Ne zna glumce i naziv filma vec samo nekih delova filma koji je star mozda nekoliko godina,ne bi trebalo vise...
Radnja je o jednoj devojci koja je...(bila ili je trebala da budem sa nekim)na kraju se smuvala sa drugim i bila mislim pred udajom ali onda ako sam je dobro razumeo taj njen sadasnji decko/verenik umire ili gine sta znam...Ona se povlaci u sebe i ne zanima je nista vise i niko vise ali je ostala u extra odnosima sa svekrvom nesudjeno koja pokusava da je vrati na put i da preboli gubitak njenog decka/muza odnosno njenog sina i ugovara joj sastanak na slepo.
Na kraju(najupecatljivija scena) u nekom restoranu taj lik sa pocetka filma sedi sa svkrvom devojke(ili devojka sedi sa njom

ne mogu se setiti) znam da ih "sverkva" spaja i oni se nalaze posle toliko vremena.
Mislim da je tako nesto ali ona pominje jos neko drvo(ako to ima veze sa tim filmom navodno gde su se vidjali,sreli,ko zna sta je pobrkala) i neka pisma,ko je kome pisao i da li je pisao ili je iz drugog filma nemam pojma ali uglavnom tako nekako ide.
Ako neko zna,neka okaci link ka IMDB.COM ili ostavi samo nazimv pa cu pogledati sa njom.
Ako zna neko slican film,neka javi.
Na taj fazon je Serendipity sa Kjuzakom i PS I Love You ali nisu ti filmovi,te je gledala i zna :facepalm:
Hvala unapred..