Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Gledao sam film a radnja ide ovako nekako :) covjek upoznaje zenu u vozu i ona ga zavodi..posle oni treba da idu u hotel onda mu lik upada u sobu i trazi novac i njega tuce i bezi a on nemoze da prijavi to policiji zato sto ima zenu i na kraju on saznaje da su ta zena sto je upozno i taj covek rade zajedno...tako nekako ide radnja filma ;)

Znam taj film,ali nisam trenutno siguran....zaboravio sam glumce,a samo 1 kad bi se setio

Ako neka zna, mnoooogo bi mi znacilo. Ja nisam uspela da nadjem na osnovu kljucnih reci. Elem, film je horor. Gledala ga pre jedno 15-20 godina, mozda i vise. Neki arhitekta (mislim da je tip arhitekta) se doseljava sa porodicom u seoski kraj, u kucu koja je totalni haj-tek za to vreme. Atmosfera je jeziva, a mislim da je film australijski ili engleski. Pocinjeda se pojavljuje duh neke zene oko te kuce, starinski odevena, u godinama. Podseca na onu iz Zena u crnom, ali je radnja smestena u moderno doba. Znam da je ovo verovatno nedovoljno informacija, ali ako neko zna, bilo bi super.

Ako neka zna, mnoooogo bi mi znacilo. Ja nisam uspela da nadjem na osnovu kljucnih reci. Elem, film je horor. Gledala ga pre jedno 15-20 godina, mozda i vise. Neki arhitekta (mislim da je tip arhitekta) se doseljava sa porodicom u seoski kraj, u kucu koja je totalni haj-tek za to vreme. Atmosfera je jeziva, a mislim da je film australijski ili engleski. Pocinjeda se pojavljuje duh neke zene oko te kuce, starinski odevena, u godinama. Podseca na onu iz Zena u crnom, ali je radnja smestena u moderno doba. Znam da je ovo verovatno nedovoljno informacija, ali ako neko zna, bilo bi super.

Malo podseca na" ukletu kucu na brdu", mada mislim da nije taj?? (Mislim na onu ukletu kucu de glumi ketrin zita- daglasova...)

Gledao sam neki film pre mozda godinu dve al nzm kako se zove. Jedino se secam da je glumio u filmu Nicolas Cage (skoro sam siguran u to) i da je on kao nasa neke spise u kojima pisu kao sve velike nesrece to jest datumi tih nesreca i tako to i sta ce se desiti u buducnosti, mislim da se govori o smaku sveta iz 2002 godine ali nisam siguran.Ako nekog asocira ovo moje na neki film molim neka mi da nazim .

Nije film nego, mislim, serija. Zna li ko ?

95ttnp.jpg

Gledao sam neki film pre mozda godinu dve al nzm kako se zove. Jedino se secam da je glumio u filmu Nicolas Cage (skoro sam siguran u to) i da je on kao nasa neke spise u kojima pisu kao sve velike nesrece to jest datumi tih nesreca i tako to i sta ce se desiti u buducnosti, mislim da se govori o smaku sveta iz 2002 godine ali nisam siguran.Ako nekog asocira ovo moje na neki film molim neka mi da nazim .

http://www.imdb.com/title/tt0448011/ Jel ovaj :)

Aaa, secam se ovog sadrzaja iz novina iako film nisam gledala :D

Ovako: Radnja filma je o obučavanju spasioca, e sad sećam se samo par scena. Znam da im je taj trener ili kako već da ga nazovem
bio mnogo neki opasan tip, poznat spasilac itd. I sad se sećam jedne scene kad ih je terao da budu u bazenu u ledenoj vodi,
i znam da kad imaju neku vežbu ako neko odustane izbacuju ga iz te akademije, i tako su ispadali neki iz vežbe u vežbu.
I negde pri kraju filma ti što su položili (valjda su položili nisam siguran) iz nekog helikoptera se spuštaju u vodu da spasu
neke ljude tako nešto, i tu je i neka pećina bila nemam pojma. Sigurno mislite da sam retardiran kako sam vam opisao
film ali samo pokušavam što više detalja da vam kažem u nadi da će se neko setiti filma :)

Ima jedan film o devojci koja je mnogo ružna i ima valjda nekog druga koji je voli i sve to.. E sad ne sećam se šta se dešava sve ali
uglavnom ona se sredila i sad je mnogo lepa i sad svi oće da se druže sa njom itd. Sećam se i da negde pri kraju filma, njoj je valjda bio
rođendan nisam siguran, uglavnom ona treba da izabere sa kim će da pleše i izabere ovog njenom što je uvek bio uz
nju, i on je pita žašto ja? A ona mu kaže zato što si me ti video i kada sam bila nevidljiva. Nešto u tom fazonu.. Pa
ako neko zna o kom filmu je reč mnogo bi mi značilo :)

Ima jedan film o devojci koja je mnogo ružna i ima valjda nekog druga koji je voli i sve to.. E sad ne sećam se šta se dešava sve ali
uglavnom ona se sredila i sad je mnogo lepa i sad svi oće da se druže sa njom itd. Sećam se i da negde pri kraju filma, njoj je valjda bio
rođendan nisam siguran, uglavnom ona treba da izabere sa kim će da pleše i izabere ovog njenom što je uvek bio uz
nju, i on je pita žašto ja? A ona mu kaže zato što si me ti video i kada sam bila nevidljiva. Nešto u tom fazonu.. Pa
ako neko zna o kom filmu je reč mnogo bi mi značilo :)

http://www.imdb.com/title/tt0247638/

Back