Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.907
Није комедија у питању него СФ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ванземаљац долази на земљу, распада се у некој води и од његовог ДНК настају први организми.
Нешто као odissea тако некако.
Ovo je neki domaći film o veslanju. Moguće da je sniman 80-ih godina ali ja sam ga samo jednom odgledao na TV-u i to davno. Radnja se ukoliko se dobro sećam vrti oko neke ribe plavuše a ona trenira sa njenim prijateljima u Zvezdi i stalno se prozivaju sa likovima iz Partizana. Na kraju je ovaj jedan tip iz Partizana smuva u celoj toj priči...
Ti trazis film Bal na vodi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li neko zna naziv filma: Film je starijeg izdanja i radi se o zeni koja se useljava u kucu covjeka koji je povezan sa ubistvom njenog muza. Tu je dosla kao kucna pomocnica ili tako nesto i zavodi sina od tog covjeka i sa njim stupa u vezu. Mladic se zaljubljuje a oni joj slijepo vjeruju....
Pokusavam da se setim koji je ovo film... Strani, o drugom svetskom ratu a i stariji je film... Radnja filma se odvija u logoru gde su saveznicki vojnici. Sa Amerima je i neki Skot koji im pravi probleme, potuku se kasnije on i jos neki lik. Valjda pokusavaju da pobegnu, tako nesto. Ali se secam scene kad igraju poker... Jbg jako malo stvari se secam ali je dobar film i voleo bih da ga gledam opet. Mislim da je snimljen krajem sezdesetih, mozda i sedamdesetih...
Ima jedan film, pamtim ga iz djetinjstva... Onako u frejmovima. Dječak, mislim sa roditeljima kreće na put i dešava se saobraćajna nesreća usred ničega. Roditelji poginu a dječak preživi. Uplašen u sred pustinje/divljine naleti na starijeg lika lutalicu koji je nekud pošao i on dječaka povede sa sobom. Starac ide na neko odredište (sve pješke) a usput uči klinca životnim mudrostima. Tako nekako otprilike...Volio bih pogledati taj film ponovo. Ja sam ga gledao '85, '86 ili '87
Veoma volim irske filmove (kao i Irsku) i davno sam odgledala film ali se ne secam naslova:
Bracni par na nekom ostrvu, uglavnom kuca kraj same obale mora, zapljuskuju talasi, divljina, grubost...skoro kao odnosi muza i zene, zapravo zene koja uzrokuje dodatno tezak zivot...
Onda u posetu dolazi njen brat sa svojom zenom, domacica je veoma neprijatna, ima naznaka ljubomore...Deluje izuzetno neprijatno saznaje da je sve vreme volela brata,stavise postojao je incest...
Na kraju filma se desava strasno ubistvo, do kojeg je neminovno moralo doci...
Da li se varam ili sam gledala u crno-beloj verziji, sve mi se cini da tako beše...Stari, veoma stari film..
![]()
Cao, cao. Interesuje me jedan film. Gledala sam ga kad sam bila mala, pre nekih 17 godina.. Jako zelim da ga gledam ponovo.Evo ovog se secam: Glavne junakinje su petorke, pet sestara, i imale su jos brace/sestara starijih.. Njihovi su bili siromasni, pa su morali da ih daju drugim ljudima - tako nesto. Secam se scene kad one placu, a ljudi se okupili ispred kuce da ih vide.. I posto su plakale, izvodili su cini mi se jednu istu koja je bila mirna.. I na kraju filma prikazane su odrasle, ali mislim da nisu sve bile zive... To je sve cega se secam... Jel zna neko o kom filmu se radiHvala unapred svima!
ima neka scena gde se posipaju ruze?Film počinje doseljenjem, valjda tročlane, porodice u motel.
Čovek je zaposlen, birokrata, stabilna osoba, njegova supruga je uzrujana zbog nestanka njihovog sina posle nekog maskenbala i ne može da preboli njegovu smrt, a ćerka je priglupa tinejdžerka zaljubljive prirode...
Nakon što se ovoj ženi stalno priviđa sin, čovek spava sa jednom simpatičnom ženom i to sa vezivanjem, što je njegova fantazija, i nakon što njihova ćerka završi u vezi sa nekim kromanjoncem, oni saznaju kako je na mestu tog hotela ranije bio motel, prepun nerešenih slučajeva samoubistva, a još pre toga-groblje za samoubice i shvataju kako niko tu u stvari nije živ, već su to sve duhovi samoubica koji i njih pozivaju na suicid...
Na kraju svi oni izvrše samoubistvo, ili bivaju ubijeni, a hotel nastavlja da radi...
Film je preveden kao,,Svetionik'', ali pod tim nazivom nisam mogao da nađem ništa približno...
ima ovaj, dosta lici, ali nije star ni crno beli, i ima dve paralelne radnje http://www.imdb.com/title/tt0210382/