Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Cao svima, pre par godina sam gledala film o cini mi se dvojici/trojici studenata rezije koji snimaju dokumentarac o nekom ubistvu ili o nekoj ukletoj kuci, mislim da je sporednu ulogu igrao Jamie Campbell Bower... na kraju filma se ispostavi da je on ubica ili tako nesto ali nigde nisam pronasla taj film :/

Evo da odgovorim sebi :) omasila sam glumca ( ali i ovaj je dugokosi :D )
U svakom slucaju pronasla sam film zahvaljujuci drugaru

http://www.imdb.com/title/tt1331307/?ref_=nm_flmg_act_19

HAJTE MOLIM VAS, NISAM USPELA VEC DUZE VREME DA PRONADJEM OVA DVA FILMA
PRVI FILM: ovako, film je horor isao je na Rts, pre 6-7 mozda i skorije, msm da su ga preveli kao "ONI" ali nigde nisam uspela da pronadjem film pod tim nazivom, tako da def nije taj naziv, naime jako se slabo secam filma, uglavnom na pocetku se radnja desava kada ima nekog snega, da li je neko skijaliste upitanju ne znam, posle je kisa i neki covek u sesiru na ulici. Neke pijavice ulaze ljudima u usi i onda ljudi postaju opasni i slicno, uglavnom secam se scene kada je taj glavni negativac poslao dva psa ja msm rotvajlera, koji imaju natprirodne moci da pronadju dvoje tinejdzera koji se nalaze u nekoj vikendici...
DRUGI FILM:Bio je na B92, msm da se radnja odvija po ulicama nekog veceg grada, ali nisam sigurna koji je, elem grupa prijatelja, verovatno su upitanju kolege sa fakulteta upada u niz raznoraznih problema po ulicama grada, pocevsi od napada klosara , kriminalaca, pa i policajaca itd, medjutim fora je u tome sto je sve sto smisljeno i namesteno od strane rodbine jednog od tinejdzera, oni su unajmili te ljude da ih provociraju na ulici ,pa cak i u kanalizaciji, samo da bi stavili na test njihvu zrelost, tj da im pokazu sta ih ceka u svetu odraslih, da nije nista onako kako izgleda itd... Jako zanimljiva tinejdz prica, i na kraju se pojavljuju ti lazni "kriminalci". "policiajci" na rodjendanskom iznenadjenu koje su priredili jednom od tinejdzera koji postaje punoletan, FILM JE ISAO NA B92 PRE 7-8 GODINA

Poslednja izmena:
PRVI FILM: ovako, film je horor isao je na Rts, pre 6-7 mozda i skorije, msm da su ga preveli kao "ONI" ali nigde nisam uspela da pronadjem film pod tim nazivom, tako da def nije taj naziv, naime jako se slabo secam filma, uglavnom na pocetku se radnja desava kada ima nekog snega, da li je neko skijaliste upitanju ne znam, posle je kisa i neki covek u sesiru na ulici. Neke pijavice ulaze ljudima u usi i onda ljudi postaju opasni i slicno, uglavnom secam se scene kada je taj glavni negativac poslao dva psa ja msm rotvajlera, koji imaju natprirodne moci da pronadju dvoje tinejdzera koji se nalaze u nekoj vikendici...
DRUGI FILM:Bio je na B92, msm da se radnja odvija po ulicama nekog veceg grada, ali nisam sigurna koji je, elem grupa prijatelja, verovatno su upitanju kolege sa fakulteta upada u niz raznoraznih problema po ulicama grada, pocevsi od napada klosara , kriminalaca, pa i policajaca itd, medjutim fora je u tome sto je sve sto smisljeno i namesteno od strane rodbine jednog od tinejdzera, oni su unajmili te ljude da ih provociraju na ulici ,pa cak i u kanalizaciji, samo da bi stavili na test njihvu zrelost, tj da im pokazu sta ih ceka u svetu odraslih, da nije nista onako kako izgleda itd... Jako zanimljiva tinejdz prica, i na kraju se pojavljuju ti lazni "kriminalci". "policiajci" na rodjendanskom iznenadjenu koje su priredili jednom od tinejdzera koji postaje punoletan, FILM JE ISAO NA B92 PRE 7-8 GODINA

Ljudiz zna li neko od vas kako se zove horor :-D stariiiii...gledao sam ga na VHS pre 20 god minimum.
Znam da je cini mi se 3-5 riba doslo u neku kucu da priziva duhove,dalje se niceg ne secam a jedna specificna scena je ostala u secanju ako ono dobro sluzi,neki debeli lik sedi u fotelji i jede dal kokice,dal ljudsko meso ...pitaj Boga sta :-D a ne mogu da se setim da li su neki lanci bili oko njega ili pored njega..inace nasi su ga ako se dobro secam tad preveli,tacnije kaseta je bila msm "noc uzasa" tako nesto;;;

Gledao sam pre jedno 10-tak godina na nekom domacem kanalu horor seriju, ne znam originalni naziv ali ako se dobro secam preveli su je kao tamnu stranu ali nisam siguran. Svaka epiyoda je bila za sebe i pocinjala je tako sto neki lik u kadru 1-2min prica nesto bzvz i onda pocinje epizoda. Ako neko zna bio bih mu zahvalan.

Gledao sam pre jedno 10-tak godina na nekom domacem kanalu horor seriju, ne znam originalni naziv ali ako se dobro secam preveli su je kao tamnu stranu ali nisam siguran. Svaka epiyoda je bila za sebe i pocinjala je tako sto neki lik u kadru 1-2min prica nesto bzvz i onda pocinje epizoda. Ako neko zna bio bih mu zahvalan.

Ima dosta serija na ovaj fazon.

Jedna od njih je i ova: http://www.imdb.com/title/tt0348913/?ref_=nm_flmg_act_13

Poslednja izmena:
Ja sam gledao davno neku našu domaću seriju, bila je baš iščašena, neki underground ,art fazon ali na foru Zone sumraka, mislim da se zvala Paralelni univerzum ili svetovi, ne mogu da se setim imena i da se puštala na rts 2.Neki narator kao u Zoni sumraka počinje da priča nešta, posle ide neka uvrnuta priča .Sećam se jedne epizode kada neki lik upozna devojku na Kalemegdanu koja ga odvodi u taj svet,gde uživaju, šarenilo, zezanje, ali ovaj želi da se vrati u realnost.Želja mu je uslišena, prvi prizor - rano sivo jutro u Knez Mihajlovoj, sumorna lica ljudi, ovaj želi da se brže bolje vrati nazad i odlazi do Kalemgdana, na zidu piše - Da bogda imao pa nemao.:hahaha:
Narator serije kaže u jednoj od epizoda-Pretostavljam da ste već naslutili da sam i ja iz paralenog univerzuma.:mrgreen:

Bio bih vrlo zahvalan, tek jutros dok sam čitao ovu temu se setih toga, davno je bilo, a bila je kul serija na momente vrlo jeziva.

Poslednja izmena:
Pozdrav svim članovima foruma. Zanima me da li neko može da prepozna film. Naime, gledao sma film pre nekih možda 18-20 godina, radi se kao o bizonu nekom koji napada noću (koliko me sećanje služi), ima i scena sa prugom/vozom u planinama nekim, znam da je bilo nekih stena. Sećam se kao kroz maglu ali neka želja se pojavila da pronađem taj film.

Pozdrav svim članovima foruma. Zanima me da li neko može da prepozna film. Naime, gledao sma film pre nekih možda 18-20 godina, radi se kao o bizonu nekom koji napada noću (koliko me sećanje služi), ima i scena sa prugom/vozom u planinama nekim, znam da je bilo nekih stena. Sećam se kao kroz maglu ali neka želja se pojavila da pronađem taj film.

Da li je ovaj?
The White Buffalo (1977)
http://www.imdb.com/title/tt0076915/releaseinfo

Back