Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

igorsr:
Film je juce prikzivan na OBN i preveden je kao "Neodoljiva ponuda" ,ali mi treba naziv na engleskom da bih ga skinuo ili barem neki od glumaca

Na engleskom nije "Iresistibile propolas" vec ne znam kako

Radnja

"mladi bracni par odlazi u las vegas,gde gube 30000 dolara koje su pozajmili od lokalnog krimosa.Vlasnica casina nudi spas coveku,tako sto ce provesti noc sa njom.on na to pristaje ali se potom stvari komplikuju"

zanr-akciono erotski triler

da nije mozda
INDECENT PROPOSAL (1993) ... http://www.imdb.com/title/tt0107211/

Radi se o domacem filmu.
Mislim da je u pitanju ili lazni car scepan mali ili covjek koga treba ubiti. A mozda je u pitanju i neki treci film.
Koliko se secam on je kao neki s/m film. Pola filma je u nekoj pecini ili rudniku ili nemam pojma gde , gde se ljudi muce.
Da li neko ima ideju o cemu pricam.

Tako mi ga je opisao jedan moj drug koji pravi kolekciju domaceg filma.
Ako neko ima neke informacije bilo bi sjajno.

Hvala unapred.

Hello! Film sam gledala pre 7-8 godina na palmi(u pristojno vreme) :-D .Lik-kapoerista se vraca sa Jamajke valjda, u neki grad u SAD(poznat,veliki grad ali da ne nagadjam) i dobija poziv da predaje u srednjoj skoli Linkoln,problematicnoj "deci"-bande,droga,oruzje.niko ga ne konstatuje 2% a onda preko Kapoere uspeva da ih preobrati,okrene tom sportu,prijateljstvu...bla,bla.Tu se zblizi sa svojom bivsom koja je isto profesorka ,izbije pozar(podmetnut),u skoli, neki ucenik pogine....secam se kroz maglu ali skroz pomesano da se zove najjaci,najjbolji ali 90% nisam sigurna i nisam nasla nista....ako je nekom poznato...

neko je na jednom drugom forumu pitao i ja se setim vas jer i mene je to zanimalo i nisam mogao da se setim... anyway- evo posta:
Jedan moj prijatelj je gledao jedan horror kad je bio mali ( otprilike period 1980-1990) i nikako ne moze da se seti naziva, ali se seca nekih delova filma.Naime, kaze da je to jedan od najboljh horora za to vreme.Evo, u kratkim crtama radnja filma:Film pocinje tako sto vidimo neku devojku koja stoji naslonjena na drvo i njen prijatelj je plasi sa trik kosturskom rukom.Ti isti likovi dolaze kasnije u napustenu kucu i tamo naravno probude nekoliko mrzovoljnih duhova.Pojavljuju se: lutka pajaca ili klovna ispod kreveta koja uvlaci nekog klinca, pojavljuje se duh dobermana na stepenistu u kuci na kog jedan od likova baca svecnjak nakon cega taj isti ker nestaje.Znam puno trazim, ali da li iko zna iz prilozenih podataka o kojem je filmu rec?Prijatelj kaze da je nas prevod bio, nesto nalik: Kuca duhova, Ukleta kuca ili Kuca straha.Ja sam vec pregledao imdb ali, nisam nasao nista priblizno.Pomagajte.Hvala!

Davno sam gledala film... Sećam se da njih dvoje žive zajedno u nekoj Hi - tec kući. Ona se polomila na skijanju ili negde slično i u gipsu je i kreće se pomoću kolica. On odlazi negde, da l' na put ili izlazi i nju ostavlja samu. Ona visi za kompom i uskoro stupa u kontakt sa serijskim ubicom koji joj šalje snimke ubistva. Onda joj dolazi na vrata i pokušava da je ubije, ali ona ga sprži sa vratima i, ne znam ni ja šta sve, i na kraju filma dolaze panduri i sve se zavrašava sa HAPPY END -om.
Da li neko zna kako se zove ovaj film? Ne znam ni glumce, ni režisere... :roll:

Thanx! :wink:

Nisam siguran da li je u pitanju film ili serija, jer sam ovo gledao pre jedno 10-15 godina, secam se samo pojedinih scena.
Radi se o nekom decaku koji se nalazio u letecem objektu u obliku trougla- letecem tanjiru. Taj brod je komunicirao sa decakom sasvim normalno na engleskom jeziku, leteli su velikim brzinama po zemlji, neko je tragao za njima i to je sve sto se secam.

Vinetu:
Nisam siguran da li je u pitanju film ili serija, jer sam ovo gledao pre jedno 10-15 godina, secam se samo pojedinih scena.
Radi se o nekom decaku koji se nalazio u letecem objektu u obliku trougla- letecem tanjiru. Taj brod je komunicirao sa decakom sasvim normalno na engleskom jeziku, leteli su velikim brzinama po zemlji, neko je tragao za njima i to je sve sto se secam.
Mozda je ime-navigator ;)

Ova dva sam isto gledao pre mnogo godina i ne znam naziv...

1. Radi se o nekim klincima koji poseduju specijalan daljinski upravljac - mogli su pomocu njega uci u televizor, premotavati film dok su unutra na nekom kanalu.... Na jednoj frekvenciji nalazio se neki negativac koji je zeleo da se docepa tog daljinskog da bi valjda kroz tv ekran presao u stvarnost.

2. Radnja se odvija oko decaka koji je bio wunderkind u video igricama. Znaci non stop je visio po igraonicama, neki vislji tip mu je bio konkurencija.... Na kraju filma odlazi na neko veliko takmicenje u video igrama gde pobedjuje, igrali su neku igricu u stilu super mario :)

Trinley:
Hello! Film sam gledala pre 7-8 godina na palmi(u pristojno vreme) :-D .Lik-kapoerista se vraca sa Jamajke valjda, u neki grad u SAD(poznat,veliki grad ali da ne nagadjam) i dobija poziv da predaje u srednjoj skoli Linkoln,problematicnoj "deci"-bande,droga,oruzje.niko ga ne konstatuje 2% a onda preko Kapoere uspeva da ih preobrati,okrene tom sportu,prijateljstvu...bla,bla.Tu se zblizi sa svojom bivsom koja je isto profesorka ,izbije pozar(podmetnut),u skoli, neki ucenik pogine....secam se kroz maglu ali skroz pomesano da se zove najjaci,najjbolji ali 90% nisam sigurna i nisam nasla nista....ako je nekom poznato...

Pozdrav ... film sam gledao isto na Palmi ... u to vreme se vrteo stalno .... zove se ONLY THE STRONG ... glavni glumac je Marc Dacascos (poznat jos po ulozi @ Pakt Sa Vukovima )

200px-Only_the_Strong.jpg

Back