Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Davno sam posudio taj horor iz videoteke. Znam da je na omotu bila slika tastature a po njoj je bilo krvi i na tastaturi su bile ruke. U filmu se radi o mladom paru i djevojku ubije neki virus iz kompjutera , ali mi se na jedno pola filma zaledila slika i nije moglo dalje ali je i tog momka iz kompa nesto roknulo. Pa se pokrenula istraga.

Koliko star? Može biti star i pre 10 i pre 25 god. Daj dekadu, da se mož' guglati. :)

Zdravo ljudi. Novi clan sam na forumu. Gledao sam film davno i ne znam kako se zove. Znam da grupa ljudi trazi zakopano blago i pronalaze neki papir ili mapu ili tako nesto u zidinama neke crkve. Medju tim pronalazicima je i jedan profesor sto radi u skoli i vozi Porche 911 Carrera. Znam da je tesko pronac taj film,ali bih volio i zahvalan bio onome ko ga pronadje. :)

Pozdravljam sve prisutne na ovoj temi :)
Trazim jedan film vec duze vreme....gledao sam ga devedesetih kao klinac,tako da nisam siguran da li je film iz osamdesetih ili devedesetih....
Uglavnom znam vrlo malo detalja...secam se mozda svega par scena,ali bas imam zelju da ga pogledam ponovo .
Radnja filma je verovatno nesto u buducnosti jer se secam da se koristilo nekakvo lasersko oruzje....
Glavni negativac je imao dugacku kosu i iz dlanova mu je izlazilo nesto poput onoga sto izlazi Skorpionu iz Mortal Kombata ...
Secam se jos tako nekih scena ali sve su nekako nebitne ...
Uglavnom pokusavao sam po tom negativcu da pronadjem film,ali nikako jer se njega najbolje secam...ali nemam pojma ko bi mogao da ga glumi ... :)

Zdravo ljudi. Novi clan sam na forumu. Gledao sam film davno i ne znam kako se zove. Znam da grupa ljudi trazi zakopano blago i pronalaze neki papir ili mapu ili tako nesto u zidinama neke crkve. Medju tim pronalazicima je i jedan profesor sto radi u skoli i vozi Porche 911 Carrera. Znam da je tesko pronac taj film,ali bih volio i zahvalan bio onome ko ga pronadje. :)

Na ovo mi je najvise zalicilo, ali ne znam koji je deo u pitanju. Mislim da je prvi.
1 http://www.imdb.com/title/tt0368891/?ref_=nm_flmg_act_29
2 http://www.imdb.com/title/tt0465234/?ref_=nm_flmg_act_20

Pozdrav svim filmofilima. ;) Pomagajte, vec duze vreme pokusavam da pronadjem jedan strani film ali bezuspesno. Desavanje u filmu je: Glavni glumac mislim da je crnac, zaljubljuje se u jednu devojku, i kako vreme prolazi ponestaje im novca i odlucuje da od devojke napravi prostitutku, kako se radnja filma odvija lik postaje sto bi ameri zargonski rekli " PIMP " i polako dovodi u svoju gajbu jos devojaka i td. .. ukratko to je sve cega se secam, bilo kakava sugestija bi mi znacila hvala svima.

meni lici i na ono sa cher, isto zove psihijatra ubica, isto je njoj rodjendan
to je bilo skoro na pinku

Ne znam, moguce da si u pravu, radnja je gotovo ista u oba filma, samo se ne secam bas najbolje da li je u pitanju rodjendan ili godisnjica braka u vezi sa ovim gde igra Cher, ali u svakom slucaju gotovo sigurno radi se o jednom od ta dva filma.

Ne znam, moguce da si u pravu, radnja je gotovo ista u oba filma, samo se ne secam bas najbolje da li je u pitanju rodjendan ili godisnjica braka u vezi sa ovim gde igra Cher, ali u svakom slucaju gotovo sigurno radi se o jednom od ta dva filma.

eto ti sad, kad rece godisnjica sad si me zaintrigiro jel stvarno bese godisnjica :lol:
moguce da gresim
neki od ta dva valjda jeste

1) Muskarac skida odecu sa zene i pita (na engleskom sa ruskim akcentom) drugog muskarca da li nesto zeli kad je vidi ovako lepu. Ovaj mu odgovara "jos jednu casu viskija" (ili je neko drugo pice bilo u pitanju). Film je iz 90ih, triler mislim.

2) Gledao sam pre 5-6 godina film na Avali u nekom kasnom terminu i ne secam se najbolje radnje, ali mislim da se radilo o mafiji. U jednoj sceni boss (koji lici na Roda Steiger-a na slici) udara samar mladjem muskarcu koji je dizao tegove. Film je iz 80ih ili 90ih (eventualno rane 00te).

http://deckardovkutak.files.wordpress.com/2013/11/fan-of-the-dead1.jpg

3) Domaci film gde iz sanduka izlazi ziv covek na sahrani. Mislim da je Bata Zivojinovic.

1) Muskarac skida odecu sa zene i pita (na engleskom sa ruskim akcentom) drugog muskarca da li nesto zeli kad je vidi ovako lepu. Ovaj mu odgovara "jos jednu casu viskija" (ili je neko drugo pice bilo u pitanju). Film je iz 90ih, triler mislim.

2) Gledao sam pre 5-6 godina film na Avali u nekom kasnom terminu i ne secam se najbolje radnje, ali mislim da se radilo o mafiji. U jednoj sceni boss (koji lici na Roda Steiger-a na slici) udara samar mladjem muskarcu koji je dizao tegove. Film je iz 80ih ili 90ih (eventualno rane 00te).

http://deckardovkutak.files.wordpress.com/2013/11/fan-of-the-dead1.jpg

3) Domaci film gde iz sanduka izlazi ziv covek na sahrani. Mislim da je Bata Zivojinovic.

Taj poslednji mi liči na "Vampiri su medju nama".

Pozdrav za sve. Tema je super, pa evo i ja da potrazim malu pomoc.
Film sam gledala kao mala ne secam se svega ali nekih detalja i radnje se secam: Radi se o coveku koji ima cerku i sina i fabriku dijamanata, kada on predpostavljam umre njegova deca nasledjuju fabriku. Medjutim, sin je pohlepan i krupne komade uzima za sebe a sitne salje u fabriku, e sad u filmu se pojavljuje i mladic koga je kao malog, kada je izgubio oca, taj covek usvojio (valjda sin njegovog najboljeg prijatelja ili tako nesto), ali ga je oterao od kuce (ne znam zasto) on pomaze sestri da provali da je brat podkrada.
Uglavnom toliko o radnji filma, secam se dosta nekih detalja kao recimo neko sito kroz koje prolaze mali komadi dijamanata a krupni ostaju, da se usvojeni sin posle 10-15 godina vraca i dolazi na neku proslavu, neke platforme na moru...
Ako neko zna o kojem filmu je rec bila bih mu jako zahvalna da mi napise, ali hvala u svakom slucaju. z:)

Secam se da sam kao dete volela jedan praistorijski crtani film gde se nadmudruju zima i prolece kad zima nikako nece da prestane. Samo hukta severni vetar i smrzava sve zivo. Bilo je tu i nekih patuljaka koji su radili ispod zemlje i pretvarali boje u cvece i lisce. :D
Jaoooo, da li neko moze da mi nadje link na imdb-u!!? :D
evo ti yt pa se sama snadji za imdb :D

Pozdrav svima! Ja sam pre 7,8 godina na RTJ (radio televizija Jasenica) gledao jedan film, ali od pola tako da mi naslov nije ni na kraj pameti. Secam se nekoliko scena. Radnja se desava negde u nedodjiji kraj puta gde se nalazi restoran-pumpa. Glavni lik je devojka koja je u jednom trenutku videla krv na gepeku kola od nekog tipa, onda je on juri. I scena koje se najbolje secam je kada se ona sakriva u tom restoranu, bezi u toalet i preko wc solje se penje u ventilaciju. To je nazalost sve cega se secam. :)

Poslednja izmena:
Pozdrav svima! Ja sam pre 7,8 godina na RTJ (radio televizija Jasenica) gledao jedan film, ali od pola tako da mi naslov nije ni na kraj pameti. Secam se nekoliko scena. Radnja se desava negde u nedodjiji kraj puta gde se nalazi restoran-pumpa. Glavni lik je devojka koja je u jednom trenutku videla krv na gepeku kola od nekog tipa, onda je on juri. I scena koje se najbolje secam je kada se ona sakriva u tom restoranu, bezi u toalet i preko wc solje se penje u ventilaciju. To je nazalost sve cega se secam. :)

Lici mi na neku verziju autostopera ..... Najjaca mi je sa (cini mi se sean beanom!!- on negativac??) novija verzija a ima i starija sa rudgerom hauerom... Da se ridzi" ne naljuti - davno sqam gledao onu stariju pa sam malo i zaboravio kakva je stara u poredjenju sa novijom verzijom - tj koja li je bolja??

Poslednja izmena:

Back