dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
Odlican filmJedan od mojih favorita Killing me Softly ili Ubij me Nežno sa Džozefom Fajnsom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlican filmJedan od mojih favorita Killing me Softly ili Ubij me Nežno sa Džozefom Fajnsom...

Odlican film![]()
Kako se film zove na engleskom, nasi su ga preveli ''letaci na tockovima''?
Sticajem okolnosti glavni lik (tinejdzer) je morao da se preseli kod svojih rodjaka, posto je nov i svi ga cimaju on se vrati svom hobiju, rolerima, kada su videli kako vozi pozvali su ga da ucestvuje u trci sa djavoljeg vrha (tako su preveli, ako se nevaram)
!!!NeRollerboys ...mozda!!!
Ne
U ovom filmu ima extra scena kada je ta trka sa djavoljeg brda (to je ulica sa veoma velikom nizbrdicom), iz jedne od poprecnih ulica izlece kamion i ovi prodju ispod njega, mnogo dobro odradjeno.
!Jesi ti siguran da je to na rolerima ...da to nisu one njihove daske ...znas da su Ameri opterecni tim "extremnim" spravicama ,a to sto ti opisujes mi deluje jako poznato ,samo mi se roleri tu ne uklapaju!
Taj film koji on opisuje je sigurno ovaj koji sam mu dala Trashin...ima svega što je rekao..Gledala sam ga mali milion puta jer sam kao klinka bila "zaljubljena" u Josha Brolina.
Verovatno smo u isto vreme bili klnci ...secam se tog filma i Josh-a ,takodje!

moze li neko naci link za gledanje filma ili skidanje filma o reperu FRENKIJU film se zove WHO THE **** IS FRENKIE
Zdravo svima!!! Meni treba mala pomoc. Naime, zanima me ime jednog britanskog filma, pustanog na rts1, pre vise od 5 godina. Radnja je ukratko sledeca: Slatka smedjokosa devojka dolazi u bogatu kucu da radi kao guvernanta, i jako se sprijatelji sa svima u kuci, i zaljubi se u nekog bogatog plemica...sve u svemu, na kraju se sazna da je cela ta kuca i imanje njeno, a da je covek koji ju je zaposlio njen stric...znam da se ona takmici u nekom jahanju konja, i da taj stric umire, a njegova zena na kraju uzgaja ruze sa njegovim imenom...Film je jako lep, i ja ga znam do detalja, ali ne znam kako se zove, niti ko glumi!!!
Unapred veliko hvala....![]()

E ovako Mali sam bio kada sam gledao neku komediju otprilike SAD proizvodnje. E sada u Filmu se pojavljuju 2 deteta koji smestaju nekom liku i njegovoj Supruzi zato sto im je taj lik uradio nesto sa caletom ili tome slicno.... secam se nekog slona koji sedi na jednom kraju daske a na drugom su roditelji od ovih kiinaca i ako slon ustane oni padaju u provaliju. e sada ima detalja i sa nekom kadom taj lik kao prestaje sa cigaretama i posto su ga ova deca maltretirala on sedne na neku kadu na sred poljane i do njega dolazi mali autic na daljinsko upravljanje i donosi mu ciraretu i sibicu on pali cigaretu i sibicu baca u kadu koju su klinci napunili nekom zapaljivom supstancom i on normalno leti u vazduh. Toliko se secam Ako neko zna neka napise hvala jos jednom unapred!!!! A da i taj lik stalno lepi flastere protiv pusenja a Calci od ovih klinaca jedan je crnac a jedan je belac ako se dobro secam al se lika ttih glumaca uopste ne secam.