cyrano 89
Zainteresovan član
- Poruka
- 170
Hvala Aurora,carica si.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste brate,taj film ti se zove INKOGNITO,i ja mnogo volim taj film........
WHAT WOMEN WANT,Mel Gibson,Helen Hunte da imam jos jedan verovatno svi znate film: Glavnog lika udara grom i on dobije sposobnost da cuje zenske misli... On ukrade ideju koleginice (rade u nekoj marketinskoj agenciji) i dobija unapredjenje... zatim on se zaljubljuje u nju i tako to.... na kraju ide kod neke sekretarice sa posla da vidi jer je ziva jer je cuo njene misli da ce se ubiti i na putu do nje, njega udara struja i on gubi sposobnost.... jos jednom hvala unapred
WHAT WOMEN WANT,Mel Gibson,Helen Hunt
e hvala jos jednom namuci ja tebe ali jer si siguran da se onaj prvi zove INKOGNITO??????
Radi se o dve sestre..Bio je skoro na televiziji,na rtl-u...radi se o dve sestre,potpuno karakterno razlicite,jedna je radna i vredna,druga samo "visi "po zurkama..Dodatno otezava stvar,sto im je majka zbog dusevne bolesti,pocinila samoubistvo,kada su bile klinke...Otac je zabranio baki ,da posecuje unucice..Jedna od sestara odlucuje,da joj se obrati ponovo i nalazi je kako radi u nekom starackom domu... Dirljiv odnos izmedju dve setre,kako se bore sa zivotnim problemima,sa traumama i sa lepim uspomenama na majku..I ono sto mi se najvise svidja u filmu,je kada se jedna od sestara udaje,i druga sestra na vencanju je procitala svoj govor..To je fenomenalno bilo napisano,ja sam plakala na to,jer i samma imam sestru.Jedna od sestara glumi glumica Kameron Dijaz.
Unapred hvala,ako je neko gledao,pa da mi pomogne u nazivu filma,jako bih se radovala da znam naziv...![]()
Taj film ti se zove IN HER SHOES
http://www.imdb.com/title/tt0388125/
Kod nas je taj film preveden kao "KAD MUSKARAC POZOVE" ali,naravno,to nije pravi naslov.Ja ne mogu da se setim imena glumaca!Zamolila bih vas ako ste saznali naslov filma da mi posaljete
unapred zahvaljujem
Znam da ovo nije za ovutemu ali vredi pokusati..... Ovako Imam film The last don 1 i on je iz 2 dela medjutim na netu za taj film postoji prevod za 4 dela za 4 cd-a pokusavao sam resiti taj problem u Subtitle Workshop sa kojim se odlicno snalazim i jako dugo koristim, spajajuci 1 i 2 i 3 i 4 deo ali nikada ne dobijem dobar tajming uvek mi se slozi pocetak i kraj ali nikada sredina... dali neko zna resenje za ovaj moj problem ili cu morati rucno svakoj recenici podesavati tajming.... a ima ih 3337. Hvala unapred...
Radnja filma je otprilike ovako:
Muskarac srednjih godina se zaljubljuje u neku devojku, on je valjda neki umetnik...slikar?...Budu zajedno... Imaju neki specifican nacin vodjenja ljubavi (on joj trakama obuhvata vrat i tako kontrolise njeno disanje tokom vodjenja ljubavi). Nakon nekog vremena ona saznaje da je njegova prethodna devojka umrla na cudan nacin (ubijena je davljenjem). Sve to saznaje od njegove sestre, i pretpostavi da ju je on ubio. Mada na kraju se ispostavi da je sestra bila ljubomorna i da ju je ubila.
Film je bio pre otprilike 5 godina na Metropolisu, i ne secam se da li je engleskog govornog podrucja.
Jedan od mojih favorita Killing me Softly ili Ubij me Nežno sa Džozefom Fajnsom...