Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

E ovako, pre jedno pola godine sam gledala film a nikako ne mogu da se setim ni kako se zove ni ko glumi.Samo znam da glumi neki crnac i jedna zena sa kratkom plavom kosom kojoj na pocetku filma ubijaju decka i zbog toga ona pishicki poludi, i pocinje da ubija ali ne namerno, vec svaki put kad se nadje u nekoj opasnoj sitaciji u odbrani nekoga ubije(Inace ta zena vodi radio stanicu).Prvi put je ubila lopova koji je upao u prodavnicu, drugi put je ubila neka dva crnca u metrou, i treci put je valjda ubila nekog lika na nekoj terasi ne mogu tacno da se setim.A za sve to vreme ovaj slucaj o tim ubistvima istrazuje taj crnac, koji na kraju shvati da je to sve bila ona, ali je pusta da pobegne posto mu se svidela...Molim vas ako ne neko zna o kom filmu se radi neka mi kaze. :worth:

Da nije ovo The Brave One (2007)

Zanima me i ovaj film, ako ko zna, mozda.... Neznam glumce,a ima par relativno poznatih glumaca, ali nisu od naj-naj.... Film je verovatno americki a radnja je ukratko ova..... Devojku sa naocarama, par pripitih tinejdzera iz verovatno njene skole siluju, i jedan u svojoj grubosti je ugusi.... Uplasivsi se,oni je verovatno zazidjuju u neki zid..... posle par godina, mladi bracni par dolazi da zivi - verovatno u tu kucu de je devojka, zazidana" . Muz primecuje neke stvari,stalno ga nesto muci, desavaju se cudne stvari i on primecuje znakove, kao duha od te preminule devojke.... Pocne da sunja okolo, razvaljuje pod, kopa po dvoristu, i zena i dete ga napustaju, misleci da je lud.... On nalazi njen les u zidu, a sva ta desavanja primecuju i komsije.... U medjuvremenu, jedan komsija se zainteresuje za njegove radove" I kao obilazi ga, sta radis komso, treba li pomoc, (ustvari mislim da je to otac mladog ubice)) Nakraju, jedva uspeva da izvuce zivu glavu i on, i njegova zena, a ubice (otac,sin) hapse.... Nakraju taj duh devojke pozdravlja muza" i zahvaljuje mu se ?? Jer valjda,sad pociva u miru.... Mnogo jak i dobar film, pa ako neko zna........bilo bi lepo. Unapred hvala.

Zanima me i ovaj film, ako ko zna, mozda.... Neznam glumce,a ima par relativno poznatih glumaca, ali nisu od naj-naj.... Film je verovatno americki a radnja je ukratko ova..... Devojku sa naocarama, par pripitih tinejdzera iz verovatno njene skole siluju, i jedan u svojoj grubosti je ugusi.... Uplasivsi se,oni je verovatno zazidjuju u neki zid..... posle par godina, mladi bracni par dolazi da zivi - verovatno u tu kucu de je devojka, zazidana" . Muz primecuje neke stvari,stalno ga nesto muci, desavaju se cudne stvari i on primecuje znakove, kao duha od te preminule devojke.... Pocne da sunja okolo, razvaljuje pod, kopa po dvoristu, i zena i dete ga napustaju, misleci da je lud.... On nalazi njen les u zidu, a sva ta desavanja primecuju i komsije.... U medjuvremenu, jedan komsija se zainteresuje za njegove radove" I kao obilazi ga, sta radis komso, treba li pomoc, (ustvari mislim da je to otac mladog ubice)) Nakraju, jedva uspeva da izvuce zivu glavu i on, i njegova zena, a ubice (otac,sin) hapse.... Nakraju taj duh devojke pozdravlja muza" i zahvaljuje mu se ?? Jer valjda,sad pociva u miru.... Mnogo jak i dobar film, pa ako neko zna........bilo bi lepo. Unapred hvala.

Stir of Echoes http://www.imdb.com/title/tt0164181/
Samo mi ne reci da Kevin Bacon nije naj naj ;)

P.S. A i Kathryn Erbe iz Law & Order nije bas nepoznata, ali dobro... :)

Stir of Echoes http://www.imdb.com/title/tt0164181/
Samo mi ne reci da Kevin Bacon nije naj naj ;)

P.S. A i Kathryn Erbe iz Law & Order nije bas nepoznata, ali dobro... :)

Izgleda da je to - to ! Svaka cast.... Ma,ok pa nemogu sve glumce bas popamtit, a low & order nisam gledao pravo da ti kazem.... Dosje x,bostonske plavce, bostonske advokate,ali m.bill, office.... U svakom slucaju, hvala puno.... Revansiracu se, valjda i ja, sa neki m filmom.... poz.

Cuo sam za Kevina Beacona, ali nisam gledao bas puno filmova sa tim glumcem.... Nekako mi je lakse da pamtim zvucna"" imena glumaca.... Npr. Kevin Spacey, Dzim keri, Alek Boldvin, Swarceneger,stalone, Melani grifit, Uma thurman, dzenifer garner i muz joj ben aflek, zatim meg rajan, brus li, sigurni viver, samuel jackson, brus wilis, deni de vito, majkl daglas,ketlin tarner ,mila jovovic,kurt rasel ....... i mnogi mnogi drugi.................... :)

Ima i 2 deo ovog filma ! Bas me zanima dali su ga us.....li.... ! :)

Film je stariji i mislim da je francuski. Gledao sam ga pre jedno 15-tak god. Ukratko o radnji, koliko me secanje sluzi:
Igra mala, niska francuska glumica koja u svojoj zgradi uvek srece bradatog klosara koji spava u hodniku iste zgrade. Posle nekog vremena ona njega pozove u stan, da jede i da se sredi gde oni kasnije ulaze u vezu, avanturu... Toliko se secam, ako neko zna koji je ovo film, neka javi.
Hvala i pozdrav!

I jos jedan: Film je stariji i mislim da je francuski. Gledao sam ga pre jedno 15-tak god. Ukratko o radnji, koliko me secanje sluzi:

Zena svira, cinimi se, kontrabas. Nasledila je neku kucu u koju odlazi s vremena na vreme da vezba. Nakon nekog vremena tu se pojavljuje neki covek koji takodje cesto tu dolazi. Oni tu pocinju da vezbaju i posle stupaju u avanturu koja traje. Ona je udata i svaki dan dolazi u tu kucu u kojoj se nalazi sa tim covekom... Tako nesto
Hvala!

Poslednja izmena:
Film je stariji i mislim da je francuski. Gledao sam ga pre jedno 15-tak god. Ukratko o radnji, koliko me secanje sluzi:
Igra mala, niska francuska glumica koja u svojoj zgradi uvek srece bradatog klosara koji spava u hodniku iste zgrade. Posle nekog vremena ona njega pozove u stan, da jede i da se sredi gde oni kasnije ulaze u vezu, avanturu... Toliko se secam, ako neko zna koji je ovo film, neka javi.
Hvala i pozdrav!

Znaci treci put: Mon Homme (1996) http://www.imdb.com/title/tt0117073/

Film sam gledao prije 10 godina, mislim da je americke produkcije, sjecam se samo radnje filma... Zena je plavusa, muz joj se ubija zato sto nije dobio unapredjenje, cak iako je ona zbog toga imala odnos sa njegovim sefom. Tada ona krece u osvetu ulazeci u kucu coveka koji je dobio posao umesto njenog muza...Pokusavajuci da zavede i njega i njegovog sina koji jos ide u skolu... mislim da je film snimljen pocetkom 90-ih, ako neko moze da pomogne??? Hvala!!!

Back