kuglagerlo
Zainteresovan član
- Poruka
- 322
Nesto mi je to poznato, ali treba mi jos vremena..... ako se neseti neko drugi....!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Francuski film je u pitanju, mislim da je SF i sniman negde 2000-2003 svega cega se secam jeste da se pojavljuju Bogovi sa telom coveka i glavom orla.
Francuski film je u pitanju, mislim da je SF i sniman negde 2000-2003 svega cega se secam jeste da se pojavljuju Bogovi sa telom coveka i glavom orla.
E ovako, pre jedno pola godine sam gledala film a nikako ne mogu da se setim ni kako se zove ni ko glumi.Samo znam da glumi neki crnac i jedna zena sa kratkom plavom kosom kojoj na pocetku filma ubijaju decka i zbog toga ona pishicki poludi, i pocinje da ubija ali ne namerno, vec svaki put kad se nadje u nekoj opasnoj sitaciji u odbrani nekoga ubije(Inace ta zena vodi radio stanicu).Prvi put je ubila lopova koji je upao u prodavnicu, drugi put je ubila neka dva crnca u metrou, i treci put je valjda ubila nekog lika na nekoj terasi ne mogu tacno da se setim.A za sve to vreme ovaj slucaj o tim ubistvima istrazuje taj crnac, koji na kraju shvati da je to sve bila ona, ali je pusta da pobegne posto mu se svidela...Molim vas ako ne neko zna o kom filmu se radi neka mi kaze.![]()
Zanima me i ovaj film, ako ko zna, mozda.... Neznam glumce,a ima par relativno poznatih glumaca, ali nisu od naj-naj.... Film je verovatno americki a radnja je ukratko ova..... Devojku sa naocarama, par pripitih tinejdzera iz verovatno njene skole siluju, i jedan u svojoj grubosti je ugusi.... Uplasivsi se,oni je verovatno zazidjuju u neki zid..... posle par godina, mladi bracni par dolazi da zivi - verovatno u tu kucu de je devojka, zazidana" . Muz primecuje neke stvari,stalno ga nesto muci, desavaju se cudne stvari i on primecuje znakove, kao duha od te preminule devojke.... Pocne da sunja okolo, razvaljuje pod, kopa po dvoristu, i zena i dete ga napustaju, misleci da je lud.... On nalazi njen les u zidu, a sva ta desavanja primecuju i komsije.... U medjuvremenu, jedan komsija se zainteresuje za njegove radove" I kao obilazi ga, sta radis komso, treba li pomoc, (ustvari mislim da je to otac mladog ubice)) Nakraju, jedva uspeva da izvuce zivu glavu i on, i njegova zena, a ubice (otac,sin) hapse.... Nakraju taj duh devojke pozdravlja muza" i zahvaljuje mu se ?? Jer valjda,sad pociva u miru.... Mnogo jak i dobar film, pa ako neko zna........bilo bi lepo. Unapred hvala.

Stir of Echoes http://www.imdb.com/title/tt0164181/
Samo mi ne reci da Kevin Bacon nije naj naj
P.S. A i Kathryn Erbe iz Law & Order nije bas nepoznata, ali dobro...![]()

Film je stariji i mislim da je francuski. Gledao sam ga pre jedno 15-tak god. Ukratko o radnji, koliko me secanje sluzi:
Igra mala, niska francuska glumica koja u svojoj zgradi uvek srece bradatog klosara koji spava u hodniku iste zgrade. Posle nekog vremena ona njega pozove u stan, da jede i da se sredi gde oni kasnije ulaze u vezu, avanturu... Toliko se secam, ako neko zna koji je ovo film, neka javi.
Hvala i pozdrav!
Znaci treci put: Mon Homme (1996) http://www.imdb.com/title/tt0117073/

francuski film
dve cure i dva momka
svi se pojedinačno poznaju ali ne znaju da svako od njih poznaje sve ostale
na kraju je neko izgoreo u požaru
Veliko hvala!
Da ne znas i za ovaj drugi...
to je" Et " 100%,ja ga imam i jeste horor u pitanju.
film je pravo lud,radjen je po romanu Stephen King's-a.pogledajte obavezno :wink:

a zna li neko ovo
glavni je džeremi ajrons
neka smrt je u filmu, nisam siguran da li je ubistvo
i spiralne stepenice