Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Dal neko zna naziv fila davno sam ga gledala uglavnom otac je kockar prokocka sve što ima i kao zalog stavlja i svoju ćerku naravno i nju prokocka a nju dobiva neki mladi čovjek film mi se jako svidio al neznam postojil takvo što da se pogleda igdje mislim da je film jako star

To je film A Hazard of Hearts iz 1987.god a u prevodu je Ljubav je kocka

Molim vas da li znate kako se zove film...snimljen krajem 80-tih ili pocetkom 90-tih,govori o mafiji ali je neka vrsta romanticnog filma,devojka se udaje a ne zna da dolazi u mafijasku porodicu i kada zeli da je napusti ON je ubija na kraju filma u neki letnjikovac u dvoristu! Mislila sam da je Udata za mafiju ali pod tim nazivom nalazim samo film sa Misel Fajfer ali nije taj....pomoc :sad2:

NEKO,BILO KO? nije valjda da se ovog filma niko ne seca :dash:

Ljudi zna li neko film lupam 90 tih jedna prelepa zena radi u kuci kao spremacica kod jednog coveka koji se zaljubi u nju,dok njegov sin koji je tek u pubertetu pocinje da je spijunira dok se presvlaci,tera je da gqge skida pred njim a ujedno dovodio je druga iz skole..na kraju filma ona ga juri po kuci stigne ga i tu on gubi nevinost sa njom.na kraju ona ulazi u kola sd njegovim ocem uposto su se vencali i salje poljubac rukom decaku.Mislim da se film zove bas po imenu te zene..davno sam to gledao,voleo bih opet.pozdrav

Ljudi zna li neko film lupam 90 tih jedna prelepa zena radi u kuci kao spremacica kod jednog coveka koji se zaljubi u nju,dok njegov sin koji je tek u pubertetu pocinje da je spijunira dok se presvlaci,tera je da gqge skida pred njim a ujedno dovodio je druga iz skole..na kraju filma ona ga juri po kuci stigne ga i tu on gubi nevinost sa njom.na kraju ona ulazi u kola sd njegovim ocem uposto su se vencali i salje poljubac rukom decaku.Mislim da se film zove bas po imenu te zene..davno sam to gledao,voleo bih opet.pozdrav

Lici na Maliziu, uz neke razlicitosti, tipa na kraju se poljube ne salje mu poljubac itd. Mozda neki rimejk ako postoji.

Trazim vec duze vreme jedan kung-fu film pa cu pokusati sto detaljnije da opisem ako je neko gledao pa zna naziv jer traziti na imdb-u ravno je samoubistvu.
Glavni glumac se u filmu zove Brus(to sam upamtio i lici na Brus Lija malo). U pocetku nema pojma sa borilackim vestinama ali se zaposlio u skoli kung-fua kao cistac i tu je gledao treninge i slicno. Cak ima i scena dok gleda trening a stoji na merdevinama pa pokusava da rukama izvodi pokrete pada sa merdevina i razbija sve ispod te je time prekinuo trening. Ucitelj je hteo da ga izbaci a ovaj ga moli da ga uci treninzima i naravno poceo je da uci kung-fu. Posto sam film gledao pre vise od 20 godina ne secam se radnje ali znam jos par scena. U nekom delu filmu otprilike pred kraj Brus se bori sa nindzom, gde nindza u momentima nestaje, te levo od njega, te desno, pa iza njega i zavrsnica borbe je kad je izvalio nindzine pokrete i brutalno izudarao pesnicama po celom telu ono fazon izlomio mu je svaku kosku. Normalno film se zavrsava gde se bije sa nekim matorim bosom na nekoj livadi i odvalio ga od batina. Glumi i neki lik koji strasno lici na Bolo Yeunga(negativac normalno) ako nije i on ali pod njegovim filmovim nisam nasao ovaj.
Znam da je nemoguca misija traziti ovaj film ali ako neko prepozna scene koje sam opisao rado bih pogledao film. Hvala

E mene zanima naziv jednog filma koji sam gledala mozda pre jedno 6 godina, mozda i vise ... Film prati zivot muza i zene koji su veoma siromasni.. Oni dobijaju cerku a posle jos jedno dete.. Posto su, kao sto rekoh bili mnogo mnogo siromasni, taj muz je stalno trazio posao, i posto je dobio posao na nekoj gradjevini, on i zena odlaze da upisu njihovu cerku u skolu.. Kada su se vratili kuci zatekli su kako je njihovo najmladje dete, koje jos uvek bilo beba, ubijeno, i pored njega je ta njihova cerka koja se obesila, da bi "skratila muke" svoji roditeljima... Mnogo je star film, pa ako nekom nesto bude palo na pamet, bila bih zahvalna.. :)

u pitanju je serija,engleska rekao bih,ako me pamcenje sluzi 3 reci druga rec veznik I
casnoj sestri brat izvrsi samoubistvo kolima, dolazi valjda da pomogne njegovoj zeni oko fabrike tekstila i preuzima posao,vremenom odoru zamenjuje obicnom odecom i uklapa se u zivot "obicne" zene ...

Ja mislim da je to ovo.. neka od epizoda.kod nas je bila prevedena kao "Mancesterska fabrika" http://www.imdb.com/title/tt0243183/ Meni je ova serija bila odlicna

Komedija iz 90-neke... porodica kojoj ne ide najbolje, depresivni su i slično...
sećam se scene gde ogledalom proveravaju da li je pas živ. (stave ogledalo ispred njuške i gledaju da li se zamaglilo).
Na kraju filma im svima krene bolje... to je sve čega se sećam...

ja sam car, kralj
prvak u skoku u dalj

http://www.imdb.com/title/tt0095662/

(posle pet meseci)

Zanima me naziv starijeg filma,mozda iz 80 tih..... 4 ca ili 5ca muzicara sa instrumentima,violinama,kontrabasom itd.., (a ustvari nisu muzicari,samo se predstavljaju tako) uzimaju kod neke bakice apartman /stan na spratu. znam da su trebali da opljackaju banku. uvek kad bi isli na posao" pustili bi muziku valjda sa gramofona - kao da vezbaju. Mislim da su nakraju svi poginuli /bili uhapseni a bakica je zadrzala lovu koja je bila koferu od jednog velikog instrumenta....mozda je film i crno beli, stvarno sam to davno gledao.... mesavina je krimi akcije sa elementima komedije. Mislim da je bilo i poznatih glumaca.....

Odgledala sam davno jedan dokumentarac o izumrlim zivotinjama , ali nazalost ne mogu da se setim imena filma. Film pocinje tako sto ptica dodo stoji u muzeju i prica o svojoj tragicnoj sudbini i kako je doslo do izumiranja nekih vrsta zivotinja . Objasnjava kako su ljudi dospeli na Mauricijus i sa sobom poveli pse , svinje ... koji su se hranili jajima dodoa a ljudi lovili dodoe. Objasnjava i kako su ljudi glavni krivci zbog kojih su neke zivotinje zauvek nestale sa lica Zemlje . To je otprilike sve cega se secam . . . Nadam se da mi mozete pomoci . :)

Odgledala sam davno jedan dokumentarac o izumrlim zivotinjama , ali nazalost ne mogu da se setim imena filma. Film pocinje tako sto ptica dodo stoji u muzeju i prica o svojoj tragicnoj sudbini i kako je doslo do izumiranja nekih vrsta zivotinja . Objasnjava kako su ljudi dospeli na Mauricijus i sa sobom poveli pse , svinje ... koji su se hranili jajima dodoa a ljudi lovili dodoe. Objasnjava i kako su ljudi glavni krivci zbog kojih su neke zivotinje zauvek nestale sa lica Zemlje . To je otprilike sve cega se secam . . . Nadam se da mi mozete pomoci . :)

Možda ovo
http://www.imdb.com/title/tt0800334/?ref_=fn_al_tt_1

Back