Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Na kom jeziku je film?
Engleski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kom jeziku je film?
da li neko zna zasto nema nigde da se skine film trash...? po podacima sa imdb-a vec je izasao...
Engleski.
Da li znas kako se zove neko od glumaca u filmu?
To bi dosta pomoglo.
Potrebna mi je mala pomoc..
Gledala sam jedan film ali ni sama se ne secam pre koliko,radi se o tome da je jedna devojka valjda zaspala i za to vreme je prolazila kao kroz neka mitarstva,videla je gde su deca koja su abortirana,ljudi kojima niko nije dugo otisao da poseti grob,i cini mi se kroz sve to je vodila jedna mala devojcica za koju cini mi se je bila njena cerka koju je ona izgubila ili abortirala ne secam se..
Trazim taj film duze vreme i nikako ga nmg naci nzm kako se zove :/
Hvala vam puno,znacilo bi mi ako bi mi pomogao neko!!
Pa da znam snašla bih se lako.
...našla
Лик шета дјевојку у парку, наиђу неки разбојници и убију дјевојку - избоду је ножем јер није хтјела да им да новац и накит. Момак одлучи да направи времеплов, врати вријеме у тај дан и одведе дјевојку негдје друго и тако да она преживи. Направи времеплов, али кад је одвео дјевојку на друго мјесто, њу ударе кочије и она опет погине. Он тако враћа вријеме и дјевојка увијек погине, на различите начине, и он схвати да је суђено дјевојци да погине.
Зна неко?
http://www.imdb.com/title/tt0268695/
inace, to ti je rimejk ovog filma -
http://www.imdb.com/title/tt0054387/
Хвала, не могу да вјерујем да се нисам сјетио овог главног глумца из Мемента. Јел ваља тај из 1960?
Pozdrav ljudi, trebam pomoc, danima vec pokusavam da nadjem film ali bezuspesno. Ne secam se tacno radnje, ali uglavnom znam da je grupa ljudi bila zatvorena u nekom podrumu sklonistu, dal zbog radijacije ili nekog virusa, pre ce biti radijacija, i tu se kao muce, prezivljavaju, ne secam se nicega samo kraja kada jedna devojka uzme zastitno odelo i kroz neki wc zaroni i konacno izadje i zadnja scena, ona izlazi i onda sok, svet totalno unisten nigde nicega i nikoga. To je sve cega se secam, a nije tako davno bilo, par godina mozda. Eto ako neko moze da ukapira i napise koji je to film bila bih zahvalna![]()
Sigurno je u pitanju THE DIVIDE iz 2011- te. http://www.imdb.com/title/tt1535616/?ref_=nm_flmg_act_17.
Azijatski film....borilacke vestine..glavni glumac sve lema...taj tip filma.
Radnje se gotovo ne secam. Znam samo da se na kraju borio sa dvojicom. Znaci dvojica zajedno protiv njega, braca su i belci, jedan od te dvojice ima naocare...mislim da ima scena kada udara svog brata, tog sa cvidzama flasom u glavu u nekom lokalu. Inace ubijen je taj glavni (pozitivac) na kraju, jedan od one dvojice je preziveo i zabio mu sipku u telo kada ga nije video ali je kolko se secam oslobodio neke ljude koji su bili zatvoreni na tom mestu gde se borio. Ako se dobro secam ima "Muay" u naslovu ili nesto slicno ali nisam siguran.
verovatno je ovo...
dobar
Jeste..hvala..nikako da mu ubodem naziv.![]()
Azijatski film....borilacke vestine..glavni glumac sve lema...taj tip filma.
Radnje se gotovo ne secam. Znam samo da se na kraju borio sa dvojicom. Znaci dvojica zajedno protiv njega, braca su i belci, jedan od te dvojice ima naocare...mislim da ima scena kada udara svog brata, tog sa cvidzama flasom u glavu u nekom lokalu. Inace ubijen je taj glavni (pozitivac) na kraju, jedan od one dvojice je preziveo i zabio mu sipku u telo kada ga nije video ali je kolko se secam oslobodio neke ljude koji su bili zatvoreni na tom mestu gde se borio. Ako se dobro secam ima "Muay" u naslovu ili nesto slicno ali nisam siguran.
Molim vas da mi pomognete oko jednog filma. Film sam gledao davno, radi se o rogu vina, ko popije vino naiskap stiče pravo da rog drži u kući dok ne naidje sledeći takav neko. Rog dugo stoji u kući čoveka koji je preminuo ispijajući ga i sad se svi trude da ispiju rog, javlja se i lik koji vara tako što koristi tanku gumenu cev koju sprovodi iza uha i u kesu ispod kaputa.. To je sve čega se sećam. Sećam se i da je film bio onako žut, socijalistički, tapete, sat sa kukavicom .. taj stil. Hvala najlepše
Daaaaaa to je taj film, hvala punooo.
Pozdravljam![]()