Tamara.Markovic
Početnik
- Poruka
- 4
Nije tako davno sniman.Nije taj. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lici mi na neku verziju autostopera ..... Najjaca mi je sa (cini mi se sean beanom!!- on negativac??) novija verzija a ima i starija sa rudgerom hauerom... Da se ridzi" ne naljuti - davno sqam gledao onu stariju pa sam malo i zaboravio kakva je stara u poredjenju sa novijom verzijom - tj koja li je bolja??
- - - - - - - - - -
Upravo sam pogledao trejlere i za stariju verziju i za rimejk i nije to taj film sigurno, ali hvala u svakom slucaju![]()
Nije tako davno sniman.Nije taj.![]()
Samo zbog ovog sam se registrovala,tako da molim vas pomozite.Secam se samo da je muskarac sreo zenu svojih snova valjda u nekom kaficu,ali na kraju se ispostavi da je sanjao.Pa mora sve ispocetka.![]()
Samo zbog ovog sam se registrovala,tako da molim vas pomozite.Secam se samo da je muskarac sreo zenu svojih snova valjda u nekom kaficu,ali na kraju se ispostavi da je sanjao.Pa mora sve ispocetka.![]()
...ne znam naziv filma , gledao sam ga pre par godina ... to je neka organizacija ljudi kojima brze kuca srce i na taj nacim mogu bolje da vide ili brze da reeaguju od drugih ljudi ... secam se da u jednom delu filma takav covek (sa tim sposobnostima ) puca iz puske sa cudnim metkom koji prolazi pored metroa i jos pored raznih objekata i ubija nekoga ... ne znam glumce ne znam naziv pa vas molim da mi pomognete ... unapred zahvalan pozzz![]()
Nazalost nije ni Joy ride ni 1. ni 2. deoMozda neka verzija Joy Ride? Joy Ride 2 cini mi se ima scenu u restoranu.
Pozdrav svima.Trazim ceo dan jedan film,ali ne ide.Mislim da je u pitanju evropski film.Glavni glumac
je borac(bokser,kikbokser...) na pocetku filma prebija nekog garija na smrt i zavrsava u zatvoru.Nakon zatvora on ne
moze da prihvati da je ubio decka koji je bio neduzan da li greskom ili sta ne znam uglavnom on ne moze da se pomiri sa tim i postaje alkoholicar Zivi poput klosara duga kosa,brada neuredan.ali nakon nekog vremena upoznaje neku devojku dobija motivaciju, neke krimose pocinje da se bori za kes. dize se sa dna ,devojka je imala nekih problema sa tim krimosima ne secam se uglavnom izbija neka frka njih dvoje na kraju filma ostaju zajedno i napokon vode normalan zivot to je ukratko ma da je radnja dosta komplikovnija![]()
Da stavim i ovde mozda se neko seti o kojoj seriji se radi:
U pitanju je hrvatska serija iz devedesetih ili kraj osamdesetih. Radnja se odvija u zamku, glavni zenski lik secam se da se zvao Dora. Pored nje tu je i batler i zuti papagaj (onaj veliki) i kuvar koji je zarobljen u nekom velikom ogledalu. Ima li neko predstavu o kojoj seriji se radi?
mozda je ...Kontesa Dora 1989
PRVI FILM: ovako, film je horor isao je na Rts, pre 6-7, mozda i vise godina, msm da su ga preveli kao "ONI" ali nigde nisam uspela da pronadjem film pod tim nazivom, tako da def nije to , ali nisam sigurna, naime jako se slabo secam filma, uglavnom na pocetku se radnja desava kada napolju pada sneg, neke pijavice ulaze u usi i onda ljudi postaju opasni i slicno, uglavnom secam se scene kada je taj glavni ubica poslao dva psa ja msm rotvajlera, koji imaju natprirodne moci da pronadju dvoje tinejdzera,,
DRUGI FILM: Naime, msm da se radnja odvija u Londonu ili NY, ali nisam sigurna, elem grupa prijatelja, verovatno su upitanju kolege sa fakulteta upada u niz raznoraznih problema po ulicama grada, pocevsi od napada klosara , kriminalaca, pa i policajaca itd, medjutim fora je u tome sto je sve sto smisljeno i da kazem namesteno od strane roditelja jednog od tinejdzera, kako bi se se ispitala i stavila na test zrelost tinejdzera koji upravo postaju punoletni. Jako zanimljiva tinejdz prica, i na kraju se pojavljuju ti lazni "kriminalci". "policiajci" na rodjendanskom iznenadjenu koje su priredili jednom od tinejdzera koji postaje punoletan, FILM JE ISAO NA B92 PRE 7-8 GODINA
Prvi film koji si opisala je mozda ovaj http://www.imdb.com/title/tt0285531/?ref_=nm_flmg_act_45 , nisam siguran.