Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

radnja filma se dogadja pocetkom 20.veka .sigurno u Engleskoj.dva studenta setaju nekm zabacenim selimpiraa i jedan ugane stopalo.prima ih jedna viseclana nedefinisana porodica i jedna lepa devojka se odmah zaljubljuje u ovog povredjenog.tu se desi ljubav a kasnije ce se saznat i beba.on obecava da ce da je vodi u grad ,al kad nailazi na neke svoje kolege sa fakulteta biva posramljen i pokusava da je dalje izbegava.ona ponizena trazi ga po obliznjem gradicu on je eskvira ode.ona ostaje osramocena i slomljena.rodi mu sina i umre od tuge.posle 20 godina ovaj tip sa tada svojom zenom posecuje ponovo autom ovaj kraj ,oblazi mesta kuda je boravio i srece tog vec velkog mladica(svog sina) i ukapira to ali nastavi nazad u zivot.Voleo bih da ponovo vidim taj film i kako se zove? hvala.

dajem glavu da je to ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0096189/?ref_=fn_al_tt_1

Bravo majstore! Nkada se nebih setio da ga trazim u Australiji . Takodje veliki pozdrav gospodji Kraljici koja se svojski potrudila u svojim analizama.Pa sta da kazem ovo me defintivno vezuje za ovaj sajt.

Nema na cemu. Meni se taj film jako dopada, bas je nezan :) Gledala sam ga dva puta pre vise od 15 godina i jos ga se jasno secam, takav je utisak ostavio.

Bravo majstore! Nkada se nebih setio da ga trazim u Australiji . Takodje veliki pozdrav gospodji Kraljici koja se svojski potrudila u svojim analizama.Pa sta da kazem ovo me defintivno vezuje za ovaj sajt.
nije australijski britanski je. i ja sam ga trazila pre godinu dana, mada sam znala kako se zove pa mi je bilo lakse. secam se, ja i sestra gledale pre 20 godina, plakale ko kisa :)))

Ajd da vidimo.Glavni lik je tip kojeg pljačkaši angažuju kao vozača (živi u jeftinim hotelima i voli kaubojsku muziku),poslije jedne pljačke policajac (plav,visok,kovrdžav)) odluči da ga uhvati i sprema mu namještaljku da ga uhvati tako što ucjenjuje jednu bandu koju je uhvatio i traži od njih da ga angažuju pare od pljačke da zadrže za sebe, a njega da im isporuče, kad oni traže provjeru njegovih sposobnosti on razvaljuje žutog mercedesa u podzemnoj garaži. Gledao sam ga neko veče ali nisam uhvatio naslov, a ni kraj

probaj DRIVER ako sam dobro napisao iliti vozač :)

Meni je pomoć potrebna za dva filma.Prvi je možda malo noviji,a drugi je devedesetih gledan.oba su strana filma.
1.Glavni glumac je crnac.Ubija snajperom,sa tornja neke crkve,zatvorenika kojeg verovatno na suđenje prevoze.Ceo film dalje je o tome kako on beži,njega hvataju,...U svemu mu pomaže neka devojčica koja nema roditelje i živi kod bake.Ona na kraju odlazi sa bakom kod njega na ranč,sa kojeg je on bio pozvan da dođe i ubije zatvorenika.
2.Poprilično star film.Radi se o dvema devojčicama koje su zamenjene u bolnici prilikom rođenja.Čini mi se da je jedna imala brojnu porodicu a jedna je zivela sa tatom.E sad,ta sa tatom je umrla i onda su valjda saznali da to ni nije njegova ćerka,pa je našavši tu porodicu tražio svoju pravu ćerku kući...tako nešto.
Žao mi je,ali ovo je sve što znam a baaaaš mi se oba filma opet gledaju.

Gledao sam film pre nekih 20 godina,slabo ga se secam,ali mozda neko zna,radi se o tome da neki covek stalno maltretira svoju zenu,pije kuci sa drustvom i vice na nju tako nesto,secam se kao idu kolima negde i on obeca da ce se promeniti i kaze zeni da ga saceka u kolima i on ode ja msm u kafanu ili tako nesto i opet se napije,e sad nisam siguran da li se on na kraju ubije,ako neko zna,hvala...nije neko objasnjenje ali toliko se secam

Ako neko može da mi pomogne?Ne mogu da nadjem erotski film koji sam sinoć oko 03h gledao na Happy Tv naziv mu je bio FOTOGRAF..Mlad momak zute kose ima svoj foto studio gdje prodaje golisave slike sa svojim prijateljem..Ima zgodnu djevojku koja se zove Crystal koja se bavi aerobikom..Crystal se druzi sa Tinom koja upraznjava povremen sex sa svojim bivsim..Crystal od svoje drugarice Tine saznaje kako se slikala gola za neki muski magazin..Te Crystal isto to zeli da uradi..Ona pita svog momka da je on slika medjutim on to odbija jer kako navodi davno je prestao sa tim jer ima neke dobre razloge koje neće da joj kaže..Nju pristaje da slika njena drugarica Tina koja nema blage veze o tome..No Crystal i dalje zanima što njen momak neće da je slika..

Ako neko zna gdje mogu nac ovaj film,nek piše

Imam pitanje, u vezi je jedne muzicke numere - znaci nema veze (a mozda i ima) sa filmom, mada je doticna melodija verovatno koristena u nekom filmu , posto znam da je koristena u dosta igara sa c64,amige.... molim za razumevanje,znam da nije ovo forum za to,ali opet ako ko zna bio bih stvarno zahvalan, posto trazim tu melodiju vec dugo vremena......evo ocemu se radi-- prvo se vrtela na 3k - dok je bila ta tv, na "nocnom programu" sam pocetak - programska sema- u pitanju je tehno/trance numera.....jako je poznata,ali problem je sto neznam naziv melodije, a nema sta nisam pokusavao i duga i brijanje ali nema nista na tu temu ni na yutubu....... Nesto mi se vrti po glavi da se zove brijanje ili tako nekako..... da ovde postoji klavijatura,ja bih upisao note, ali ne vredi, ovako samo mogu da se nadam da neko odvas zna o kojoj melodiji je rec.. u svakom slucaju , ako slucajno bude ko znao - hvala, ako ne opet hvala......melodiju trazim od 90te......tad je ona pocela da se vrti i nije pesma, samo sintisajzerski tonovi i zvukovi.......a lagana je,nije brza..... pomoc!

Da nije ovo?

Secam se da je iz nekog nocnog programa.
Ako nije to onda mi sledece na pamet padaju Aleksandar Sasa Lokner i Laza Ristovski.

Nije. probacu ovo drugo, na yutubeu. ipak i ovu poznajem, dobra je. Uopste neznam kako se klasira ova tip muzike - intermezzo ili sta vec? na sajtu midomi ima da otpevas melodiju pa da nadje, ali im je baza mala......

Problem u vezi sa ovom muzikom je sto ima puno te elektronske muzike, a malo njih to stvarno i slusa....
a jos kad je iz 85-95 tih e onda stvarno..... samo da mi je naci naziv ili autora.....
ma ako i nenadjem, ko zna zasto je to dobro....

Poslednja izmena:

Back