Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DSS je više nego ponekad na toj TV, Nova Srbija je dosta često. Logično je da SRS nikada neće i ne treba biti pozvana.
Vezano za Dveri, postoji sukob Dveri i SNS, šta da kažem sem da mi je žao što ove dve opcije ne sarađuju protiv režima :(

Сувишно је помињање Нове Србије када је Чеда Веља у вашој коалицији, значи исто што и снс.
Много је важније поменути да та тв станица није оно за шта се представља, наводно опозициона,већ једина страначка на овим просторима.

ко се гребе о Цркву продаје се за мале паре и заврши као Ђидина пудла. Него нису нико и ништа тако да ни не интересују никога са запада да их финансира.

otkud ti znas da ih finansira Crkva? jel imas neki dokaz ili coveka koji moze to da potvrdi?

nemoj da vredjas i spominjes crkvu negativnom kontekstu tek tako... to je zaista jadno

ко се гребе о Цркву продаје се за мале паре и заврши као Ђидина пудла. Него нису нико и ништа тако да ни не интересују никога са запада да их финансира.

Sto je dobro.

Poslednja izmena:
otkud ti znas da ih finansira Crkva? jel imas neki dokaz ili coveka koji moze to da potvrdi?

nemoj da vredjas i spominjes crkvu negativnom kontekstu tek tako... to je zaista jadno

Нико није рекао да Црква финансира Ђидине Двери него да су се Двери гребале о Цркву док их у Цркви нису провалили а онда су Двери рекли идемо у политику и завршили код Ђиде.
Па ваљда су јадни они који се гребу о Цркву, а не Црква.

Za sve koji se upinju da dokazu kako Djilas finansira Dveri, evo jos jedan "dokaz".
Jedino su Dveri na svom sajtu objavile ovo pismo prevarenih 1000 porodica. Celo pismo se moze procitati na nj. sajtu na prilozenom linku a ovde sam izdvojio samo delic koji se odnosi imenom i prezimenom na gradonacelnika Djilasa:

Непрофитни станови: још једна грађевинска превара у Београду!?

'У непосредном разговору са нашим представницима пре двадесетак дана градоначелник Ђилас се веома изненадио како ’’не зна ништа о кашњењу толиког броја станова’’, па је после више важних телефонских разговора изричито обећао да ће сви бити усељени до краја јула ове године. Јутрос у медијима надлежни функционер Зоран Костић то демантује, и за део тих станова најављује тек јесен као термин завршетка......"

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/vesti/2012/april/prevara-zvana-neprofitni-stanovi.php

Нико није рекао да Црква финансира Ђидине Двери него да су се Двери гребале о Цркву док их у Цркви нису провалили а онда су Двери рекли идемо у политику и завршили код Ђиде.
Па ваљда су јадни они који се гребу о Цркву, а не Црква.

ma ti si jadan sto ih prozivas i lupas gluposti bez ikakvog osnova i dokaza... ajde daj nesto dokument, slike bilo sta sto ce potvrditi tvoje reic, a ne samo da siris gluposti koje si cuo od malog ljubomornog Vacica iz raspalog pokreta... kazem ljubomoprnog posto je i on sam pokusao da izadje na izbore al nije valjda skupio dovoljno potpisa

Dverjani su u vise navrata napadali Djilasa i otvoreno nudili saradnju i zajednicku borbu protiv rezima svim strankama iz opozicije (sem LDP-a)... svi su ih odbili, Dverjani su odlucili sami da izadju na izbore, a neki cmizdravac kad je to saznao plaseci se da ne izgubi glasace pokrenuo je ovu pricu

Za sve koji se upinju da dokazu kako Djilas finansira Dveri, evo jos jedan "dokaz".
Jedino su Dveri na svom sajtu objavile ovo pismo prevarenih 1000 porodica. Celo pismo se moze procitati na nj. sajtu na prilozenom linku a ovde sam izdvojio samo delic koji se odnosi imenom i prezimenom na gradonacelnika Djilasa:

Непрофитни станови: још једна грађевинска превара у Београду!?

'У непосредном разговору са нашим представницима пре двадесетак дана градоначелник Ђилас се веома изненадио како ’’не зна ништа о кашњењу толиког броја станова’’, па је после више важних телефонских разговора изричито обећао да ће сви бити усељени до краја јула ове године. Јутрос у медијима надлежни функционер Зоран Костић то демантује, и за део тих станова најављује тек јесен као термин завршетка......"

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/vesti/2012/april/prevara-zvana-neprofitni-stanovi.php

ma nemoj ti prijatelju nikom da se pravdas niti dokazujes bilo sta... ko hoce da veruje u gluposti i nebuloze, neka ga... taj je valjda navikao da zivi u lazi i izgleda da mu je lepo

da meni sad neko da bilo kakav dokaz ili barem neoborivi argument da ih Djilas finansira, ja bi prvi pljuvao po Dverima i ne bih glasao za njih... a dok god ovako trolaju samo da bi eto rekli nesto kontra Dveri, meni su Dveri sve draze i draze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back