Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Gledao sam pre jedno 10-tak godina na nekom domacem kanalu horor seriju, ne znam originalni naziv ali ako se dobro secam preveli su je kao tamnu stranu ali nisam siguran. Svaka epiyoda je bila za sebe i pocinjala je tako sto neki lik u kadru 1-2min prica nesto bzvz i onda pocinje epizoda. Ako neko zna bio bih mu zahvalan.

Da li je neka od ovih slične tematike ?
Twilight Zone (1959–1964) - The Twilight Zone (1985–1989)
ili
Priče s tamne strane - Tales from the Darkside (TV Series 1983–1988) - IMDb

Gledao sam pre jedno 10-tak godina na nekom domacem kanalu horor seriju, ne znam originalni naziv ali ako se dobro secam preveli su je kao tamnu stranu ali nisam siguran. Svaka epiyoda je bila za sebe i pocinjala je tako sto neki lik u kadru 1-2min prica nesto bzvz i onda pocinje epizoda. Ako neko zna bio bih mu zahvalan.

Možda Tales from the Crypt http://www.imdb.com/title/tt0096708/?ref_=nv_sr_1 znam da ima neki narator na pocetku

Alfred Hitchcock Presents (1955-1962) ili Alfred Hitchcock Presents (1985-1989)?

Zdravo ,moze li mi neko pomoci,film je 60-70g,film pocinje dvoica momaka zbog devojke kolima trkaju se u igri kukavice,(jedan prema drugom),jedan slece sa litice i gine,nije ni u raju ni u paklu vec izmedju,posle 10 godina bog ga vraca na zemlju,da pomogne mladicu oko devojaka,ali ti kafici i diskoteke sve se promenilo,gde je nekad boi striptiz bar tu je sad gey bar,itd. Zna li neko o kome se filmu radi.Hvali unapred. :D

Nije ni ta. Ako ce nekom da pomogne secam se jedne epizode gde lik odlazi na neku zurku i scena sa pocetka epizode on u mraku stoji ispred kuce u kojoj je zurka i dvoumi se da li da udje i onda izlazi neki lik iz dimnjaka te kuce i trci prema njemu i vice mu da ne ulazi, i on da bi pobegao ulazi u tu kucu. Nmg da se setim sta mu se unutra desava,uglavnom on na kraju bezi kroz dimnjak i vidi sebe kako stoji na vratima i onda se ponavlja scena sa pocetka epizode.

Nije ni ta. Ako ce nekom da pomogne secam se jedne epizode gde lik odlazi na neku zurku i scena sa pocetka epizode on u mraku stoji ispred kuce u kojoj je zurka i dvoumi se da li da udje i onda izlazi neki lik iz dimnjaka te kuce i trci prema njemu i vice mu da ne ulazi, i on da bi pobegao ulazi u tu kucu. Nmg da se setim sta mu se unutra desava,uglavnom on na kraju bezi kroz dimnjak i vidi sebe kako stoji na vratima i onda se ponavlja scena sa pocetka epizode.

Neke epizode starih yu "top nadrealista" su imale takve komicne price na foru zone sumraka.....ali neverujem da je to??

Molim vas pomozite mi, nemogu na internetu nigde da nadjem! Neznam kako se zove film! Star je film, znam samo da se radi o tome da decko kupi motor, mislim da je u pitanju Harli motor! I on ga parkira u garazu i nocu se motor sam pali i pocne da ubija! Ako se neko seti nesto u vezi tog filma , nek mi kaze! Hvala

Pozdrav, nekad davno sam gledao jedan film, ali ne sjecam se bas puno detalja. Od svega se sjecam da je djevojka dozivi nesrecu i da onako sva polomljena vodi ljubav (koliko se sjecam sa likom sa kojim je imala saobracajku), isto znam da film obiluje erotskim scenama. Koliko se sjecam da je bio jako popularan film. Molim da neko napise naziv ukoliko se sjeca tog filma

Pozdrav, nekad davno sam gledao jedan film, ali ne sjecam se bas puno detalja. Od svega se sjecam da je djevojka dozivi nesrecu i da onako sva polomljena vodi ljubav (koliko se sjecam sa likom sa kojim je imala saobracajku), isto znam da film obiluje erotskim scenama. Koliko se sjecam da je bio jako popularan film. Molim da neko napise naziv ukoliko se sjeca tog filma
Mogao bi da bude Cronerbergov Crash 1996

Molim vas pomozite mi da nadjem film
Davno sam ga gledala,al neznam kako se zove! Horor film je u pitanju!
Koliko se secam, jedna porodica, mama,tata,sin, rade u jednom gradu,u klanici! A sin je koliko se secam poremecen nesto! I gazda odluci da zatvori klanicu, i tu sad dal tata popizdi il taj sin, nemogu da se setim ko, ubije tog gazdu i te ljude sto rade tamo, iskasapi ih! I ko kod dodje u taj grad uhvate ga i odvedu tamo i ubijaju! To je svega sto se secam! Ako se neko seti nek kaze! Molim vas

pregledala sam te starije delove the texas chainsaw massacre, u filmovima se nigde nespominje i nevidi se klanica! A pocetak filma krece tako! Da oni rade u klanici i zbog loseg rada prodavnice, zatvara se i oni gube posao, i onda krece ubijanje! Vec dosta dana se mucim sa tim filmom i nikako nemogu da se setim kako se zove niti da ga nadjem :-(

pregledala sam te starije delove the texas chainsaw massacre, u filmovima se nigde nespominje i nevidi se klanica! A pocetak filma krece tako! Da oni rade u klanici i zbog loseg rada prodavnice, zatvara se i oni gube posao, i onda krece ubijanje! Vec dosta dana se mucim sa tim filmom i nikako nemogu da se setim kako se zove niti da ga nadjem :-(

Mejbe dis van.....http://www.imdb.com/title/tt0093990/?ref_=fn_al_tt_1

ako nije ovaj ukucaj u imdb slaughterhouse ima ih nekoliko varijanti...:)

Gledao sam devedesetih jedan kao horor ili sta vec, ali komican je bio film nekako, naime, pojavljuje se neko Pizza cudovste u posadi svemirskog broda koje jede samo sebe to mi je ostalo upecatljivo, bilo je davno pa se ne sjecam, moguce je da je to bilo vezano i za klovnove ubice, da li se u tom filmu pojavljuje taj pizza monster zna li neko?

Gledao sam devedesetih jedan kao horor ili sta vec, ali komican je bio film nekako, naime, pojavljuje se neko Pizza cudovste u posadi svemirskog broda koje jede samo sebe to mi je ostalo upecatljivo, bilo je davno pa se ne sjecam, moguce je da je to bilo vezano i za klovnove ubice, da li se u tom filmu pojavljuje taj pizza monster zna li neko?

Spaceballs
http://www.imdb.com/title/tt0094012/

:heart:
Da nisi ti to sanjao? :heart:

da li mozda znate koji ovo film? Radi se o tome da sin ocu (koji je preposvecen karijeri) zeli da pokloni nezaboravan poklon za rodjendan, on dobija cestitku u restoranu od sina dok sam proslavlja svoj rojrndan i od tog momenta pocinje akcija.. on bezi zbog ne znam cega, kidnapovan je, sve mu polazi nizbrdo.. na kraju filma mu ubijaju sina i kad je mislio da je sve gotovo, saopstavaju mu da je to sve namestaljka i da je to u stvari njegov poklon.. jako je dobar film i vec dugo ne mogu da se setim naziva..

Back