pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.039
Probaj ovde.... --- http://www.starpulse.com/Actors/Irons,_Jeremy/Filmography/
neam snage za to hoću na tacni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj ovde.... --- http://www.starpulse.com/Actors/Irons,_Jeremy/Filmography/
Film o devojcici i njenom izmisljenom prijatelju se zove "Drop dead Fred"![]()
daj onda neki podatak vise![]()
a zna li neko ovo
glavni je džeremi ajrons
neka smrt je u filmu, nisam siguran da li je ubistvo
i spiralne stepenice
Polako, gde se žuriš, pogledaj post iznad, ženska odgovara na pitanje od pre tačno 6 godina. Ima vremena za tebe.
Al' evo ja da probam http://www.imdb.com/title/tt0100486/
Stepenica se nešto ne sećam, ali ima ubistvo. U kupatilu. To jest, ne zna se da li je bilo ubistvo.
ovako,gledala sam jako davno film, jako dobra komedija i slaboje se sjecam, znam da se radi o jednom pupu kome se prividja demon i nekom biznismenu, sta li je, kome se prividja andjeo..Jako smjesno...Pomozite...
a zna li neko ovo
glavni je džeremi ajrons
neka smrt je u filmu, nisam siguran da li je ubistvo
i spiralne stepenice
Film je o cuvenom madjonicaru Hudiniju.
Hudiniji gostuje po gradovima izvodeci trikove, jednom takvom prilikom upoznaje zenu sa cerkom (cerka ima oko 12 god)
Mislim da glumi Dzulija Roberts tu zenu, a Hudinija glumi Miki rurk?
Gledao sam ovaj film dosta davno, i sada skoro sam ga bio video...ako nije bio na PINK-u, uglavnom, reč je o dvojici Iraca, mislim da su braća, kao neki vernici u borbi za istinom i pravdom, tematiku sam malo zaboravio, al' poenta je da njih dvojica onako obučeni u crno ubijaju neke kriminalce da bi očistili grad od kriminala, postoji tu još neka priča u pozadini al' ne mogu tačno da se setim...koliko se sećam film nije nešto preterano star možda 2000 i neka...
ovako,gledala sam jako davno film, jako dobra komedija i slaboje se sjecam, znam da se radi o jednom pupu kome se prividja demon i nekom biznismenu, sta li je, kome se prividja andjeo..Jako smjesno...Pomozite...
Gledao sam ovaj film dosta davno, i sada skoro sam ga bio video...ako nije bio na PINK-u, uglavnom...............
Mora da je u pitanju film Sveci protiv mafije, a postoji i nastavak.
Mislim da se film zove "Runaway".P.S scena gde Tom Selek bezi od metka mi se urezala u mozakJos 1 stariji film, mislimda glumi tom select ili slican glumac..... Radi se o nekim tehnoloskim stvarima.... Roboti sa iglom,ali male velicine kao pauci..... pa nekakvo oruzje kao pistolj - ispaljuje metke koji po temperaturi prate zrtvu ?? A taj detektiv ili policajac to istrazuje.... Znam jednu scenu kad ga je jurio taj navodjeni" metak , a on kao izbegava.... (metak je kao pravljen da preti njegovu telesnu temperaturu, tj teli su njega da koknu...) Film je stariji, americki - verovatno a voleo bi da ga ponovo vidim,davno to bese......Ako zna ko. Nisam siguran dali je tom selek u ptianju, mada tad je bio jako popularan.... Help!