Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Original postavio kuglagerlo
Pronasao sam ovo...... --http://www.imdb.com/title/tt0112826/ ...... ali nisu ose nego pcele..... najveci problem sto i neznam kako se na engleskom kaze insekt " osa " .... ono ima axis - (ali misli se na pravac u dimenziji, izgradnja.) Ima jos nekih filmova sa pcelama ubicama....

To sto si mi poslao taj sajt nemogu da ga otvorim izbaci mi da nepostoji! Mozes li molim te opet da mi posaljes

http://www.imdb.com/title/tt0112826/

probaj..............a ima jos dosta filmova na tu temu, i uvek je neka porodica tu da ih napadaju....ali u ovom slucaju pcele....

Nisam gledao film, secam se samo reklame na TV-u negde oko sredine 2000-ih. Tip se budi sa erekcijom (vidi se uzdignut carsav na sredini), deluje postidjeno kad vidi da pored njega spava neka zenska i, cini mi se, pokusava da ustane iz kreveta a da je ne probudi. Po reklami mi je izgledalo da je film nesto tipa Jack Black komedija, ali nisam siguran da li on glumi.

A on pokušava da postane slavni DJ i putuje sa svojim najboljim ortakom na Ibicu.

Kevin and Perry go Large ( 2000 )

http://www.imdb.com/title/tt0205177/

Još jedna ćaknuta britanska teen komedija. :lol:

Odgledaj film, dopašće ti se.Idealan je za ovo letnje doba.

Original postavio kuglagerlo
Pronasao sam ovo...... --http://www.imdb.com/title/tt0112826/ ...... ali nisu ose nego pcele..... najveci problem sto i neznam kako se na engleskom kaze insekt " osa " .... ono ima axis - (ali misli se na pravac u dimenziji, izgradnja.) Ima jos nekih filmova sa pcelama ubicama....

To sto si mi poslao taj sajt nemogu da ga otvorim izbaci mi da nepostoji! Mozes li molim te opet da mi posaljes

Zna li neko mozda koji je ovo film? On je u komi, ali ceo film misli da je mrtav i da ne moze da krene dalje, ali na kraju vidi da mu vrabac iz ruku odlece i shvata da je u komi. Onda se seti da ga je pretukla neka banda i da je tu bila devojka koju on pocinje da prati i navodi je da pronadje njegovo telo u nekoj velikoj cevi. I film se zavrsava tako sto on izlazi iz kome, a ona je ubodena nozem i umire tu kod njega u bolnici. To je sve cega se secam :D

molio bih za pomoc u vezi 2 filma...
1. film je stariji,sigurno 90-e,manji americki gradic,imucna i ugledna porodica,otac pun sebe,ponosan na svoju porodicu,ugledan,ima sina koji treba da krene na koledz,on ima devojku,mozda je cak i verenica u pitanju,ali se sin vidja sa nekom devojkom,ona je siromasna iz nizeg sloja,naravno sa njom je samo zbog sexa... ona ostaje trudna i hoce da rodi bebu,on naravno nije za to,i ubija je... medjutim,devojku pocinju da traze,nekako se sve odmotava,dolazi se do njega... naravno otac ga brani jer je to veliki udarac za njihov ugled... uglavnom na kraju on priznaje i uhapse ga... na zalost to je sve cega se secam kroz maglu...
2. gledao sam ga negde 97 godine,radi se o nekoj devojci koja ima aids,i ona kroz ceo film prica na nekoj tribini o aids-u svoj zivot,kako zivi,odjednom joj pozli,pa ponovo dodje sebi,pa o svom ljubavnom zivotu... secam se kako je bila sa nekim momkom,znao je da ima aids,spavali su i koristili zastitu,i ujutru kada se probudila njega nije bilo u krevetu,i videla ga je u kupatilu kako se kupa,pere,cisti posle nje... to mi je ostalo u secanju...
znam da nije nesto mnogo podataka,ali toga se samo secam...
unapred hvala!!

Stari Crno Beli film. Žena se posvađa sa ljubavnikom i da bi ga učinila ljubomornim i brže ga povratila ulazi u "privremenu" vezu sa čovekom koji je "ispod" nejnog nivoa i koga će samo kalkulantski iskoristiti a zatim bez problema odbaciti. Novi muškarac je međutim ozbiljno zaljubljen u nju, sve vreme je poliva ljubavlju i veruje da i ona voli njega.
Na kraju ona uspeva da ponovo pridobije starog ljubavnika, dok novi uveren da ga ova voli odlazi u svetski rat i pogine. Žena tek sada shvata da je njena prava ljubav čovek koga je sve vreme prezirala tj. tip koji je otišao u rat i poginuo.

U jednoj od zadnjih scena prikazuju ženinog novog ljubavnikaa kako na frontu kreće u juriš, i kako tik kraj njega eksplodira masivna granata.

Moguće je da u filmu glumi Greta Garbo ili neka slična velika zvezda iz tog perida

Davno sam gledao film na tvu, i javila mi se zelja da ga ponovo gledam, ali ne znam koji je.
-Radnja se desava na nekom ostrvu, turisti valjda dolaze, prave zurke,sprdanje, a neki lik ih ubija jednog po jednog i na kraju filma se shvati da ih ubija policajac sa ostrva, i ispostavlja se da ih je ubijao zato sto ga je jedan slagao da nema trave, a i sam je video da ima. Na kraju filma ubijaju tog policajca, preseku ga, i on onako u dva dela pliva za njima, i film se tu zavrsava. Hvala u napred!

Stari Crno Beli film. Žena se posvađa sa ljubavnikom i da bi ga učinila ljubomornim i brže ga povratila ulazi u "privremenu" vezu sa čovekom koji je "ispod" nejnog nivoa i koga će samo kalkulantski iskoristiti a zatim bez problema odbaciti. Novi muškarac je međutim ozbiljno zaljubljen u nju, sve vreme je poliva ljubavlju i veruje da i ona voli njega.
Na kraju ona uspeva da ponovo pridobije starog ljubavnika, dok novi uveren da ga ova voli odlazi u svetski rat i pogine. Žena tek sada shvata da je njena prava ljubav čovek koga je sve vreme prezirala tj. tip koji je otišao u rat i poginuo.

U jednoj od zadnjih scena prikazuju ženinog novog ljubavnikaa kako na frontu kreće u juriš, i kako tik kraj njega eksplodira masivna granata.

Moguće je da u filmu glumi Greta Garbo ili neka slična velika zvezda iz tog perida

Našao sam-
The Shopworn Angel (1938)
http://www.imdb.com/title/tt0030744/

sa James Stewartom

da li zna neko o kom filmu se radi ,gledao nekih 5 min .bio na tv-u pre 3,4 god ,ne znam na kojoj televiziji !
grupa drugova su upali u nekom napustenom tunelu ,a mozdza je i kanalizacija u pitanju :)
ponestalo im hrene ,pa su se hranili slatkisima ,ali jedna devojka je krila hrene od njih ...?
i secam se scene kada se dva druga zbog toga potukli ,jedan je ubio drugog zbog snikersa ...????????

da li zna neko o kom filmu se radi ,gledao nekih 5 min .bio na tv-u pre 3,4 god ,ne znam na kojoj televiziji !
grupa drugova su upali u nekom napustenom tunelu ,a mozdza je i kanalizacija u pitanju :)
ponestalo im hrene ,pa su se hranili slatkisima ,ali jedna devojka je krila hrene od njih ...?
i secam se scene kada se dva druga zbog toga potukli ,jedan je ubio drugog zbog snikersa ...????????

The Hole

Dobri ljudi,da li se neko seca serijala o grckoj mitologiji koji je cini mi se isao na rts.u.Secam se par epizodanprOrfej silazi u had da bi povrati svoju ljubav iz mrtvih,opcinjeni njegovom muzikom oni mu udovoljavaju uz uslova da ga ona prati,a on se ne sme okrenuti da je vidi dok ne izadje na povrsinu zemlje.Trazim ali nikako da nadjem neki video na netu:confused:

Back