Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

a zna li neko ovo

glavni je džeremi ajrons
neka smrt je u filmu, nisam siguran da li je ubistvo
i spiralne stepenice

Polako, gde se žuriš, pogledaj post iznad, ženska odgovara na pitanje od pre tačno 6 godina. Ima vremena za tebe. :mrgreen:

Al' evo ja da probam http://www.imdb.com/title/tt0100486/

Stepenica se nešto ne sećam, ali ima ubistvo. U kupatilu. To jest, ne zna se da li je bilo ubistvo.

Polako, gde se žuriš, pogledaj post iznad, ženska odgovara na pitanje od pre tačno 6 godina. Ima vremena za tebe. :mrgreen:

Al' evo ja da probam http://www.imdb.com/title/tt0100486/

Stepenica se nešto ne sećam, ali ima ubistvo. U kupatilu. To jest, ne zna se da li je bilo ubistvo.

šta bre de žurim
ja sam prebukiran baja
e hvala ti za ovo sad ću proverim :)

Pozdrav svima. Moze li mi iko pomoci oko naziva stranog filma.
Gledao sam ga prije nekih pet godina na Pinku. Policija juri nekog tipa
koji im tokom cijelog filma bjezi. Na kraju ga sustizu i on se nalazi,
naizgled, u bezizlaznoj situaciji i sve sto mu ostaje je da se preda.
Stoji na nekoj platformi ili sl. i jedino sto moze da uradi je da skoci u
vodu sa velike visine. Odlucuje se za to. Dok je u vodi scena se
usporava i prikazuje njegovu 'borbu' sa vodom iz koje ne isplivava i
gdje umire daveci se. Tu je i kraj filma. Film je po mojoj procjeni
iz 90-ih. Nadam se da neko zna, opucih se trazeci, a trazim vez duzi
period. Hvala.

ovaj film sam gledao jako davno, i malo se sećam
neka devojčica, srednjoškolka mislim, ima neki problem sa celim razredom, i sa roditeljima, usvojena je valjda, i koliko se sećam nikad se ne kupa ili tako nešto, i piše neki svoj dnevnik, a celo odeljenje je ismejava.. i ima neka scena kad ona na klupu ureže imena onih kojima će se osvetiti, i sve ih povređuje indirektno, i prešvrlja ime po ime, posle je provale i dalje ne znam..

Gledao sam ovaj film dosta davno, i sada skoro sam ga bio video...ako nije bio na PINK-u, uglavnom, reč je o dvojici Iraca, mislim da su braća, kao neki vernici u borbi za istinom i pravdom, tematiku sam malo zaboravio, al' poenta je da njih dvojica onako obučeni u crno ubijaju neke kriminalce da bi očistili grad od kriminala, postoji tu još neka priča u pozadini al' ne mogu tačno da se setim...koliko se sećam film nije nešto preterano star možda 2000 i neka...

gledala sam seriju pre oko12-13 god.bila je francusko- britanska dok su ratovale,mislim da se zvala elizabeth,ali je nikako nemogu naci na net-u.radnja ide ovako :glavna junakinja je bila elizabeth i,imala je sestru blansh .s elizabeth je hteo da se ozeni de courval,kockar ,koji je hteo njeno imanje zbog dugova.ona ga odbija,i on se zeni njenom sestrom.elizabeth iz nekog razloga odlazi od kuce nesecam se zbog cega i nailazi na neku grupu begunaca i sa jednim od njih zapocinje romansu.nakon izvesnog vremena ona se vraca kuci i tamo nailazi na britansku vojsku ,njihov komandant se zaljubljuje u nju i trazi da se uda za njega,ona kasnije otkriva da je trudna ,ali ne snjim....znam jos ali mislim da je dosta.molim ako neko zna kako je mogu naci na net-u, da mi pomogne .hvala unapred.

Gledao sam ovaj film dosta davno, i sada skoro sam ga bio video...ako nije bio na PINK-u, uglavnom, reč je o dvojici Iraca, mislim da su braća, kao neki vernici u borbi za istinom i pravdom, tematiku sam malo zaboravio, al' poenta je da njih dvojica onako obučeni u crno ubijaju neke kriminalce da bi očistili grad od kriminala, postoji tu još neka priča u pozadini al' ne mogu tačno da se setim...koliko se sećam film nije nešto preterano star možda 2000 i neka...

The Boondock Saints ;)
http://www.imdb.com/title/tt0144117/

Jos 1 stariji film, mislimda glumi tom select ili slican glumac..... Radi se o nekim tehnoloskim stvarima.... Roboti sa iglom,ali male velicine kao pauci..... pa nekakvo oruzje kao pistolj - ispaljuje metke koji po temperaturi prate zrtvu ?? A taj detektiv ili policajac to istrazuje.... Znam jednu scenu kad ga je jurio taj navodjeni" metak , a on kao izbegava.... (metak je kao pravljen da preti njegovu telesnu temperaturu, tj teli su njega da koknu...) Film je stariji, americki - verovatno a voleo bi da ga ponovo vidim,davno to bese......Ako zna ko. Nisam siguran dali je tom selek u ptianju, mada tad je bio jako popularan.... Help!

Jos 1 stariji film, mislimda glumi tom select ili slican glumac..... Radi se o nekim tehnoloskim stvarima.... Roboti sa iglom,ali male velicine kao pauci..... pa nekakvo oruzje kao pistolj - ispaljuje metke koji po temperaturi prate zrtvu ?? A taj detektiv ili policajac to istrazuje.... Znam jednu scenu kad ga je jurio taj navodjeni" metak , a on kao izbegava.... (metak je kao pravljen da preti njegovu telesnu temperaturu, tj teli su njega da koknu...) Film je stariji, americki - verovatno a voleo bi da ga ponovo vidim,davno to bese......Ako zna ko. Nisam siguran dali je tom selek u ptianju, mada tad je bio jako popularan.... Help!
Mislim da se film zove "Runaway".P.S scena gde Tom Selek bezi od metka mi se urezala u mozak:))

Back