Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Gledala sam pre par godina film u kome mladi decak u svom susetstvu otkriva bivseg SS generala koji se predstavlja da je dobrocudni deka a ustvari je bio psihopata koji je nemilosrdno ubijao ljude po logorima.Mali krece da se druzi sa njim i pocinje da poprima i sam psihopatske odlike svog suseda.Zna li neko o kom je filmu rec?Bas bih zelela ponovo da ga odgledam?

Gledala sam davno jedan film,ali neznam kako se zove! Radnja se desava da su momak i devojka tinejdzeri u vezi,ali njeni roditelji nedozvoljavaju tu vezu i ona mu kaze da bi bilo super kad njenih roditelja nebi bilo,onda bi mogli stalno da budu zajedno. I decko to shvata da bi trebalo da ih ubije, I jedno vece oni ulaze u njenu kucu i on ubija njene roditelje, ali daljeg razvoja dogadjaja se nesecam! Molim vas ako neko zna ili se seti kako se zove taj film da mi javi!
I jos jednog filma nemogu da se setim! 5 ili 6-toro ljudi pozvani su u jednu sobu i onda ih zatvore. Nemogu da izadju iz sobe, ali nemogu da se setim sta treba da rade, al uglavnom na kraju pocnu da povredjuju jedno drugo! Ako neko moze da se seti molim vas, neka javi!

Nasla, jedva uf
http://www.imdb.com/title/tt1124039/?ref_=sr_1
ali hvala za ovaj link sad sam skinula cini mi se kao film koji ce mi se dopasti ;)

- - - - - - - - - -

Gledala sam davno jedan film,ali neznam kako se zove! Radnja se desava da su momak i devojka tinejdzeri u vezi,ali njeni roditelji nedozvoljavaju tu vezu i ona mu kaze da bi bilo super kad njenih roditelja nebi bilo,onda bi mogli stalno da budu zajedno. I decko to shvata da bi trebalo da ih ubije, I jedno vece oni ulaze u njenu kucu i on ubija njene roditelje, ali daljeg razvoja dogadjaja se nesecam! Molim vas ako neko zna ili se seti kako se zove taj film da mi javi!
I jos jednog filma nemogu da se setim! 5 ili 6-toro ljudi pozvani su u jednu sobu i onda ih zatvore. Nemogu da izadju iz sobe, ali nemogu da se setim sta treba da rade, al uglavnom na kraju pocnu da povredjuju jedno drugo! Ako neko moze da se seti molim vas, neka javi!

Ovaj drugi je mozda
http://www.imdb.com/title/tt1258197/?ref_=sr_1

da li mozda neko zna koji su ovo filmovi? nesto sam trazio i ranije a nesto je novo...
1.film-serija,iz 4 dela,radnja je u grckoj,ima nesto i u amsterdamu,neka zena,mislim da je izgubila pamcenje,da je neko nju pokusao da ubije... ona ima grcko ime i prezime,ali se ne secam kako se zove,muz joj je bogat,mislim da se neka zena ubila na kraju,uzme noz i ubode se na nekim stenama na obali... stariji je film,ne secam se bas najbolje...
2.covek ima dva sina,jedan je azijat drugi belac... mislim da treniraju neke borilacke vestine i oni imaju oko 18 god... stari je film... taj covek je takodje dobar u tucama,ne voli bas tog svog sina azijata... posle se saznaje da dok je bio u vijetnamu u ratu,ubio zenu koja je drazala bebu u korpi,i posto su ga svi saborci osudjivali za to ubistvo,natereali su ga da uzme tu bebu i da se brine o njoj... tako je on njegov sin,i zato ga ne voli... na kraju se oni sukobljavaju,tuku se...
3.miran americki gradic,imucna porodica,otac ugledan,imaju para... sin je u srednjoj skoli,treba da krene na koledz,ima devojku ali se vidja sa nekom siromasnom zbog sexa,ona ostaje trudna,zeli da rodi bebu,ali on nece ni da cuje i ubija je... ona nestaje,ali je nekako pocinju traziti,i polako se otkriva sta se desilo... otac ga naravno brani,ne veruje u to,ali na kraju ovaj ipak priznaje jer sve ukazuje na njega...
stariji su filmovi,zaista ne mogu da se setim ni glumaca,ni imena u filmu,pa da nekako kopam po netu,imdb-u... ako neko slucajno zna bicu mu zahvalan!

Prvi film je Memories of Midnight (1991)

http://http://www.imdb.com/title/tt0101197/

Da pitam i ja za jedan film.

Film počinje sa scenom piknika na izletu: srećna, nasmejana petočlana američka porodica iz srednjeg sloja obeduje u prirodi. Deca skakuću po travi, supružnici se grle i zadovoljno smeškaju, ptice cvrkuću, sunce sija... Odjednom, u kadar uleće horda obesnih, zlih gangstera, mitraljirajući ceo proplanak. Pršte posude sa hranom, lete ćebad i jastučići, vazduh para cika i štektanje mašinki... Prvi pada otac, za njim u bolnom grču, uz dopola neizrečenu misao, brižna majka, potom zlikovci kose najstarijeg dečaka, pa devojčicu i u velikoj žurbi, uz škripanje guma, žurno napuštaju mesto zločina, pucajući na sve strane. Naravno, u pometnji zaboravljaju na najmlađeg sina koji se sakrio pod stolom... Mali će preživeti, odrasti u domu za siročad, postati policajac i potom osvetiti svoju porodicu. Zna li neko?

pozdrav, gledao sam deo tog filma pre nekog vremena na tv-u i secam se nekih scena samo..
dakle plava glumica koja upada u kombinaciju sa jednim likom i sad strast prsti medju njima i ispostavilo se da on sve to snima. Ima jedna scena gde su oni na veceri u nekom fensi restoranu i gde on njoj trazi da mu pokaze njen brus i kasnije gacice, na opste zaprepascenje svih prisutnih.. kasnije su nastavili strastveno u liftu. iskreno se ne secam puno detalja ali mislim da u nazivu ima neki videotape (nije sex, lies and videotape) ili tape ili tako nesto..
nadam se da neko moze da provali o kom se filmu radi, americki je i mozda sniman krajem '90..

edit: nasao sam u medjuvremenu, u pitanju je Sliver http://www.imdb.com/title/tt0108162/

Poslednja izmena:
Starija serija,nema cini mi se puno epizoda,a desava se u africi - opet nisam siguran,ali afrika 99%. Grupa ljudi - cini mi se 2 zene i 2 muskarca a mozda je tu bilo i neke dece....brine i pomaze zivotinjama....hvata lovokradice...isl. Bio je tu i neki lav pripitomljeni koji je imao problem sa vidom- video je duplo......mozda je bio i majmun pitomi isto.... mozda su ti ljudi bili i veterinari....a mozda samo cuvari tih zivotinja,u tom rezervatu......to je sto se secam a onako kroz maglu,jer je serija bas,bas stara..60-70.....moguce da je i crno bela.......stvarno neznam vise,a ako se ko seti ili zna naziv, hvala unapred. Takodje neverujem da je ta serija imala veze sa tarzanom.....tada jako popularnim.

Starija serija,nema cini mi se puno epizoda,a desava se u africi - opet nisam siguran,ali afrika 99%. Grupa ljudi - cini mi se 2 zene i 2 muskarca a mozda je tu bilo i neke dece....brine i pomaze zivotinjama....hvata lovokradice...isl. Bio je tu i neki lav pripitomljeni koji je imao problem sa vidom- video je duplo......mozda je bio i majmun pitomi isto.... mozda su ti ljudi bili i veterinari....a mozda samo cuvari tih zivotinja,u tom rezervatu......to je sto se secam a onako kroz maglu,jer je serija bas,bas stara..60-70.....moguce da je i crno bela.......stvarno neznam vise,a ako se ko seti ili zna naziv, hvala unapred. Takodje neverujem da je ta serija imala veze sa tarzanom.....tada jako popularnim.

Serija se zove Daktari i prica je o veterinarima u Africi. http://www.imdb.com/title/tt0059977/?ref_=sr_1

Skoro je neko pricao o filmu,ali ne znam gde sam zapisala naslov.Gledala sam ga kao klinka,sa nekih 7-8 godina,mozda.....Mislim da je iz '70-ih,mozda i stariji.

Na nekoj farmi se desava,ako se ne varam,tu je neki crnac,deda...i zec iz crtanog filma,stalno skace po nekoj ogradi.Mislim da je sa njim neki mali decak...Nikako ne mogu da se setim kako se zove!

Skoro je neko pricao o filmu,ali ne znam gde sam zapisala naslov.Gledala sam ga kao klinka,sa nekih 7-8 godina,mozda.....Mislim da je iz '70-ih,mozda i stariji.

Na nekoj farmi se desava,ako se ne varam,tu je neki crnac,deda...i zec iz crtanog filma,stalno skace po nekoj ogradi.Mislim da je sa njim neki mali decak...Nikako ne mogu da se setim kako se zove!

Mislim da ovo tražiš

cao ljudi.... gledao sam film kao klinac,i vrlo malo se secam film....radi se o tome da je grupa tinejdzera sedela u nekom potkrovlju ili magacinu i prizivala duhove,i onda odjednom je duh poceo da pise slova,i jedna likusa ili lik se pustio iz kruga i taj duh je poceo da ubija te tinejdzere...molim vas ako se neko seti,bas dugo trazim taj film poludeo sam vise ....

Back