Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дверјани имају исти програм као ДСС, на пример, па су много заступљенији од њих.
А ту су и билборди(који уопште нису јефтини), општински одбори и страначка инфраструктура...
Bilborde,opstinske odbore i stranacku infrastrukturu imaju sve stranke,pa cak i one kombi-stranke.Npr. Liga je u predizbornoj kampanji jos od proslih izbora.Vec 4 godine po gradovima postavljaju svoje bilborde i reklamiraju se.Niko se ne pita odakle ostalim strankama novac...ebiga,valjda smo na lopovluk dosadasnjih partija navikli,pa nam cak i prija,cim ne zelimo da ih menjamo.Sad su Dveri svima trn u oku jer prete da ce zauzeti koju poslanicku klupicu,a broj mesta ogranicen i rezervacija se ne placa...

Дверјани имају исти програм као ДСС, на пример, па су много заступљенији од њих.
А ту су и билборди(који уопште нису јефтини), општински одбори и страначка инфраструктура...

nije bas tako... DSS vise vodi ekonomsku politiku, a Dveri porodicnu sada za kampanju... recimo. Istina je da su i jedni i drugi protiv EU i za borbu za Kosovo i Metohiju

i nije istina da su u medijima zastupljeniji. Danas sam video DSS ima svoju reklamu na tv, Kostunica danas bio na Pinku gost u Dnevniku, Nenad Popovic prosle nedelje bio na RTS-u sa Vucicem, Pajticem i Bajatovicem

a sto se tice finansiranja Dveri rekao sam i ponovicu: koriste novac koji su dobili od drzavnog budzeta, gradjanskih donacija i od patriotskih organizacija iz dijaspore sa kojima saradjuju... nije to nikakva tajna

a bilborde danas imaju svakojaki pokreti, stranke, udruzenja... ja sam u Novom Sadu video raznorazne, za neke pokrete nisam ni znao da postoje dok im nisam video bilborde, a od DVeri nisam video ni jedan jedini

sad svi simpatizeri URSa, LDPa, DSa, SNSa se pitaju otkud Dverima novac za bilbord. A otkud vasim strankama novac za takve spektakularne marketinge? Otkud SNSu novac da uzivo prenosi skup u novom Sadu na televizijiama u susednim drzavama? Kako SRS, koja je druga po brojnosti stranka u skupstini nema takav marketing i reklame?

bas je na RTSu Nemanja Sarovic rekao da su oni jedina stranka koja je ustedela nesto novca od prosle kampanje, a opet imaju novac samo da 2 nedelje budu na bilbordima

ja ovako vidim ovu situaciju.
1. Vacic prica istinu o dverima.
2. Vacic nije tolko hrabar kao sto prica i verovatno uplasen od neke kazne pristaje da blati dveri za racun rezima.
ovo pod 1 mi je nekako blize istini, posto su mi neki ljudi koji su bili aktivni u politici rekli da su Dveri pune bivsih clanova nekih partija za koje ne misle da su bas casni ljudi.Sad , ko ce ga znati.videcemo pre ilikasnije.

novac iz budzeta - ovde je pisalo da se dobija naknadno, sa prilozenim racunima.

donacije gradjana - pa to i kazem, neko im je dao pare, velike

iz dijaspore? daj malo detaljnije

troskovi pocinju od overe potpisa. velika je to frka. da partija koja nije postojala do juce, a nije sigurno ni danas da bas postoji, ima pare za izbore???

nikad necu poverovati

Ma, DB-ovska ujdurma. Smešno je na šta se sve ljudi pecaju.

Kada se ovde postavi tema sa naslovom Dveri, odmah biva brisana ili zakljucana ali kada se postavi ovakva, krenu diskusije. Ja nemam nista protiv ovakve teme ali bih podsetio da sam ja prvi postavio ovaj klip koji dokazuje koliko daleko idu napadi na Dveri na SNS medijima.
Ovaj Vacic je do sada gostovao najmanje 3 puta na njihovom radiju a najavljeno je ponovno gostovanje na ovoj TV u ponedeljak. Danas je na Fokus radiju gostovao neki Vacicev saborac i sva njihova gostovanja se svode na pljuvanje po Dverima.
No, vec se to vraca kao bumerang SNS-u. Danas se mnogo slusalaca javilo sa namerom da izjave neslaganje sa takvim postupcima.
Sto se tice propagande Dveri, ja nikako da u NBgd naidjem na neki njihov Bilbord.
Jedino ako nisu njihovi bilbordi oni na kojima se nalaze fotografije Nikolica, Vucica, Dinkica, Tadica, Kostunice,...

da, ima tu dosta nepovoljnih cinjenica po dveri, iznesenih u tom gostovanju. ocito da nemas nameru da das demantije jer ih nemas

1. Dveri nisu stranka

2. nisu ni nepoznati, postoje vec 13 godina i prave porodicne setnje po celoj Srbiji i Republici Srpskoj

3. a koje su to emisije i udarni termini? jedina emisija u jacoj televiziji u kojoj je bio Bosko Obradovic u Cirilici na Hepiju... mada i tamo je cesto bio ismejavan i prekidan od strane voditelja. Glisic je bio kod Jugoslava Cosica (sto nije nista spektakularno) i sinoc na Piramidi

4. te price da ih finansira Djilas, DSS, Crkva, Rusija i ko sve ne su price za malu decu koje su pokrenuli pokreti poput 1389 jer su Dveri odbile da zajedno sa njima prave nerede i ruse Beograd za vreme demonstracija protiv nezavisnosti Kosova i gej parade. Da ih stvarno finansira Djilas valjda bi se stalno na tv-u vrtele njihove reklame i placeni tv termini, bas kako bi kao sto neki kazu, oduzeli sto vise glasova naprednjacima i radikalima

Док су биле само часопис - биле су српске. Сада кад су се кандидовале на изборима више нису српске.

novac iz budzeta - ovde je pisalo da se dobija naknadno, sa prilozenim racunima.

donacije gradjana - pa to i kazem, neko im je dao pare, velike

iz dijaspore? daj malo detaljnije

troskovi pocinju od overe potpisa. velika je to frka. da partija koja nije postojala do juce, a nije sigurno ni danas da bas postoji, ima pare za izbore???

nikad necu poverovati

То што никада нећеш повјеровати само говори о твојој необавијештености и незнању. Свако ко обезбиједи 10,000 потписа за пријаву на изборе добија новац из буџета за предизборну кампању. Наравно морају се обезбиједити банкарске гаранције за случај да се не пређе 1% подршке на изборима и у том случају се новац враћа у буџет. Двери су једина поштена и искрено Српски оријентисана опција на овим изборима.

Isto vece kad je bio kod onog odvratnog Marica na Happy ,posle samo sat vremena je bio i na RTS-u kod one plitkomumne Olivere Jovicevic sa jos nekom dvojicom ,tako da nije tacno da ih nema u medijima , mada se slazem da ne trose para kao i ove mainstream partije .

Није она толико плиткоумна колико воли да попије...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back