E, ustvari ima..... Mada sumnjam da ces ovo uspeti,zbog toga sto neznam glumce a i radnja je konfuzna..... Film je verovatno B produkcije americki verovatno...vec sam ga stavljao ali niko nije znao...... To je sa one dve devojke u sumi, sto otima ih onaj bradati dugokos divljak, pa ih kao nesto plasi strasi.....Nakraju dolazi helikopter, i ubija ga, i spasava devojke..... Al je opis,a? E,ovo ako znas..... Film je stvarno cudan, kao i pocetak, verovatno su te 2 devojke isle na izlet sa rancevima, mozda su i planinarile malo,neznam..... uglavnom, 90% filma se desava u toj nekoj sumi,sa tim divljakom i sa te 2 devojke.... Film je mozda iz 80 - 90 tih........ Nije hitno ni bitno, a i ako nebudes znao ,nema veze..............

................Ima i onaj star film sto sam takodje opisivao, on je jos stariji, mozda iz 70-80 tih, nekakav doktor naucnik sta vec, sa nekakvim inekcijama sa kojima kad ga povrede se brzo samoizleci.....cini mi se da se desavao negde ili u africi ili tako nesto.....znam da ga nakraju jedan domorodac pogodio kopljem, pa je dosao neki helikopter (opet) i ovaj doktor je iskrvario nasmrt ispustivsi te injekcije.....a ovi sa helikopterom su otisli,ostavivsi ga..... ovo je jos bolji" opis ----ali film sam davno gledao ,tako da........ Ta dva filma jos nisam nasao----- ako i nenadjem,pa sta cu. E,ako i ja mogu da pomognem u vezi nekog filma ili serije, slobodno reci..... Mada,kako vidim, mnogo ste bolje potkovani sa znanjem filmova ovde na sajtu, nego sto ja poznajem......... Svaka cast svima,ljudi.