Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Ljudi, zna li ko za moj film ?? Znaci vec sam pisao, fantazija/horor/parodija... - sismisevi sa jezikom motrone testere??, Penzioneri ljudozderi (muz i zena,stariji ljudi) koji u podrumu drze ljuske od pojedenih ljudi..... Nekakva knijga zla?je tu takodje u igri radnje.... Zna li ko, ajde mozda cu i ja nekad znati koji film da pomognem.....??

kuglagerlo se trudi

Učlanjen
07.11.2011.
Pol
muški

Reputaciona moć
0

Podrazumevano Re: Gledao sam film, ali ne znam kako se zove...

Zanima me ako neko zna kako se zove ovaj film.... Neznam glumce, film je americki , i to je neka parodija/horor/isci fi... Jako cudan film, a verovatno je mix vise filmova.... Napocetku se desava na nekoj velikoj kuci blizu obale -znam da je u kuci bilo neko veliko cudoviste..?? Potom se radnja premesta u grad de se otprilike sve vrti oko neke knjige zla??....U biblioteci...? Tu su i neki cudni sismisi ili sta su vec sa jezicima kao motorna testera ???! Secam se da su i bili neki penzioneri, u ljudskom oblicju - ali verovatno vanzemaljci koji su navlacili ljude u svoj podrum da bi ih pojeli...? Bio je neki crnac - i to pamtim ,ali samo ljuska od crnca bez unutrasnjosti...???! Tu je dosla neka kao novinarka, a oni su rekli (penzioneri-muz i zena) kao, draga sta cemo za veceru, dok se novinarka spustala u podrum kod tog crnca (ljuske). Nisam bas opisao najbolje ali toga se secam, pa ako neko zna mozda kako se zove ovaj film neka javi molim . Hvala unapred i poz.

Brz odgovor na ovu poruku

YU kinematografija, mislim da glumi Zarko Lausevic, ali nisam siguran.
Secam se scene gde on, njegova riba i neki drugari bleje u nekom podrumu, i dolazi neki zajebani tip u belom sakou, i otima mu tu ribu. Taj lik je valjda imao noz, a ovaj drugi prangiju.
Al sam ga objasnio :D ali se te scene secam, znaci ako neko zna koji je domaci film gde dolazi do frke u nekom podrumu gde riba od glavnog junaka bude oteta od strane bad guy-a :) :D

Secam se scene gde on, njegova riba i neki drugari bleje u nekom podrumu, i dolazi neki zajebani tip u belom sakou, i otima mu tu ribu. Taj lik je valjda imao noz, a ovaj drugi prangiju.
Al sam ga objasnio :D ali se te scene secam, znaci ako neko zna koji je domaci film gde dolazi do frke u nekom podrumu gde riba od glavnog junaka bude oteta od strane bad guy-a :) :D

kako si ga objasnio mislim da ni neko ko je gledao film nece znati o cemu pricas xD

mozda smeker

Zanima me da li neko mozda zna... Vec dugo se mucim da nadjem film ali mi ne polazi za rukom...

Uglavnom radi se o tome, da devojka za maturu pogine sa deckom u saobracajnoj nesreci tako sto slete sa mosta... Posle nekoliko godina, decko koji je pecao upeca njenu narukvicu, i posle toga ona mu se pojavljuje kao prava osoba koju samo on moze da vidi posto je kod njega narukvica, on ima mladju sestru i oni zajedno pokusavaju da saznaju nesto vise o njoj....

Nekome mozda poznato? :/

Zanima me da li neko mozda zna... Vec dugo se mucim da nadjem film ali mi ne polazi za rukom...

Uglavnom radi se o tome, da devojka za maturu pogine sa deckom u saobracajnoj nesreci tako sto slete sa mosta... Posle nekoliko godina, decko koji je pecao upeca njenu narukvicu, i posle toga ona mu se pojavljuje kao prava osoba koju samo on moze da vidi posto je kod njega narukvica, on ima mladju sestru i oni zajedno pokusavaju da saznaju nesto vise o njoj....

Nekome mozda poznato? :/

http://www.imdb.com/title/tt0117794/

kod prvog kucanja u google, odmah je ispalo... evo ti i sa wikipedie: http://en.wikipedia.org/wiki/Susie_Q_(film)

Poslednja izmena:
Zna li neko kako se zove film, za vreme rata, nisam siguran kojeg, dva druga u vojsci treniraju trčanje jer se poruke prenose "ručno".. I samo jedan valjda može da odabran za taj posao, i dobije jedan od njih dvojice koji je uvek bio za dlaku brži.. Posle se taj jedan povredi, ovaj malo sporiji bude zadužen da prenese naređenje da se obustavi neki juriš, i on trči do rova i ne stigne na vreme, masa ljudi izgine.. Tako mi se nešto čini da ide, gledao sam ga kao jako mali..

Zna li neko kako se zove film, za vreme rata, nisam siguran kojeg, dva druga u vojsci treniraju trčanje jer se poruke prenose "ručno".. I samo jedan valjda može da odabran za taj posao, i dobije jedan od njih dvojice koji je uvek bio za dlaku brži.. Posle se taj jedan povredi, ovaj malo sporiji bude zadužen da prenese naređenje da se obustavi neki juriš, i on trči do rova i ne stigne na vreme, masa ljudi izgine.. Tako mi se nešto čini da ide, gledao sam ga kao jako mali..

Galipolje - Mel Gibson.

jeste da sam za ove filmove vec napisao ali posto ne verujem da iko cita prosle stranice ponovicu.neki tipovi odluce da opljackaju banku oni pobegnu od policije i sakriju pare ispod nekog mosta i odluce da uzmu pare kad se stisaju stvari na kraju jedan hoce da uzme sve pare i onda se valjda pobiju ne znam ni ja i secam se zadnje scene gde jedan od njih ulazi na neki voz ali na divlje i njegova devojka nesto place posto on odlazi i on ipak izadje iz voza i vrati se devojic. neki tip ide na posao u inostranstvo mislim da zivi u americi i ide u meksiko kolima posto saznaje da mu se zena poradja on se brzo vraca kuci posto zeli da stigne na vreme i time prekoraci brzinu i tad pocinje potera za njim on nekako stigne do telefonske govornice i saznaje da mu je zena umrla na porodjaju on u ocaju u punoj brzini ide na policiski kordon i auto explodira ali tela nigde posto je film radjen po istinitoj pric posle su bile price da je on iskocio iza automobila i posle je uzeo dete koje je prezivelo .mislim da je dovoljno.

jeste da sam za ove filmove vec napisao ali posto ne verujem da iko cita prosle stranice ponovicu.neki tipovi odluce da opljackaju banku oni pobegnu od policije i sakriju pare ispod nekog mosta i odluce da uzmu pare kad se stisaju stvari na kraju jedan hoce da uzme sve pare i onda se valjda pobiju ne znam ni ja i secam se zadnje scene gde jedan od njih ulazi na neki voz ali na divlje i njegova devojka nesto place posto on odlazi i on ipak izadje iz voza i vrati se devojic.

?

Davno sam gledala ovaj film i gotovo da se nicega i ne secam iz njega ali mi je u secanju ostao pocetak filma.Mialim da je glavni glumac u filmu Tom Hanks ali mozda gresim.Ono cega se secam je: tip sedi na klupi u nekom parku ili trgu i leti neko malo perce i prelazi veliki put da bi na kraju sletelo na nogu tom liku u parku. To je sve cega se secam.Nije mnogo ali nadam se da ce neko prepoznati film.

Davno sam gledala ovaj film i gotovo da se nicega i ne secam iz njega ali mi je u secanju ostao pocetak filma.Mialim da je glavni glumac u filmu Tom Hanks ali mozda gresim.Ono cega se secam je: tip sedi na klupi u nekom parku ili trgu i leti neko malo perce i prelazi veliki put da bi na kraju sletelo na nogu tom liku u parku. To je sve cega se secam.Nije mnogo ali nadam se da ce neko prepoznati film.

forest gump?
http://www.imdb.com/title/tt0109830/

Back