Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

PRVI FILM: ovako, film je horor isao je na Rts, pre 6-7, mozda i vise godina, msm da su ga preveli kao "ONI" ali nigde nisam uspela da pronadjem film pod tim nazivom, tako da def nije to , ali nisam sigurna, naime jako se slabo secam filma, uglavnom na pocetku se radnja desava kada napolju pada sneg, neke pijavice ulaze u usi i onda ljudi postaju opasni i slicno, uglavnom secam se scene kada je taj glavni ubica poslao dva psa ja msm rotvajlera, koji imaju natprirodne moci da pronadju dvoje tinejdzera,,

The Arrival je preveden kao "Oni dolaze". Mada po radnji koju si opisala vise lici na The Faculty. Da nije neki od ta dva filma?

Evo ovako. U pitanju je naučno fantastični film. U nekoj ravnici, napadao sneg i blokirao saobraćaj. Ljudi zavejani više od 16 sati, i počinju polako da gube strpljenje, gladuju i haluciniraju. U jednom momentu, pojavljuje se nadčovek i počinje da ih spasava, odvodeći ih u vojni helikopter koga je sam dovezao, a sve se to dešava pod budnim okom kamera nacionalne televizije.

Bio je danas, i juče, i sutra će, na svim našim kanalima.
tumblr_n0brkcLduq1qbc06uo1_400.gif

Naziv: Supermen Coa uzvraća udarac prirodnim nepogodama

The Arrival je preveden kao "Oni dolaze". Mada po radnji koju si opisala vise lici na The Faculty. Da nije neki od ta dva filma?
Pre svega hvala na trudu,ali nije ni jedan od ta dva filma :)
Ne znam kako si povezao sa filmom Fakultet straha, nisam ni malo slicno opisala, ne pominjem studente niti nekakv fakultet...
Inace ovaj film , na pocetku je neki sneg i slicno, i glavna stvar su dva rotvajrela koji jure dvoje tinejdzera koji su negde u vikendici

Pozdrav svima :super:
Naime, gledala sam film davno, mozda pre neke 4 godine. Film je italijanski, radnja filma se odvija u nekom, moze se reci zabacenom gradicu u vreme izbora, cini mi se 80-ih. Muz,zena i sin, uzrasta 6,7 godina zive u nekoj kamp prikolici,koliko se secam. Muz, nesto mulja sa nekim drugim covekom sto im dolazi u kucu, a ispostavi se da su oteli nekog decaka od nekog coveka na polozaju. Sin slucajno pronalazi tog malog koji je zatvoren u nekoj dubokoj rupi nedaleko od kuce, mozda je i bunar u pitanju. Roditelji traze otetog klinca preko medija, i dalje se ne secam sta je bilo. Mislim da ga je sin oslobodio jer je ukapirao o cemu se radi. Unapred hvala, ako iko mozda zna!
http://www.imdb.com/title/tt0326977/?ref_=nv_sr_1
Ako je ovo, super film.

Gledao sam film, ali ne znam kako se zove...

Pozdrav svim filmofilima. Pomagajte, vec duze vreme pokusavam da pronadjem jedan strani film ali bezuspesno. Desavanje u filmu je: Glavni glumac mislim da je crnac, zaljubljuje se u jednu devojku, i kako vreme prolazi ponestaje im novca i odlucuje da od devojke napravi prostitutku, kako se radnja filma odvija lik postaje sto bi ameri zargonski rekli " PIMP " i polako dovodi u svoju gajbu jos devojaka i td. .. ukratko to je sve cega se secam, bilo kakava sugestija bi mi znacila hvala svima.

Pozdrav svima.Trebam pomoć,gledao sam davno film na zimskom raspustu -ZIMSKI BIOSKOP- kad je tv Bg prikazivao smislene filmove, primerene deci .
Sećam se samo da se radi na farmi o dečaku koji ima srnu i ona im jednom pojede usev i moraju da je se reše... Mislim da spada u kategoriju - porodičnih - filmova
američki možda Diznijev.Film je ostavio jak utisak još iz detinjstva ali na žalost nemam više podataka..Hvala

Pozdrav i upomoć :)

Ne znam kako se zove film - istinita je priča, jednom tipu zuji u ušima i može da čuje samo tipa sa cerebralnom paralizom. Njih dvojca postaju najbolji drugari na fakultetu koji pohađaju... Film je FENOMENALAN, vrlo pozitivan i primer uspešne životne borbe a nasmeje do suza...

Drugi film - tip je nasledio fabriku i počinje da pravi čizme za transvestite... Ime mu je nešto "Crvene potpetice/čizme", a muzika je fenomenalna - This boots are made for walking... Takođe fenomenalan film rađen po istinitom događaju.

Drugari, unapred vam hvala!

Pre svega hvala na trudu,ali nije ni jedan od ta dva filma :)
Ne znam kako si povezao sa filmom Fakultet straha, nisam ni malo slicno opisala, ne pominjem studente niti nekakv fakultet...
Inace ovaj film , na pocetku je neki sneg i slicno, i glavna stvar su dva rotvajrela koji jure dvoje tinejdzera koji su negde u vikendici
Ima kise umesto snega, studenata umesto tinejdzera, a ima i ker(ov)a, pa sam mislio da si mozda nesto pomesala :)

Pozdrav svima.Trebam pomoć,gledao sam davno film na zimskom raspustu -ZIMSKI BIOSKOP- kad je tv Bg prikazivao smislene filmove, primerene deci .
Sećam se samo da se radi na farmi o dečaku koji ima srnu i ona im jednom pojede usev i moraju da je se reše... Mislim da spada u kategoriju - porodičnih - filmova
američki možda Diznijev.Film je ostavio jak utisak još iz detinjstva ali na žalost nemam više podataka..Hvala

Mogao bi da bude The Yearling

http://www.imdb.com/title/tt0039111/

da li neko zna koji su ovo filmovi :
1.gledao sam ga na VHS-u 93-94,ne mogu da se setim lika tog glumca,lako bi nasao film po njemu... covek zivi sa 2 sina,jedan je azijat... i taj covek a i sinovi su bili dobri u borilackim vestnama,misim da su deca trenirala nesto u filmu... kroz film se vidi da otac nije bas odusevljen i naklonjem tom azijatu,na kraju filma se oni tuku koliko se secam... a u toku filma se saznaje da je taj covek bio u Vijetnamu,i da je tamo bez razloga ubio neku zenu koja je drzala malu bebu... i onda je morao da uzme tu bebu i da je odgaji,to je taj njegov sin... toliko se secam,znam da nije puno :(
2.u pitanju je imucna porodica u manjem americkom mestu,ugledni,bogati... sin koji treba da krene na koledz,ima ozbiljnu vezu,devojka koja ispunjava njihove kriterijume,medjutim on se vidja sa nekom devojkom koja je siromasna,samo zbog sexa... ona ostaje trudna,naravno on trazi da abortira,ona nece... i on je ubije... njena majka ili starateljka prijavljuje njen nestanak,i vremenom se otkriva da je on ubio... koliko se secam,cak i ta njegova devojka je pokusavala da pomogne toj majci da se rasvetli njen nestanak i ubistvo,i ne sluteci da je njen decko to uradio... nisam siguran,ali mi deluje kao da je oca tog mladica glumio Bruce Davison,tako da to nije bas sigurno... pregledao sam njegove filmove na imdb,ali nisam bas siguran da je neki od tih... tako da moguce da nije taj glumac...
unapred hvala!!

da li neko zna koji su ovo filmovi :

2.u pitanju je imucna porodica u manjem americkom mestu,ugledni,bogati... sin koji treba da krene na koledz,ima ozbiljnu vezu,devojka koja ispunjava njihove kriterijume,medjutim on se vidja sa nekom devojkom koja je siromasna,samo zbog sexa... ona ostaje trudna,naravno on trazi da abortira,ona nece... i on je ubije... njena majka ili starateljka prijavljuje njen nestanak,i vremenom se otkriva da je on ubio... koliko se secam,cak i ta njegova devojka je pokusavala da pomogne toj majci da se rasvetli njen nestanak i ubistvo,i ne sluteci da je njen decko to uradio... nisam siguran,ali mi deluje kao da je oca tog mladica glumio Bruce Davison,tako da to nije bas sigurno... pregledao sam njegove filmove na imdb,ali nisam bas siguran da je neki od tih... tako da moguce da nije taj glumac...
unapred hvala!!

The Killing Secret

PRVI FILM: ovako, film je horor isao je na Rts, pre 6-7, mozda i vise godina, msm da su ga preveli kao "ONI" ali nigde nisam uspela da pronadjem film pod tim nazivom, tako da def nije to , ali nisam sigurna, naime jako se slabo secam filma, uglavnom na pocetku se radnja desava kada napolju pada sneg, neke pijavice ulaze u usi i onda ljudi postaju opasni i slicno, uglavnom secam se scene kada je taj glavni ubica poslao dva psa ja msm rotvajlera, koji imaju natprirodne moci da pronadju dvoje tinejdzera,,
DRUGI FILM: Naime, msm da se radnja odvija u Londonu ili NY, ali nisam sigurna, elem grupa prijatelja, verovatno su upitanju kolege sa fakulteta upada u niz raznoraznih problema po ulicama grada, pocevsi od napada klosara , kriminalaca, pa i policajaca itd, medjutim fora je u tome sto je sve sto smisljeno i da kazem namesteno od strane roditelja jednog od tinejdzera, kako bi se se ispitala i stavila na test zrelost tinejdzera koji upravo postaju punoletni. Jako zanimljiva tinejdz prica, i na kraju se pojavljuju ti lazni "kriminalci". "policiajci" na rodjendanskom iznenadjenu koje su priredili jednom od tinejdzera koji postaje punoletan, FILM JE ISAO NA B92 PRE 7-8 GODINA

Pozdrav svim filmofilima. Pomagajte, vec duze vreme pokusavam da pronadjem jedan strani film ali bezuspesno. Desavanje u filmu je: Glavni glumac mislim da je crnac, zaljubljuje se u jednu devojku, i kako vreme prolazi ponestaje im novca i odlucuje da od devojke napravi prostitutku, kako se radnja filma odvija lik postaje sto bi ameri zargonski rekli " PIMP " i polako dovodi u svoju gajbu jos devojaka i td. .. ukratko to je sve cega se secam, bilo kakava sugestija bi mi znacila hvala svima.

- - - - - - - - - -

Ajde da probam ponovo, mozda cu sada imati srece.
Film koji mi treba je star film. Mislim da je iz 80tih. Bugarski film. Na vhs kaseti, saznao sam da je snimljen 87 godine, je bio i umesto da sam ga prebacio na cd, ja kasetu bacim. Budala. Film sam gledao dosta davno, jos kao klinac, a secam se samo nekih delova. Pocetak ide ovako: Pas i macka u stanu prave haos, ceo stan uniste i kada se sa posla njihov vlasnik vratio kuci i video sta su uradili on ih je izbacio. i secam se dela kada macku gazi tramvaj i pas je uzima i noi je u neki podzemni parking i od jedne bake krade zavoj koji je kupila i celu macku obmotao tim zavojem i iz mesare krade kobasice da bi nahranio macku. I kada se macka oporavlja ne znam kako oni zavrsavaju u neki cirkus, gde ih gazda ugleda i vrati ih kuci. Nema mnogo price u filmu, mislim da ima samo 2 minuta u celom filmu price, sve se svodi na odnos psa i macke. Kada bih samo znao kako se zove film, odmah bih ga nasao, ali... Sto je najgore jedan jedini glumac na pocetku i kraj filma i to po 2 sekunde. Ali ima jedan cicica koji na pocetku filma peva uvodnu spicu. Sedi na drvo i cupav neki cica i peva pesmu, mislim da se zove dano dano. ista ta pesma sa istog dedicu je ima i na kraj, samo sto ovde sedi na krov. Ako se neko seti ovog filma, cini mi veeeeeeeeeeeeeeeliku uslugu. Hvala unapred.

Ajde da probam ponovo, mozda cu sada imati srece.
Film koji mi treba je star film. Mislim da je iz 80tih. Bugarski film. Na vhs kaseti, saznao sam da je snimljen 87 godine, je bio i umesto da sam ga prebacio na cd, ja kasetu bacim. Budala. Film sam gledao dosta davno, jos kao klinac, a secam se samo nekih delova. Pocetak ide ovako: Pas i macka u stanu prave haos, ceo stan uniste i kada se sa posla njihov vlasnik vratio kuci i video sta su uradili on ih je izbacio. i secam se dela kada macku gazi tramvaj i pas je uzima i noi je u neki podzemni parking i od jedne bake krade zavoj koji je kupila i celu macku obmotao tim zavojem i iz mesare krade kobasice da bi nahranio macku. I kada se macka oporavlja ne znam kako oni zavrsavaju u neki cirkus, gde ih gazda ugleda i vrati ih kuci. Nema mnogo price u filmu, mislim da ima samo 2 minuta u celom filmu price, sve se svodi na odnos psa i macke. Kada bih samo znao kako se zove film, odmah bih ga nasao, ali... Sto je najgore jedan jedini glumac na pocetku i kraj filma i to po 2 sekunde. Ali ima jedan cicica koji na pocetku filma peva uvodnu spicu. Sedi na drvo i cupav neki cica i peva pesmu, mislim da se zove dano dano. ista ta pesma sa istog dedicu je ima i na kraj, samo sto ovde sedi na krov. Ako se neko seti ovog filma, cini mi veeeeeeeeeeeeeeeliku uslugu. Hvala unapred.

sad sam nasao kako se zove mozda je to taj film koji trazis..

Патилата На Спас И Нели

http://vbox7.com/play:304816c5

Poslednja izmena:
Cao svima, pre par godina sam gledala film o cini mi se dvojici/trojici studenata rezije koji snimaju dokumentarac o nekom ubistvu ili o nekoj ukletoj kuci, mislim da je sporednu ulogu igrao Jamie Campbell Bower... na kraju filma se ispostavi da je on ubica ili tako nesto ali nigde nisam pronasla taj film :/

Mene to podseca na http://www.imdb.com/title/tt0146336/... Nadji trailer :think:

Back