kuglagerlo
Zainteresovan član
- Poruka
- 322
Zna li ko mozda ljudi, interesuje me jedan stariji film ,mozda iz 70-80 godina....... Neznam ni glumce,ni naziv.... A radnja je.....- Nekakav traper ili sta vec valjda skuplja koze od zivotinja ubijenih -veverica,jelena isl i prodaje ih u nekakvom malom gradicu kraj reke.... E,da i on zivi blizu reke i sa kanuom ( cini mi se) nosi tu robu - koze i prodaje..... Tu vidi jednu zenu,mozda je cak bila i indijanka - mada nebi rekao, i kupuje je.... Ona se otima,ali on je vodi u svoju kucu u sumi de sam zivi, bar dosad..... Posle znam da su ga jurili vukovi, pa je od borbe izgubio nogu -- ona je morala da mu sekirom !!!" Cini mi se da je zvao eva, a ona nije mogla ili nije znala da govori...... Mislim da sam opisao dovoljno, e, da nakraju filma ona njega zavoli iako je bio malo grub prema njoj..... Jako mi je drag film, pa ako ko zna ,bilo bi lepo, jel tako......... Unapred zahvaljujem !
Steta, izgleda da ovaj niko nije gledao..... A bas bi voleo da pronadjem.... Film jeste iz naftalina" ali stvarno je.....!! Dobar. Sve sam opisao iz secanja gledao sam ga jedno 2 puta ali samo deo i nikako da pohvatam" glumce... Mora da je neko gledao..... Inace taj glavni glumac je bradonja, i zivi (u filmu) u sumi pokraj reke u brvnari....sam, dok ne kupi" tu nemu zenu.... Onda pocinje glavna radnja, tj razvijanje odnosa mrznja i ljubav izmedju njih dvoje.... Film nije kaubojski, mada se desava u ta stara vremena, a nisam siguran dali je bilo indijanaca u filmu, stvarno neznam.... Secam se i da je glavni glumac me podsecao malo , na leonida-iz 300 (novog). ........ Dajte ljudi pomozite.....
Poslednja izmena: