno iza ledja- lazima, ja potkacujem zestoko, ali posteno i DOKUMENTOVANO!

Laku noc, trolU jedan:)

Poslednja izmena:
Polako, sve polako izbija na videlo....
Ima ovde onih koji tebe, mene i jos neke nazvase "poznatim trolovima", tek su ce s njima obracunati - recima,naravno, ne iza ledja, nego u njihovom prisustvu!!!

Mogu da budem covek(i jesam) ali kad me takvi potkacuju na kvarno iza ledja- lazima, ja potkacujem zestoko, ali posteno i DOKUMENTOVANO!

Laku noc, trolU jedan:)

Laku noc!

Jedino kada bih znao sta to izlazi na videlo, mozda bih promenio misljenje. Ne videh nista kompromitujuce. Bar ovo sto ste veceras citirali. Tvrdili ste da su "Djilasove pudlice", pa sad to vise ne pije vodu.(pogledaj klip koji sam postavio).sad ovo oko studentskih demonstracija, posla, ...
Jedino jos ostaje da mu se zameri sto je ozenjen jer i to pise u biografiji.
Ili ja nisam sposoban da shvatim. Mora da sam premoren, pa cu ujutro ponovo procitati.

Laku i prijatnu noc svima!

Laku noc!

Jedino kada bih znao sta to izlazi na videlo, mozda bih promenio misljenje. Ne videh nista kompromitujuce. Bar ovo sto ste veceras citirali. Tvrdili ste da su "Djilasove pudlice", pa sad to vise ne pije vodu.(pogledaj klip koji sam postavio).sad ovo oko studentskih demonstracija, posla, ...
Jedino jos ostaje da mu se zameri sto je ozenjen jer i to pise u biografiji.
Ili ja nisam sposoban da shvatim. Mora da sam premoren, pa cu ujutro ponovo procitati.

Laku i prijatnu noc svima!

Pogledaj na linku koji je ostavio SunceZabava (nema nam Hilda odavno :lol:). Kopiran je nečiji komentar ispod članka. To je tipično za SNS vojnike. Troluju i iznose insinuacije bez ikakvih dokaza.
SNS vodi prljavu kampanju. Tuku aktiviste drugih stranaka. Primitivizam.

@Biljo, da li je moguće da si toliko glupa pa da komentare napisane javno, na javnom forumu doživljavaš kao priču "iza ledja" kako ti kažeš? Šta ti je rečeno iza ledja kada je uvek dostupno i svima?
I, kako tako jadna možeš da maštaš da ćeš se obračunati sa bilo kim? Da ne misliš da me hapsiš što ne mislim kao ti ako SNS dodje na vlast?

Pogledaj na linku koji je ostavio SunceZabava (nema nam Hilda odavno :lol:). Kopiran je nečiji komentar ispod članka. To je tipično za SNS vojnike. Troluju i iznose insinuacije bez ikakvih dokaza.
SNS vodi prljavu kampanju. Tuku aktiviste drugih stranaka. Primitivizam.

@Biljo, da li je moguće da si toliko glupa pa da komentare napisane javno, na javnom forumu doživljavaš kao priču "iza ledja" kako ti kažeš? Šta ti je rečeno iza ledja kada je uvek dostupno i svima?
I, kako tako jadna možeš da maštaš da ćeš se obračunati sa bilo kim? Da ne misliš da me hapsiš što ne mislim kao ti ako SNS dodje na vlast?
Лажеш. Ја нисам СНС војник нити ичији војник нити се на милитари форе ложим. Уз мене као пацифисту, реч војник не иде. Није тачно да смо ми ничим изазвани нападали и тукли радикали, већ су радикали провоцирали, вређали, узвикивали разне погрдне речи. Наши активисти су затражили да се склоне, када су то одбили, самоодбрана је била нужна. Да те неко вређа, поножива, прети ти, псује те, рецимо и помене да ће те натаћи на штошта (и то узвикују радикали) да ли би га бледо гледала или би га прво упозорила да престане, а потом опалила шамарчину да се научи памети.
Вас хапсити нећемо али ћемо пронаћи сваки еуро који сте и од Ђиласа и од радикала добили за бљувотине према СНС и приказати сваки еуро народу, како би вас потом по својој савести окарактерисао.

Je li tacno da je ovaj Glisic ucestvovao u studenstim protestima ''92. i ''96.?
S kim(ne mislim na studente samo), protiv koga?
Mogu li dobiti odgovor od DZOSA, molim?

SunFun:
И је ли тачно да је био шеф изборног штаба ДОС-а и Коштунице 2000.-те.

Да ли је тачно да су Велимир Илић и Нова Србија учествовали у петооктобарском државном удару?
За чије интересе и против кога?

Да ли је тачно да су Велимир Илић и Нова Србија били у коалицији са ДСС-ом?

Да ли је тачно да je коалициони партнер напредњака, учесник у петооктобарском државном удару Велимир Илић, изјавио да коалиција окупљена око СНС-а намерава да формира Владу са ДСС-ом?

Да ли је тачно да су Богољуб Карић и његова странка подржавали жуте?

Иако не подржавам Двери, морам признати да су вам аргументи шупљи, напредњачићи моји... Ево један савет - пре него што критикујете остале, прво добро погледајте какво је стање у вашем "дворишту".

420573_392823530745716_256694304358640_1373364_713024014_n.jpg

Лажеш. Ја нисам СНС војник нити ичији војник нити се на милитари форе ложим. Уз мене као пацифисту, реч војник не иде. Није тачно да смо ми ничим изазвани нападали и тукли радикали, већ су радикали провоцирали, вређали, узвикивали разне погрдне речи. Наши активисти су затражили да се склоне, када су то одбили, самоодбрана је била нужна. Да те неко вређа, поножива, прети ти, псује те, рецимо и помене да ће те натаћи на штошта (и то узвикују радикали) да ли би га бледо гледала или би га прво упозорила да престане, а потом опалила шамарчину да се научи памети.
Вас хапсити нећемо али ћемо пронаћи сваки еуро који сте и од Ђиласа и од радикала добили за бљувотине према СНС и приказати сваки еуро народу, како би вас потом по својој савести окарактерисао.

Šta sam slagala? Znaš li šta termin "partijski vojnik" znači? kako te nije sramota da mi kažeš da lažem bez razloga?
Mediji su objavili izjavu nekoga iz SRS da su aktivisti SNS-a fizički napali aktiviste SRS-a, nisam ja izmislila. Šta god da je bilo, čist je primitivizam.

O kakvim bljuvotinama pričaš?

I ti bi se "svetio" forumašima što drugačije misle :lol:

P.S. Dobio si ovakav odgovor zato što si mlad u odnosu na mene, pa ti odbijam na godine. Ne zameram mladim ljudima ostrašćenost i ne lupam im verbalne šamare za to

Ултранационалиста можда не воли Двери али Дверјани откидају на радикале. Толико их воле да сам се ја просто зачудио како нису са њима у предизборној коалицији.

То што откидају на нас нема везе са питањима која сам теби и оној твојој пријатељици поставио.

Je li tacno da je ovaj Glisic ucestvovao u studenstim protestima ''92. i ''96.?
S kim(ne mislim na studente samo), protiv koga?
Mogu li dobiti odgovor od DZOSA, molim?

SunFun:
И је ли тачно да је био шеф изборног штаба ДОС-а и Коштунице 2000.-те.

Да ли је тачно да су Велимир Илић и Нова Србија учествовали у петооктобарском државном удару?

Да ли је тачно да су Велимир Илић и Нова Србија били у коалицији са ДСС-ом?

Да ли је тачно да je коалициони партнер напредњака, учесник у петооктобарском државном удару Велимир Илић, изјавио да коалиција окупљена око СНС-а намерава да формира Владу са ДСС-ом?

Да ли је тачно да су Богољуб Карић и његова странка подржавали жуте?

Иако не подржавам Двери, морам признати да су вам аргументи шупљи, напредњачићи моји... Ево један савет - пре него што критикујете остале, прво добро погледајте какво је стање у вашем "дворишту".

SunFun:
Иначе, Ђиласов модератор Платин ме је већ бановао због наводног говора мржње према Дверима, па не сумњам да ће и овај пут.

Хајде, бре, не кукај, и мене су бановали због наводног ширења мржње, провокације и неприкладног коментара иако сам само ширио "љубав" према хрватима. Па не кукам.

Него, одговори на моја питања.

Poslednja izmena:
Превише си острашћен. Опусти се и гласај за Двери.
Да нисте блиски са радикалима па и да размислим ;) Немој ме називати војник убудуће пошто ту реч мрзим и онда непропорционално узвраћам.

Када ме неко назива страначким војником, спреман сам и да бијем јер је термин увредљив !

Али, ти се понекад понашаш тако. А некад си разуман. Можда те је понела предизборна еуфорија.

Е да, како вајна опозиција и вајни националисти из Двери добијају просторије државног факултета на коришћење и промоцију потпуно бесплатно ?

Student si i trebao bi da znaš da postoji Zakon o Univerzitetu koji garantuje autonomiju Univerziteta, tako da o ovome đto pitaš odlučuje dekan fakulteta. Dekan Mašinskog fakulteta je našao za shodno da im dozvoli održavanje tribina. Pre njega dekan Filološkog fakulteta koga je tadašnji Ministar prosvete Gašo Knežević zvao i tražio da se zabrane tribine.

Када ме неко назива страначким војником, спреман сам и да бијем јер је термин увредљив !

Vidi, stranački vojnik je termin za sve one koji slepo veruju svojim strankama i njihovim liderima. Mi, koji nismo članovi partija nemamo takvo ponašanje. Mislimo svojom glavom. ja sam sada odlučila da podržim Dveri jer mi se dopada ono što su radili. Obrazovani su, kulturni, prepoznaju problem, jasno ga definišu. Ako budu pravili odstupanja i udju u blato sa ovima koji su devastirali ovu zemlju, biću im strašan protivnik. Svako ima pravo na grešku, ali sa državom se ne sme grešiti.

Али, ти се понекад понашаш тако. А некад си разуман. Можда те је понела предизборна еуфорија.

SunceZabava je mlad momak i mislim da iskreno želi da se u Srbiji živi bolje. Ima iskakanja. Većina nas na forumu nemamo pozitivno mišljenje o SNS i njihovim liderima i to je frustrirajuće po njega

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back