Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Zna li neko naziv ovih filmova, ili bar glumce
1. francuski film: tri prijatelja rade za kriminalca kao ubice, uterivači dugova... Jednom od njih devojka ostane u drugom stanju i pred porođaj on želi da napusti takav način života. Međutim druga dvojica dobijaju zadatak od šefa da ga likvidiraju i kao dokaz donesu njegovu šaku...
2. takođe francuski film, ali komedija: tri tipa koji se ne poznaju dobijaju poziv od advokata i saznaju da su braća po ocu. Jedan je crnac, zaposlen i u stanu mu je sve sređeno, druga dvojica su belci. Jedan je oženjen i živi kod ženinih roditelja uz stalno zvocanje, a treći je probisvet. Da bi dobili nasledstvo jedno vreme moraju da provedu zajedno...

Drugi
http://www.imdb.com/title/tt0114732/

Dragi filmofili, moja drugarica ostavlja tipu cokoladice i slatkise nedeljama u postanskom sanducetu...upravo mu sprema i ovu poruku...sad mi je poslala na viber:

a mene je to sve podsjetilo na film koji sam davno gledala i koji bi da joj preporucim ali ne znam kako se zove....oni su ostavljali jedno drugom u stolu pisma i na taj nacin putovali kroz vrijeme. On je bio iz sadasnjosti a ona iz proslosti...da li ga je neko gledao? Sto je bio njen, a On ga je kupio u antikvarnici....

Odgovoreno ti je već, The Love Letter.

A sličan film je i The Lake House.

Jel moze poomoc za film ,momak treba da se vjenca sa djevojkom,i dozive saobracajnu nesrecu,i djevojka(ili momak) pogine,i kasnije nakon nekoliko godina,kao pojavi se djevojka kao da se nistaa nije desilo,i onda opet se vrati u svoj zivot gdje mu je djevojka bila mrtva,nadam se da cete skonttáti i pomoci mi ,hvala

Nešto sam davno gledao, neka kao audicija, ali ne mogu to ponovo naći. Uglavnom sećam se delova; Lik izlazi i kao pripremio je blok reklama, a između ostalog:
-Šta se to bijelo u gori zelenoj? Hasanaginica pere gace i koristi Ace.
- Paloma sa tri lista dam vam g***** blista....
- Od radenske sa tri srca.. I tako nešto. Seća li se neko?? Pomooooć

Ja ne znam ime 2 filma.
Prvi sam gledala na rtsu i pocinje sa tipom koji kaze da je radio u fbi ne znam koliko godina i da je za to vreme ubio xx ljudi. Kasnije se ispostavlja da ga je partner naterao da prizna svoje tj grehe njegovog partnera.
Drugi sam gledala na rtlu i rec je o hakeru koji uz pomoc policajca bezi iz zatvora s ciljem da pomogne policiji da nadje torbu pre njegovih bivsih partnera. Tokom potrage bivaju ubijeni njegov drug i,ako se dobro secam,devojka. Na kraju nalazi to sto trazi. Secam se i da taj haker ne zna da koristi pistolj cemu se njegov pomocnik policajac cudi.

Ja ne znam ime 2 filma.
Prvi sam gledala na rtsu i pocinje sa tipom koji kaze da je radio u fbi ne znam koliko godina i da je za to vreme ubio xx ljudi. Kasnije se ispostavlja da ga je partner naterao da prizna svoje tj grehe njegovog partnera.
Drugi sam gledala na rtlu i rec je o hakeru koji uz pomoc policajca bezi iz zatvora s ciljem da pomogne policiji da nadje torbu pre njegovih bivsih partnera. Tokom potrage bivaju ubijeni njegov drug i,ako se dobro secam,devojka. Na kraju nalazi to sto trazi. Secam se i da taj haker ne zna da koristi pistolj cemu se njegov pomocnik policajac cudi.

Drugi lici na:
http://www.imdb.com/title/tt0083511/
Ali koliko se secam nije u pitanju haker i ima i drugi deo :
http://www.imdb.com/title/tt0099044/
Nesto sa hakerom sto mi pada na pamet je:
http://www.imdb.com/title/tt0337978/
Ali se bas ne secam radnje tako da ne znam da li ti se poklapa sa ovom radnjom koju trazis.

Nešto sam davno gledao, neka kao audicija, ali ne mogu to ponovo naći. Uglavnom sećam se delova; Lik izlazi i kao pripremio je blok reklama, a između ostalog:
-Šta se to bijelo u gori zelenoj? Hasanaginica pere gace i koristi Ace.
- Paloma sa tri lista dam vam g***** blista....
- Od radenske sa tri srca.. I tako nešto. Seća li se neko?? Pomooooć
Jeste Audicija ,domaca, ako na to mislis, a pogledaj na yutube tu bi trebalo da ima...

Pozdrav,gledao sam jedan film pre ko zna koliko godina ali ne mogu da se setim kako se zove,znam neke scene iz filma tipa , dva prijatelja,istog dana se vencavaju,zive jedan stan preko puta drugog ako se ne varam,i zene im se poradjaju a oni prisustvuju,secam se isto kada on snima kamerom pa kada vidi bebu onesvesti se... Sve mi se cini da je glumio Ben Stiller ali mozda se i varam...
Hvala unapred :)

vertically challenged :roll:

Interesuju me dva filma... verovatno TV filma.

1. Muž i žena žive skladan brak, ali treća se sama ubacuje... da li je to neka njegova bivša, ne sećam se.
Treća odluči da ubije njegovu suprugu... par puta... jednom joj je stavila otrov u rezervni inhalator za astmu.
Sećam se scene gde se suprug vraća iz prodavnice, a supruga leži polu mrtva na verandi..

2. I ovde ima jedna ludara :D, ali on nije oženjen. Sećam se scene u hodniku gde mu ona kaže
nešto u stilu - ja sam i ubila zbog tebe, a ti me ne primećuješ.

Back