Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Cao drustvo! Trazim jedan malo stariji film, mozda je snimljen 80ih ili 90ih. Radi se o nekom serijskom ubici koji sece zrtvama delove tela da bi napravio nesto - da li neko umetnicko delo, ili lutku ili tako nesto. Juri ga neki smesan pandur sa naocarima, a mozda ima i brkove i plasi se krvi. Mislim da su ga tada preveli kao Slagalica strave, ali su sada tako preveli Saw, pa mi je malo zeznuta pretraga! To je kao neka crna komedija, ili je neki trs horor! Ima li neko ideju?? :D

Mozda http://www.imdb.com/title/tt0142804/

Ima dva filma koja ne znam kako se zovu.
U prvom se radi,kao neki lik u filmu Endi ima sefa,i taj sef hoce da on bude sa njegovom cerkom,al posto Endi nije htio da ide na nudisticko krstarenje sa njegovom cerkom,i nije htio na fetis party,ona je njega prevarila sa nekim njenim psihoterapeutom il nesto slicno tome. :) Nisu neke informacije,al ako se nadje neko da zna nek mi odgovori hitno!

A u drugom se radi:
Kao neki lik je maser i ima cimerku i sad on ima sex sa cerkom,zenom i ljubavnicom njegovog buduceg investitora,koji ce mu otvorit salon za masazu,i da ima sex i sa njegovom cimerkom. Ni ovo nisu neke pouzdane informacije,ali vrijedi pokusati. HVALA UNAPRED. I HITNOOOO!

Da li neko zna naziv filma u kome manekenke odlaze na ostrvo, takmice se za naslovnu stranu, a onda ih neko ubija jednu po jednu. Na kraju se ispostavlja da ih je ubila manekenka koja nije usla u uzi izbor za odlazak na ostrvo. Bikini island iz 1991. godine ima slicnu radnju, ali nisam sigurna da je taj film koiji trazim.

Da, to je najverovatnije Bikini Island. Secam se da je bio na RTS-u pre dvadesetak godina.

http://www.1000misspenthours.com/reviews/reviewsa-d/bikiniisland.htm

Pozdrav, trazim film koji sam mozda gledao pre 3,4 godine, Prica se vrti oko nekog praznika (dal Nova Godina ili Bozic), devojka saznaje da ce joj decko poginuti u saobracajnoj nesreci (kola ce ga udariti odmah nakon sto izadje iz zgrade na ulicu). A Ona pokusava sve da uradi kako bi ga sprecila da to vece ne izadje nigde iz stana..

Radnja filma se dešava u Engleskoj, mislim. Otac pošalje svog sina iz Italije tamo da studira (ili nauči Engleski samo, nešto tako) i on se zaljubi u neku curu koju upozna u Engleskoj. Glavni lik, taj Italijan, je prilično bogat (možda čak i neki grof, kolko se sećam), ali o tome ne priča toj curi...ne ide na časove na koje bi trebalo, troši pare koje mu otac šalje i onda njegov otac odluči da dođe iz Italije u Englesku i poveri sina, onda se tu nešto svašta dešava, a čini mi se da na kraju on i oženi tu curu u koju je zaljubljen. Film je neka vrsta komedije i mislim da je izašao krajem 90-tih ili nekad kasnije čak. Gledao sam taj film pre nekih 5-6 godina i nikako više ne mogu da ga nađem. Možda čak grešim u opisu radnje, ali mislim da je ovako kako sam naveo. Ako neko zna kako se zove film, bi bih jaako zahvalan. Hvala unapred. čirs!

Radnja filma se dešava u Engleskoj, mislim. Otac pošalje svog sina iz Italije tamo da studira (ili nauči Engleski samo, nešto tako) i on se zaljubi u neku curu koju upozna u Engleskoj. Glavni lik, taj Italijan, je prilično bogat (možda čak i neki grof, kolko se sećam), ali o tome ne priča toj curi...ne ide na časove na koje bi trebalo, troši pare koje mu otac šalje i onda njegov otac odluči da dođe iz Italije u Englesku i poveri sina, onda se tu nešto svašta dešava, a čini mi se da na kraju on i oženi tu curu u koju je zaljubljen. Film je neka vrsta komedije i mislim da je izašao krajem 90-tih ili nekad kasnije čak. Gledao sam taj film pre nekih 5-6 godina i nikako više ne mogu da ga nađem. Možda čak grešim u opisu radnje, ali mislim da je ovako kako sam naveo. Ako neko zna kako se zove film, bi bih jaako zahvalan. Hvala unapred. čirs!
Mozda The Prince and Me (2004)

Cao. :) U pitanju je kineski film,mislim.Radnja pocinje u budistickom hramu gde uce decake kako da postanu monasi.Jedan mladic posle nekoliko godina ne prolazi inicijaciju zato sto ne moze da iskontrolise svoja culstva.Biva otpusten iz manastira,zeni se sa farmerovom cerkom i mirno zivi tim zivotom sve dok ne zavede jedna nadnicarka,Indijka....Na kraju ostaje sam na putu kraj kamene ograde i kamena na kojem je ispisana neka mudrost.Hvala unapred :)

Ja nikako da nađem naziv ovog filma, naime, radnja se dešava negde početkom 60-ih u Americi, u pitanju je neka ekipa momaka i devojaka koji stalno izlaze, prave žurke, igraju rock and roll, jedan iz ekipe ima devojku, ali se zaljubljuje u neku novu ribu sa dugom kosom, koja je iz drugog staleža... Sećam se scene da se napalio, pa je morao kod kuće da hladi "onu stvar" santom leda u kadi!

Da pokusam ponovo..:lol:
Stigao negde pri kraju filma...davao sa na rtv Vojvodina...
nije Bibel Code nesto slicno...radi se da je jedna devojka krvni naslednik Isusa Hrista i Marije Magdalene..ceo film je potraga za njom u stavri ona traga za svetim gralom a u stavri sveti gral je Marija Magdalena...nju jure nemam pojma ko .:lol: verovatno vatikan....tu su jos cuvari tajni..templari itd...jedna od poslednjih scena u filmu ...Ameri pronlaze klinove.i pomoci krvi koja je tu.kloniraju Isusa Hrista..a na sasvim drugom kraju prikazuju naslednicu njoihovu kako posmatraju zvezdu padalicu tj..(ona je u drugom stanju :D ..)

nije Bibel Code nesto slicno...radi se da je jedna devojka krvni naslednik Isusa Hrista i Marije Magdalene..ceo film je potraga za njom u stavri ona traga za svetim gralom a u stavri sveti gral je Marija Magdalena...nju jure nemam pojma ko .:lol: verovatno vatikan....tu su jos cuvari tajni..templari itd...jedna od poslednjih scena u filmu ...Ameri pronlaze klinove.i pomoci krvi koja je tu.kloniraju Isusa Hrista..a na sasvim drugom kraju prikazuju naslednicu njoihovu kako posmatraju zvezdu padalicu tj..(ona je u drugom stanju :D ..)

Mozda http://www.imdb.com/title/tt0382625/

http://www.imdb.com/title/tt0278675/

Back