Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Hello again! :) Novi izazov,horor,slabo se secam svih detalja.Grupa tinejdz prijatelja odlazi u neki zamak gde je postavljena izlozba horor scena sa vostanim figurama.Caka je u tome sto kad neko udje u ogradjeni prostor mometalno se nadje u postavljenoj situaciji,horoj prici,Kako se izbave tako se vracaju u izlozbeni prostor.Postoji prica sa vukodlakom u nekoj sumskoj kolibi,pokusavaju da ga ubiju srebrnim metkom;zatim, grupa vampirskih plemica gde se glavni zaljubljuje u jednu od devojaka iz grupe,zajedno sede za trpezom sa posluzenim komadicima zivog mesa u krvi...

Hello again! :) Novi izazov,horor,slabo se secam svih detalja.Grupa tinejdz prijatelja odlazi u neki zamak gde je postavljena izlozba horor scena sa vostanim figurama.Caka je u tome sto kad neko udje u ogradjeni prostor mometalno se nadje u postavljenoj situaciji,horoj prici,Kako se izbave tako se vracaju u izlozbeni prostor.Postoji prica sa vukodlakom u nekoj sumskoj kolibi,pokusavaju da ga ubiju srebrnim metkom;zatim, grupa vampirskih plemica gde se glavni zaljubljuje u jednu od devojaka iz grupe,zajedno sede za trpezom sa posluzenim komadicima zivog mesa u krvi...

Mozda Tourist Trap (1979)?

Cijenim da bi trebalo da je ovaj http://www.imdb.com/title/tt0096426/

Film (1) :
Film o životu jedne glumice filmske zvezde. Plavuša je ali siguran sam da nije Merilin Monro. Film je Najverovatnije biografski odnosno prema istinitom događaju. Film je verovatno iz 70-ih ili ranih 80-ih. Gledao sam ga kad sam bio dete. Karakterističan detalj kojeg se sećam iz filma je da je birala auto pink boje zato da se slaže uz pink boju haljine.
Nadam se da će neko znati kako se zove film ili ta glumica?

Film (2) :
Poput filma broj "1" u pitanju je dvodelni film ili serija iz dve epizode (ukupno trajanje verovatno 3-4 sata). Australijski ili eventualno engleski film. Takodje izuzetno kvalitetan i jedan od najinteresantnijih filmova koje sam gledao.
Radi se o serijskom ubici/zlostavljaču koji je sekao ženama bradavice i stavljao ih u tegle. On ima i neku natprirodnu moć da ovlada voljom članova svoje bande i da ih navede da urade šta on želi.
Karakteristično je da se u toku film ekran deli na po dva ili tri dela i u isto vreme prikazuje kadrove sa izrazima lica različitih likova. Po žanru je kriminalistički i triler i dobar deo dešavanja je u sudnici.
Ako se dobro sećam, jedan od glavnih likova koji glumi policajca/detektiva je izgleda glumac David Hayman.

Evo ceo dan trazim i ne mogu nikako da nadjem. Nije film vec serija.

Francuska je serija. Prikazivana je kod nas davno, mislim jos na trecem kanalu.
Razvedeni roditelji. Otac se zove Deni a majka je lekarka. Imaju troje dece, jednu tinejdzerku i dvoje mladjih. Tu je i neka zgodna komsinica.
Na kraju svake epizode to dvoje male dece sede na stepenicama i pricaju nesto.

Film (1) :
Film o životu jedne glumice filmske zvezde. Plavuša je ali siguran sam da nije Merilin Monro. Film je Najverovatnije biografski odnosno prema istinitom događaju. Film je verovatno iz 70-ih ili ranih 80-ih. Gledao sam ga kad sam bio dete. Karakterističan detalj kojeg se sećam iz filma je da je birala auto pink boje zato da se slaže uz pink boju haljine.
Nadam se da će neko znati kako se zove film ili ta glumica?

Film (2) :
Poput filma broj "1" u pitanju je dvodelni film ili serija iz dve epizode (ukupno trajanje verovatno 3-4 sata). Australijski ili eventualno engleski film. Takodje izuzetno kvalitetan i jedan od najinteresantnijih filmova koje sam gledao.
Radi se o serijskom ubici/zlostavljaču koji je sekao ženama bradavice i stavljao ih u tegle. On ima i neku natprirodnu moć da ovlada voljom članova svoje bande i da ih navede da urade šta on želi.
Karakteristično je da se u toku film ekran deli na po dva ili tri dela i u isto vreme prikazuje kadrove sa izrazima lica različitih likova. Po žanru je kriminalistički i triler i dobar deo dešavanja je u sudnici.
Ako se dobro sećam, jedan od glavnih likova koji glumi policajca/detektiva je izgleda glumac David Hayman.

1)
(2003)

Poslednja izmena:
1. neki lik pokusava da polozi test na faksu i noc pred ispit ukljuci vokmen i legne da spava verujuci da ce spavajuci nauciti sve. Ubacuje pogresnu kasetu I sve nauci pogresno. film je iz80-tih ili 90-tih godina…

2. vrlo malo detalja se secam … neki klosar je uhvatio pacova ispod mosta I pojeo ga, e sad da li je zivog ne znam… valjda zivi u kanalizaciji film je iz80-tih ili 90-tih godina…

3. film je o nikoli tesli ali je nepoznat glumac nije petar bozovic, pocetak filma je teslino detinjstvo gde on kao klinac od 5 godina pravi crteze za letece balone na plin I secam se da silazi niz neke velike stepenice sa ocem ili majkom iz kuce, u sredini filma sedi u nekoj kafani i pije a u tom trenutku mu javljaju da mu je otac umro. film je iz80-tih ili 90-tih godina…

4. decak koji je voleo da trci … u porodici mu brane da trci jer je pocepao sve patike… on izlazi nocu kroz prozor kuce I krisom trci., kuca mu se nalazi na nekoj livadi, odlazi na neko veliko takmicenje u pitanju je veliki stadion I staza kao na marakani, nema fensi patike kao njegovi protivnici nego trci bos I na kraju pobedjuje… nije iranski, nije singapur(ćan)ski, nije indijski…film je iz80-tih ili 90-tih godina…mislim da je engleski I da su ostale filmove radili po njemu.

5. zna li neko kako se zove kung fu film u kojem se pojavljuje neki lik koga navodno zovu romeo? A nije romeo must die , ovaj je bas stariji i pravi kung fu film bez poznatih glumaca u stilu 80-tih... u filmu skacu na neka isecena drvena stabla zakucana u zemlju I lete kao blesavi u nekoj sumi… glavni lik nosi plavu uniformu.

Da li si na ovu seriju mislio?

ovako,.. Pokušavala sam da nađem film koji sam jako davno gledala ali mi nije uspjelo.. Pa ako iko misli da zna šta bi to moglo biti neka pomogne.. Više mi nije toliko do filma da ga gledam opet, nego samo da ga nađem.
Uglavnom, u filmu se prikazuje život neke djevojke koja je kao malo otuđena, na kraju će ispasti psihopata..
U priči se nešto isprepliće, sad ne znam da li se ona sjeća toga kao velika, ili priča i kreće od toga kad je ona bila mala.. Ona je dobila neku porculansku veliku lutku, koja je bila ostakljena, i nosala ju je svugdje sa sobom.. pa u školu.. Mati joj nije dala da tu lutku vadi odatle. Nemam pojma zašto, valjda je i majka bila psihopata, ne sjećam se sad.
Kako nije imala prijatelja, nešto su je svi zezali, pa joj je jednom u školi u guranju ili ne znam čemu ta lutka pala i razbio se taj oklop.. To je kao traumatično nešto bilo..
Ovo sad što sam opisala zapravo je vrlo kratko tamo prikazano, al eto pošto se toga sjećam.. Ostatak priče se zasniva na tome da ona kako upoznaje ljude, voli određeni dio tijela njihov i na kraju počne da ubija te ljude i uzima te dijelove koji joj se sviđaju.. i tako ih zašiva jedne za druge i pravi sebi lutku.. ili tako nešto.. :D
Znam da je poremećeno, al film stvarno postoji..

ovako,.. Pokušavala sam da nađem film koji sam jako davno gledala ali mi nije uspjelo.. Pa ako iko misli da zna šta bi to moglo biti neka pomogne.. Više mi nije toliko do filma da ga gledam opet, nego samo da ga nađem.
Uglavnom, u filmu se prikazuje život neke djevojke koja je kao malo otuđena, na kraju će ispasti psihopata..
U priči se nešto isprepliće, sad ne znam da li se ona sjeća toga kao velika, ili priča i kreće od toga kad je ona bila mala.. Ona je dobila neku porculansku veliku lutku, koja je bila ostakljena, i nosala ju je svugdje sa sobom.. pa u školu.. Mati joj nije dala da tu lutku vadi odatle. Nemam pojma zašto, valjda je i majka bila psihopata, ne sjećam se sad.
Kako nije imala prijatelja, nešto su je svi zezali, pa joj je jednom u školi u guranju ili ne znam čemu ta lutka pala i razbio se taj oklop.. To je kao traumatično nešto bilo..
Ovo sad što sam opisala zapravo je vrlo kratko tamo prikazano, al eto pošto se toga sjećam.. Ostatak priče se zasniva na tome da ona kako upoznaje ljude, voli određeni dio tijela njihov i na kraju počne da ubija te ljude i uzima te dijelove koji joj se sviđaju.. i tako ih zašiva jedne za druge i pravi sebi lutku.. ili tako nešto.. :D
Znam da je poremećeno, al film stvarno postoji..

http://www.imdb.com/title/tt0303361/?ref_=fn_al_tt_1 I guess... :confused:

Film koji je kod nas preveden kao "neverovatna noć" ili slično,80-tih godina
Glavni lik upoznaje devojku,ona mu daje adresu,taxijem se upućuje u nepoznat deo grada,prilikom plaćanja vetar mu oduva novčanicu od 100 dolara i počinje drama...skinhedsi ga jure da ga ošišaju do glave,traže ga zbog ubistva,pola grada ga juri,sakriva ga neka vajarka koja ga prekriva gipsom i napravi skulpturu od njega,pred zoru 2 lopova upadaju kod vajarke i kradu statuu,na nekoj rupi vrata na kombiju lopova se otvore,statua ispada i polomi se,on vidi da je ispred firme,očisti tragove gipsa sa sebe i ode na posao...lud film skroz,gledao bih ga opet ali ne mogu da ga nadjem
http://www.imdb.com/title/tt0088680/

moze li mi neko pomoci oko naziva filma, koji sam jako davno gledala. Zena, koja je fotograf, odlazi kako bi valjda slikala neko retko gnezdo ili retku pticu. ostalo mi je u secanju kako, dok putuje helikopterom do mesta gde ce biti, vidi coveka koji skace sa stene. iznenadjuje se kada shvati da se taj covek nije ubio i on joj je valjda kasnije i vodic i mislim da se bese i smuvala sa njim. drugo cega se secam je da neko pokusava da je otruje ili tako nesto. na kraju se provaljuje da je to njen muz. ne znam da je le ovo dovoljno informacija :confused:. unapreh hvala

Da li neko zna kako se zove ovaj film,znam radnju.Otprilike ide ovako,sin dolazi sa verenicom kod majke i oca na imanje koji nisu u najboljim odnosima.Ima i neka njihova dalja rodjaka valjda on ce sa njom da bude na kraju filma,imace i dete na kraju.Verenica ce da bude tu sa nekim nastojnikom imanja na kraju filma.Znam i da je njgeova majka jos kao devojka/devojcica izgubila mladjeg brata dok ga je cuvala,udavio se u vodi,ima i starijeg brata on je postao svestenik.Film je isao pre jedno 6 godina na tv Novi Sad ili tv Vojvodina nzm koji je kanal bio u pitanju.Ima ona i cerku ali sa decom nije u najboljim odnosima,ba kraju filma ce njen muz da dozivi neki napad tako nesto.

Zdravo svima! :) Pojavila su se dva nova filma bez naslova u mojoj glavi.Prvi: glavnu musku ulogu igra Kristijan Bejl.Prica iz buducnosti gde je svaki individualizam,ljudskost strogo zabranjeni,izmedju ostalog i drzanje kucnih ljubimaca.Preokret se desava kada se oficir tamosnje vojske (Kristijan B.),sazali i zadrzi jednog psa.
Drugi:spanski film o skinhedzima koji se bore za svoja uverenja i za sto manje Roma u zemlji.Jedan skinhed se posebno izdvaja kao dve licnosti u jednoj.S jedne strane se drzi uverenja a sa druge je dosta emotivan i obozava muziku Gipsy Kings-a.Ceo film prate njihove pesme.

Zdravo svima! :) Pojavila su se dva nova filma bez naslova u mojoj glavi.Prvi: glavnu musku ulogu igra Kristijan Bejl.Prica iz buducnosti gde je svaki individualizam,ljudskost strogo zabranjeni,izmedju ostalog i drzanje kucnih ljubimaca.Preokret se desava kada se oficir tamosnje vojske (Kristijan B.),sazali i zadrzi jednog psa.
Drugi:spanski film o skinhedzima koji se bore za svoja uverenja i za sto manje Roma u zemlji.Jedan skinhed se posebno izdvaja kao dve licnosti u jednoj.S jedne strane se drzi uverenja a sa druge je dosta emotivan i obozava muziku Gipsy Kings-a.Ceo film prate njihove pesme.

evo za Bejla http://www.imdb.com/title/tt0238380/
ovaj drugi mi je poznat, al nikako da skontam

Овако да кренем ... није у питању ''летећи Холанђанин'', али ме потсећа на тај филм. Гледао сам давно и сећам се неких сцена.
Насукани број, неки јако мршави лик заврши у неком ропству, стално пада снег, као у некој канализацији у некој води, неког средњевековног дворца.
Онда се појави нека дворска свита, гледају их са висине и бацају им неке златнике или храну. Ту и тамо кроз неке сцене се провлачи врана.

Back