Ajde da probam ponovo, mozda cu sada imati srece.
Film koji mi treba je star film. Mislim da je iz 80tih. Bugarski film. Na vhs kaseti, saznao sam da je snimljen 87 godine, je bio i umesto da sam ga prebacio na cd, ja kasetu bacim. Budala. Film sam gledao dosta davno, jos kao klinac, a secam se samo nekih delova. Pocetak ide ovako: Pas i macka u stanu prave haos, ceo stan uniste i kada se sa posla njihov vlasnik vratio kuci i video sta su uradili on ih je izbacio. i secam se dela kada macku gazi tramvaj i pas je uzima i noi je u neki podzemni parking i od jedne bake krade zavoj koji je kupila i celu macku obmotao tim zavojem i iz mesare krade kobasice da bi nahranio macku. I kada se macka oporavlja ne znam kako oni zavrsavaju u neki cirkus, gde ih gazda ugleda i vrati ih kuci. Nema mnogo price u filmu, mislim da ima samo 2 minuta u celom filmu price, sve se svodi na odnos psa i macke. Kada bih samo znao kako se zove film, odmah bih ga nasao, ali... Sto je najgore jedan jedini glumac na pocetku i kraj filma i to po 2 sekunde. Ali ima jedan cicica koji na pocetku filma peva uvodnu spicu. Sedi na drvo i cupav neki cica i peva pesmu, mislim da se zove dano dano. ista ta pesma sa istog dedicu je ima i na kraj, samo sto ovde sedi na krov. Ako se neko seti ovog filma, cini mi veeeeeeeeeeeeeeeliku uslugu. Hvala unapred.