Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Zna li ko mozda ljudi, interesuje me jedan stariji film ,mozda iz 70-80 godina....... Neznam ni glumce,ni naziv.... A radnja je.....- Nekakav traper ili sta vec valjda skuplja koze od zivotinja ubijenih -veverica,jelena isl i prodaje ih u nekakvom malom gradicu kraj reke.... E,da i on zivi blizu reke i sa kanuom ( cini mi se) nosi tu robu - koze i prodaje..... Tu vidi jednu zenu,mozda je cak bila i indijanka - mada nebi rekao, i kupuje je.... Ona se otima,ali on je vodi u svoju kucu u sumi de sam zivi, bar dosad..... Posle znam da su ga jurili vukovi, pa je od borbe izgubio nogu -- ona je morala da mu sekirom !!!" Cini mi se da je zvao eva, a ona nije mogla ili nije znala da govori...... Mislim da sam opisao dovoljno, e, da nakraju filma ona njega zavoli iako je bio malo grub prema njoj..... Jako mi je drag film, pa ako ko zna ,bilo bi lepo, jel tako......... Unapred zahvaljujem !

Steta, izgleda da ovaj niko nije gledao..... A bas bi voleo da pronadjem.... Film jeste iz naftalina" ali stvarno je.....!! Dobar. Sve sam opisao iz secanja gledao sam ga jedno 2 puta ali samo deo i nikako da pohvatam" glumce... Mora da je neko gledao..... Inace taj glavni glumac je bradonja, i zivi (u filmu) u sumi pokraj reke u brvnari....sam, dok ne kupi" tu nemu zenu.... Onda pocinje glavna radnja, tj razvijanje odnosa mrznja i ljubav izmedju njih dvoje.... Film nije kaubojski, mada se desava u ta stara vremena, a nisam siguran dali je bilo indijanaca u filmu, stvarno neznam.... Secam se i da je glavni glumac me podsecao malo , na leonida-iz 300 (novog). ........ Dajte ljudi pomozite.....

Poslednja izmena:
Gledao sam pre nekoliko godina jedan film.. Radnja se desava na nekom ostrvu. Na njemu se nalazi ubica koji ubija sve redom, i to po nekoj pesmi (secam se da je jedan lik ubijen u lavirintu od zive ograde). Na kraju prezivljavaju valjda troje ljudi. Ubica je muskarac, mislim da u nekoliko scena ima sataru. Pomoc?

Sad se setih da ubica nosi masku. Mozda. :D

ne uklapa se tvoj plot poptuno
ALI
u svakom slučaju igra timoti olifant :rumenko: pa ga pogledaj
a možda i laki ges?
http://www.imdb.com/title/tt0971209/

Steta, izgleda da ovaj niko nije gledao..... A bas bi voleo da pronadjem.... Film jeste iz naftalina" ali stvarno je.....!! Dobar. Sve sam opisao iz secanja gledao sam ga jedno 2 puta ali samo deo i nikako da pohvatam" glumce... Mora da je neko gledao..... Inace taj glavni glumac je bradonja, i zivi (u filmu) u sumi pokraj reke u brvnari....sam, dok ne kupi" tu nemu zenu.... Onda pocinje glavna radnja, tj razvijanje odnosa mrznja i ljubav izmedju njih dvoje.... Film nije kaubojski, mada se desava u ta stara vremena, a nisam siguran dali je bilo indijanaca u filmu, stvarno neznam.... Secam se i da je glavni glumac me podsecao malo , na leonida-iz 300 (novog). ........ Dajte ljudi pomozite.....

Mislim da ti je ovo "lucky day"....a mozda i nije :D
Da nije ovaj - http://www.imdb.com/title/tt0061115/
A glumac je sjajan - Oliver Reed :zcool:

Stvar je u tome sto ima dosta plagijata petka 13, i jasona, tako da..... Tesko ces to naci..... Kad bi znao bar 1 glumca....
Ma ne, ovo nije verzija petka 13-og, siguran sam u to 99%. :)
ne uklapa se tvoj plot poptuno
ALI
u svakom slučaju igra timoti olifant :rumenko: pa ga pogledaj
a možda i laki ges?
http://www.imdb.com/title/tt0971209/
Sad sam video masku u filmovima o petku. xD Nije ta maska, ovo je vise izduzena meska u obliku duha. Ili bar mislim. Nije getaway. :/

Pogledacu.....malo kasnije.... Sad skidam moj film ,takodje dobar....The trap 1966 ,zahvaljujuci NotoriusBg - u.... Film je star ali je zato extra. Nema kompjuterskih efekata i sisatih manekenki, ( mada nemam nista protiv ovo zadnje) vec samo , suma, divljina, reka i covek u borbi za goli zivot ! E,to je film.... A sto se tice sis... manekenki..... po zelji, pogledajte
--- Ovo zadnje je namenjeno za musku populaciju ovde..... ---;)

Dobar je ovaj zadnji deo, kako je neko napisao

"Only Japanese girls can be cute and sexy at same time"

Evo ovako drugari... Gledao sam taj film pre par godina... Neki doktor(crnokosi) napravi neku gresku prilikom operacije zbog ceka prsnjava totalno i odluci da se vrati u svoj rodni grad sa cerkom... Tamo naleti na neku staru ljubav(zena je neka plavusa koliko se secam)... Uglavnom svi ga mole da ostane da radi u tom gradu i on valjda na kraju pristane... Ne mogu se setim svega. :)

Evo ovako drugari... Gledao sam taj film pre par godina... Neki doktor(crnokosi) napravi neku gresku prilikom operacije zbog ceka prsnjava totalno i odluci da se vrati u svoj rodni grad sa cerkom... Tamo naleti na neku staru ljubav(zena je neka plavusa koliko se secam)... Uglavnom svi ga mole da ostane da radi u tom gradu i on valjda na kraju pristane... Ne mogu se setim svega. :)

Znas li i jednog glumca,makar u tom filmu? Ovako po tvom opisu....hm...

cao svima.zanima me da li neko zna ime filma koji se par puta davao na studiju b.radnja filma je o crncu policajcu na tajnom zadatku i treba da namesti glavnog za prodaju droge.taj lik se cini mi se zove GAD(u prevodu bog jer sebe smatra bogom.)on se sa njim sprijatelji i postaju nerazdvojni.kad ga je na primopredaji namestio ovaj u pocetku nije verovao da je on pandur.to je ono cega se ja secam.hvala unapred

cao svima.zanima me da li neko zna ime filma koji se par puta davao na studiju b.radnja filma je o crncu policajcu na tajnom zadatku i treba da namesti glavnog za prodaju droge.taj lik se cini mi se zove GAD(u prevodu bog jer sebe smatra bogom.)on se sa njim sprijatelji i postaju nerazdvojni.kad ga je na primopredaji namestio ovaj u pocetku nije verovao da je on pandur.to je ono cega se ja secam.hvala unapred

http://www.imdb.com/title/tt0160401/

E ovako... Ne secam se kako se zove glumac, ali mogu da ga opisem... Mlad je, mrsav, tamnokos, svetlih ociju, i sav je nekako coskast u faci, ima usku bradu i siljat nos i nije neki frajer... E on kao zivi u nekoj zabiti u americi i stalno vuklja foto-aparat sa sobom i skljoca unaokolo, slika svoje sugradjane kad ne ocekuju...ima valjda i neku devojku pa je tu i neki zaplet s njom... Onda kao neki lovac na talente njega otkrije, kao fotke su mu vrhunska umetnost i bla bla...film je zapravo satira, kritika moderne umetnosti i ljudi koji zaradjuju od nje, sve je vrhunska umetnost ako se dobro izreklamira...secam se samo da na kraju ta njegova agentica sto ga je otkrila nadje kao novu zvezdu-vrhunac ironije-nova zvezda je slepi fotograf... Da li je iko ikada gledao ovo? Ja sam ga gledala davno na tv-u, mislim na kablovskoj, ali pojma nemam ni kako se zove film niti glavni glumac. Znam samo da nije neka vrhunska produkcija...

Pozdrav svima.
Film sam gledao 1990,znači film je iz 80-tih godina.U početku prikazuju grupu momaka i djevojaka na koledžu i pun je zezanja,komedija,ali kasnije se pretvara u akciju - tragediju.Glavnom liku bajkeri ubiju sestru sa momkom nakon čega on sa drugarima pravi grupu osvetnika koji naoružani hodaju gradom i ubijaju kriminalce i bajkere,međutim ginu i nevini.Policija ih skonta i ostaju samo njih dvojica živih (bajkeri su ubijeni).Zadnja scena - glavni lik u svojoj (policija im je za petama) sobi baca bombu i ubija i sebe i kolegu.
Mislio sam sa se film zove ratnici ili osvetnici,međutim na IMDB-u ne mogu da ga nađem.

Da li se neko od vas seca neke serije o vanzemaljcima koja se prikazivala pre par godina na RTS-u, nisu Dosije x.
Ne znam da li se radi o seriji ili o kratkom serijalu filmova.
Radnja serije je zasnovana na navodnim istinitim dogadjajima, odnosno na misterioznim stvarima koje su se desavale u SAD, a koje su bile prepisivane vanzemaljcima
Serija pocinje sa padom leteceg tanjira negde u Americi pre Drugog svetskog rata, i prati neke incidente koje su se kasnije navodno desavali: nestanci aviona, neko dete sa paranormalnim mocima, leteci tanjiri na nebu
Tokom cele serije Americka vlada bezuspesno zataskava ove dogadjaje

Poslednja izmena:
Da li se neko od vas seca neke serije o vanzemaljcima koja se prikazivala pre par godina na RTS-u, nisu Dosije x.
Radnja serije je zasnovana na navodnim istinitim dogadjajima, odnosno na misterioznim stvarima koje su se desavale u SAD, a koje su bile prepisivane vanzemaljcima
Serija pocinje sa padom leteceg tanjira negde u Americi pre Drugog svetskog rata, i prati neke incidente koje su se kasnije navodno desavali: nestanci aviona, neko dete sa paranormalnim mocima, leteci tanjiri na nebu

http://www.imdb.com/title/tt0289830/

A da, ovo je islo na RTL-u, mada nisam gledala :)
Dakota uvek glumi u dobrim filmovima :)

Back