da li mozda neko zna koji su ovo filmovi? nesto sam trazio i ranije a nesto je novo...
1.film-serija,iz 4 dela,radnja je u grckoj,ima nesto i u amsterdamu,neka zena,mislim da je izgubila pamcenje,da je neko nju pokusao da ubije... ona ima grcko ime i prezime,ali se ne secam kako se zove,muz joj je bogat,mislim da se neka zena ubila na kraju,uzme noz i ubode se na nekim stenama na obali... stariji je film,ne secam se bas najbolje...
2.covek ima dva sina,jedan je azijat drugi belac... mislim da treniraju neke borilacke vestine i oni imaju oko 18 god... stari je film... taj covek je takodje dobar u tucama,ne voli bas tog svog sina azijata... posle se saznaje da dok je bio u vijetnamu u ratu,ubio zenu koja je drazala bebu u korpi,i posto su ga svi saborci osudjivali za to ubistvo,natereali su ga da uzme tu bebu i da se brine o njoj... tako je on njegov sin,i zato ga ne voli... na kraju se oni sukobljavaju,tuku se...
3.miran americki gradic,imucna porodica,otac ugledan,imaju para... sin je u srednjoj skoli,treba da krene na koledz,ima devojku ali se vidja sa nekom siromasnom zbog sexa,ona ostaje trudna,zeli da rodi bebu,ali on nece ni da cuje i ubija je... ona nestaje,ali je nekako pocinju traziti,i polako se otkriva sta se desilo... otac ga naravno brani,ne veruje u to,ali na kraju ovaj ipak priznaje jer sve ukazuje na njega...
stariji su filmovi,zaista ne mogu da se setim ni glumaca,ni imena u filmu,pa da nekako kopam po netu,imdb-u... ako neko slucajno zna bicu mu zahvalan!