Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Pozdrav,

Vec duze vreme trazhim jedan film. Gledao sam ga pre neku godinu na tvu. Radnja ide ovako: Film pocinje sa dva ne bash normalna pandura(jedan ima brkove) koji zaustavljaju dva automobila na americkom putu. U jednom autu nalazi se bracni par sa decom, a u drugom lik i likusha sa drogom kod sebe. Eh sad radnja se komplikuje bash, ali pochetak je bar ja msm prepoznatljiv :)

Konkretno trazhim naziv filma, unapred zahvalan

ajde da probam ponovo, znaci stariji je film verovatno iz 80, 90-tih, mislim da je bio na tv. zena dolazi u posetu muzu koji radi na ribarskom brodicu sa jos dvojicom,mozda i trojicom, on je njima sef, jedan ima dugu kosu mislim vezanu u rep cini mi se plav, a drugi je nizak zdepast mozda meksikanac, zena odma zapada u oko svima posto opasno izgleda, malo nizeg rasta,crnka, posebno ovom sa dugom kosom sa kojim se kasnije i smuva, scena seksa sa njim se desava u vodi u nekoj pecini, kasnije ona pokusava da se otkaci od njega ali je on proganja mislim da pokusava da ubije njenog muza tako sto mu podmetne otrovnog pauka cini mi se ali on ostaje ziv i bude neko vreme u krevetu oporavljajuci se dok za to vreme mu ovaj proganja zenu, znam kada je obojica jure a ovaj drugi radnik siluje uz neku zicu, u celoj prici je i neki sef policije mislim meksikanac ali nisam siguran mozda se i radnja odvija u meksiku, na kraju filma obracun oni napadaju nju i njenog muza i pokusavaju da im udju u kucu, oni se brane, pobiju ih sve i ostaju oboje zivi tako nekako... likova se dobro secam ali nisu mi poznati glumci... da li neko zna?

Gangsteri pokušavaju da opljačkaju banku. Jedan član bande radi u obezbeđenju iste, i plan je da se napravi lažna uzbuna. Kada se u banci aktivira alarm, procedura je valjda da se neko iz obezbeđenja zaključa u samom, sefu banke. Naravno, u ovom slučaju namesti se da to bude član bande koji ostaje zakjučan sve dok se ne utvrdi da je banka bezbedna. Dok je u sefu on otvara fioke klijenata , vadi dragocnosti i stavlja ih u svoju fijoku. Problem mu je kamera postavljena unutar sefa koja se stalno pomera, pa pljačkaš mora vešto da je izbegava dok obija fijoke.

Dosta je poznat film, snimljen 70-ih ili 80-ih

Pozdrav,

Vec duze vreme trazhim jedan film. Gledao sam ga pre neku godinu na tvu. Radnja ide ovako: Film pocinje sa dva ne bash normalna pandura(jedan ima brkove) koji zaustavljaju dva automobila na americkom putu. U jednom autu nalazi se bracni par sa decom, a u drugom lik i likusha sa drogom kod sebe. Eh sad radnja se komplikuje bash, tu se umeshaju jedan celavi lik i likusha koji su agenti i sherif stanice...

Unapred zahvalan

Igra Deni DeVito i ne znam nikog vise od glumaca. On je malo retard i zivi sa majkom. Razumeo je da se dogovorio sa nekim likom da ako on njemu ubije zenu ovaj njemu će da ubije majku. Kao zamene ubistva pa niko ne moze da ih poveze sa njima. Medjutim, nije takav dogovor pa kad Deni pozove ovog tipa da mu kaze da je slobodan od svoje zene krece komplikacija. Zna li neko?

Dali moze neko da mi pomogne? Ne mogu da se setim naziva filma u stvari dva filma.Prvi/ Dve sestre se vracaju sa neke zurke i kuci zateknu oca sa sobaricom u krevetu i kako bi mu se osvetila jedna od njih zapali kucicu pored jezera,ali nije znala da joj je i majka unutra.Nakon nekog vremena provedenog u nekoj ustanovi ona to zaboravi i nastavi normalno da zivi kod oca i macehe sa sestrom koja ima nagone ka ubijanju...Da ne duzim,ispostavi se da je zapalivsi kucu sa majkom zapalila i sestru i kroz ceo film prica sa njenim duhom ali se to tek na kraju otkrije i ustvari ona je ubica.Drugi film/ Vrlo malo znam o njemu,smo sam ga jednom ili dvaput gledala odavno.Radi se o vestici koja je pretvorila momka u zabu pa kasnije navodi devojku da ga poljubi ali valjda ne sme da joj kaze ko je on tako nesto.Ako neko zna naziv nekog od ova dva filma molim da mi javi.Hvala unapred.

Dali moze neko da mi pomogne? Ne mogu da se setim naziva filma u stvari dva filma.Prvi/ Dve sestre se vracaju sa neke zurke i kuci zateknu oca sa sobaricom u krevetu i kako bi mu se osvetila jedna od njih zapali kucicu pored jezera,ali nije znala da joj je i majka unutra.Nakon nekog vremena provedenog u nekoj ustanovi ona to zaboravi i nastavi normalno da zivi kod oca i macehe sa sestrom koja ima nagone ka ubijanju...Da ne duzim,ispostavi se da je zapalivsi kucu sa majkom zapalila i sestru i kroz ceo film prica sa njenim duhom ali se to tek na kraju otkrije i ustvari ona je ubica.Drugi film/ Vrlo malo znam o njemu,smo sam ga jednom ili dvaput gledala odavno.Radi se o vestici koja je pretvorila momka u zabu pa kasnije navodi devojku da ga poljubi ali valjda ne sme da joj kaze ko je on tako nesto.Ako neko zna naziv nekog od ova dva filma molim da mi javi.Hvala unapred.

The Uninvited
http://www.imdb.com/title/tt0815245/

..i korejanci
http://www.imdb.com/title/tt0365376/
ako te zanima da pogledas original.

Poslednja izmena:

sto se drugog tice, malo je podataka.. ima takvih sa zapcima kolko oces.

evo ovaj rendom, vrteli ga na TVu cesto.
Prince Charming
http://www.imdb.com/title/tt0261203/

Mongolski film o Džinkis Kanu u kom prikazuju kako kao klinac ubija svog polubrata.
Ovaj nije "Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007)" http://www.imdb.com/title/tt0416044/

Pred kraj postoji scena u kojoj Kan posećuje svoga sina (koga čini mi se nije priznaavao za svoga) u nekoj zabačenoj karauli u kojoj mu sin umire, i ovaj ga teg pred smrt prizna za svoga

Nedavno je bio prikazan na nekoj od naših televizija

Poslednja izmena:
Mongolski film o Džinkis Kanu u kom prikazuju kako kao klinac ubija svog polubrata.
Ovaj nije "Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007)" http://www.imdb.com/title/tt0416044/

Pred kraj postoji scena u kojoj Kan posećuje svoga sina (koga čini mi se nije priznaavao za svoga) u nekoj zabačenoj karauli u kojoj mu sin umire, i ovaj ga teg pred smrt prizna za svoga

Nedavno je bio prikazan na nekoj od naših televizija

Ovde imaš listu mongolskih filmova.Zaista nije dugačka tako da verujem da ćeš naći svoj film, ako je zaista mongolski.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Mongolian_films

I tako je ponosni mongolski narod od svog prvog filma snimljenog 1936 do poslednjeg filma snimljenog 2008 snimio celih 40 i dva ili tri filma.Čuo sam da imaju i svoju pop rock scenu.

Cao, kao klinac sam gledao, znaci pre nekih skoro 20tak godina, sa 3,4 godine, jedan film, ostao mi je u secanju, ali ne mogu da se setim kako se zove.
Secam se da je u pitanju film o nekim robotima, tj. ljudima, od kojih je jedan kao robot, ili postaje robot, ili ima neku tesku opremu, tako nesto, i onda tako valjda sa nekim detetom putuje, secam se da u jednom momentu putuju u nekom malom camcu, mzd cak kanuu, i da se na kraju bori protiv jednog lika koji je od samog sebe napravio robota, i taj lik ga pobedjuje...
POMOZITE DA SE SETIM FILMA

Cao, kao klinac sam gledao, znaci pre nekih skoro 20tak godina, sa 3,4 godine, jedan film, ostao mi je u secanju, ali ne mogu da se setim kako se zove.
Secam se da je u pitanju film o nekim robotima, tj. ljudima, od kojih je jedan kao robot, ili postaje robot, ili ima neku tesku opremu, tako nesto, i onda tako valjda sa nekim detetom putuje, secam se da u jednom momentu putuju u nekom malom camcu, mzd cak kanuu, i da se na kraju bori protiv jednog lika koji je od samog sebe napravio robota, i taj lik ga pobedjuje...
POMOZITE DA SE SETIM FILMA

podseca n aovaj

Eliminators
http://www.imdb.com/title/tt0091003/
sarena ekipa, ima i robota na sve strane, putuju (delom i u camcu), na kraju taj negativac covek/robot pobedjuje naseg junaka coveka/robota.
..samo nema deteta.

Japanski ili kineski film-drama. Priča prati odrastanje dva dečaka-dva brata ili možda čak brat i sestra -koji rastu u siromašnoj porodici, te su prinuđeni da dele patike. Jedan se dečak vraća iz škole iz prepodnevne smene trčeći kako bih patike koje je nosio svakog jutra dao bratu koji ide u školu u popodnevnu smenu. Upravo to što je svaki dan trčao kako bi predao patike bratu mu donosi pobedu na školskom takmičenju -krosu ali u poslednjem trenutku on odlučuje da ne bude prvi i dobije bickl, nego drugi jer su nagrada patike. HVALA

Molim za pomoc:-)
Kada sam bio mali gledao sam jednu epizodu neke SF serije o robotima i sl....potpuno sam otkinuo za njom (a vjerovatno je neki veliki tres:-).....u glavnom, sve cega se sjecam jesu glavni likovi, kao neka jedinica specijalaca ili tako nesto, svi obuceni u metalna odijela tipa robokap ili startrupers. Bore se protiv pravih robota koji imaju pink, ili ti roze svijetleci trougao ili kvadrat na stomaku (valjda im je to slaba tacka). Puca se laserima i tak....:-)

Ako se neko slucajno sjeca ....mnogo bi mi znacilo, da ne ostanem glup.

Kada sam bio mali gledao sam jednu epizodu neke SF serije o robotima i sl....potpuno sam otkinuo za njom (a vjerovatno je neki veliki tres:-).....u glavnom, sve cega se sjecam jesu glavni likovi, kao neka jedinica specijalaca ili tako nesto, svi obuceni u metalna odijela tipa robokap ili startrupers. Bore se protiv pravih robota koji imaju pink, ili ti roze svijetleci trougao ili kvadrat na stomaku (valjda im je to slaba tacka). Puca se laserima i tak....:-)

Jedino sto mi pada na pamet je blejkova sedmorka i mozda batllestar galactica (mada je ovo drugo vise na star wars...)

Japanski ili kineski film-drama. Priča prati odrastanje dva dečaka-dva brata ili možda čak brat i sestra -koji rastu u siromašnoj porodici, te su prinuđeni da dele patike. Jedan se dečak vraća iz škole iz prepodnevne smene trčeći kako bih patike koje je nosio svakog jutra dao bratu koji ide u školu u popodnevnu smenu. Upravo to što je svaki dan trčao kako bi predao patike bratu mu donosi pobedu na školskom takmičenju -krosu ali u poslednjem trenutku on odlučuje da ne bude prvi i dobije bickl, nego drugi jer su nagrada patike. HVALA

Homerun

http://en.wikipedia.org/wiki/Homerun_(film)

evo i imdb mada slaba vajda od njega http://www.imdb.com/title/tt0356696/

Mocni rendzeri breeee :zcepanje:

Back