filmovizija
Početnik
- Poruka
- 5
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko ovaj film?
Momak i devojka zive kod neke babe kao podstanari, on je pisac i pise knjige, a baba ih stalno zajebava. Ima scena kad on ide sa babom u kupovinu a baba krene da broji borovnice, ili kad pljesne dva puta rukama upali se tv, mnogo dobar film ali ne mogu da se setim kako se zove, ako neko zna neka napise![]()
U nazivu filma stoje dva imena, imena dvije glavne junakinje.
Riječ je o dvije drugaricekoje zarađuju praveći prevare, i da bi, ili otišle na koncert ili kupile neke skupe haljine, prihvate posao da ubiju jednog čovjeka. Odu mu u stan, a on spava. I one sjednu na kauč da sačekaju da se probudi. U međuvremenu one zaspu. Probude se i vide da su pokrivene, a on sjedi i čita novine.
Help.![]()
Riječ je o dvije drugaricekoje zarađuju praveći prevare, i da bi, ili otišle na koncert ili kupile neke skupe haljine, prihvate posao da ubiju jednog čovjeka. Odu mu u stan, a on spava. I one sjednu na kauč da sačekaju da se probudi. U međuvremenu one zaspu. Probude se i vide da su pokrivene, a on sjedi i čita novine.
Help.![]()
Potrebna mi je mala pomoc..
Gledala sam jedan film ali ni sama se ne secam pre koliko,radi se o tome da je jedna devojka valjda zaspala i za to vreme je prolazila kao kroz neka mitarstva,videla je gde su deca koja su abortirana,ljudi kojima niko nije dugo otisao da poseti grob,i cini mi se kroz sve to je vodila jedna mala devojcica za koju cini mi se je bila njena cerka koju je ona izgubila ili abortirala ne secam se..
Trazim taj film duze vreme i nikako ga nmg naci nzm kako se zove :/
Hvala vam puno,znacilo bi mi ako bi mi pomogao neko!!
Сигурноо неко знааа
Двије дјевојке - најбоље другарице, дрогиране оду на кров зграде да пију, једна падне (могуће да је ова друга гурнула случајно). Она је полицији рекла да је само ова што је пала отишла на кров (да је не би оптужили за убиство). Међутим, та дјевојка што је пала преживи, и ова долази у болницу да је убије. Касније убија још доста људи који јој дођу у стан, исјече их на комаде и гура у судоперу. Знам задњу сцену кад јој полиција позвони на врата а она излази сва крвава и каже: What? и ту крај филма.
Toooo, бравооооо, Jade Dornfeld глуми, никако нисам могао да јој се сјетим имена..
Жива била и родила тројке.
A sto su cekale da se probudi?
Nije...noviji je.Odavno sam ga gledao pa nisam siguran da nije mozda je ovaj:
http://www.imdb.com/title/tt0162346/?ref_=fn_al_tt_8
Help.![]()