- Poruka
- 131.214
The Brood film Dejvida Kronenberga iz njegove najbolje faze, dok nije počeo da
pravi generičke filmove. 8/10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema novih prica. Postoji odredjen broj dramskih zapleta (kad svedes radnju na srz) i razni nacini kombinovanja istih.
Bolje pogledaj film koji sam preporucila (ako se uopste secas o cemu pricamo) pa se javi.
Sta za tebe uopste znaci nova prica? Nesto sto ne prati dramske zaplete i nesto sto niko nikada nije napravio i ne lici ni na jedno delo ikada napravljeno? Ako je ovo tvoja percepcija, taj film neces gledati.ima, samo ih treba naći
neću
The Brood film Dejvida Kronenberga iz njegove najbolje faze, dok nije počeo da
)Da, to je super film![]()
(Drug kog sam vodila u bioskop na taj film posle nije hteo da razgovara sa mnom)
Odličan je, kao i Jeza, Videodrom... Volim te rane Kronenbergove filmove.

9/10Previše krvav i predugo traje.Pogledajte prilog 491544
Uvek sam se pitao kako bi ''raspad civilizacije'' i ''zombi apokalipsa'' izgledali u uređenim, pedantnim azijskim društvima?! Ovo je odgovor! Gotivan film, sa specifičnim humorom i finim prikazom sukoba dva pogleda na svet. Sebičnog, koji misli samo na svoje d*pe i altruističkog koji druge stavlja ispred sebe...Lepa priča,ne klasičan horor9/10

10/10Ni meni nije film toliko los, cak mislim da sam mu dala istu ocenu, a takodje sam znala kraj jer sam citala knjigu davno. U principu najvecu zamerku dajem Brani koji mi je uzasno iritantan, pogotovo sa brkovima koji su veci od njegove glave, plus mi ni nema sarm kakav bi Poaro trebalo da ima, ali jbga, on ga je rezirao i samog sebe naravno smestio kao glavnog lika.Murder on the Orient Express - https://www.imdb.com/title/tt3402236/
![]()
Iako je film popljuvan od svih ljudi koje znam, i iako sam znao kraj filma, dakle nje bilo sanspensa za mene... meni se film zapravo svideo. Režija, gluma, scenografija... sve je vrlo dobro. Jedino što mi se nije svidelo je scena borbe, Poaro nije bladi Džejms Bond da se maklja, nije to njegov manir. I drugo, nisam znao da su policajci u Slavoniji, Kraljevini Jugoslaviji bili crnci & Egipćani
gledljiv 7/10
Lik je klasican trol koji obozava da provocira misleci da je zabavanNema novih prica. Postoji odredjen broj dramskih zapleta (kad svedes radnju na srz) i razni nacini kombinovanja istih.
Bolje pogledaj film koji sam preporucila (ako se uopste secas o cemu pricamo) pa se javi.
tad sam bio ozbiljan,zaista je tako,potpuna je nebulozna i patetično neistina izjava da ''nema novih priča''
jesam trol ali ne trolujem UVEKtad sam bio ozbiljan,zaista je tako,potpuna je nebulozna i patetično neistina izjava da ''nema novih priča''
ima itekako,samo ima lenjih ljudi koje mrzi da traže
i šta je ti huškaš protiv mene i govoriš joj da me ignoriše sram te bilo bog će te kazniti![]()
Ni meni nije film toliko los, cak mislim da sam mu dala istu ocenu, a takodje sam znala kraj jer sam citala knjigu davno. U principu najvecu zamerku dajem Brani koji mi je uzasno iritantan, pogotovo sa brkovima koji su veci od njegove glave, plus mi ni nema sarm kakav bi Poaro trebalo da ima, ali jbga, on ga je rezirao i samog sebe naravno smestio kao glavnog lika.
- - - - - - - - - -
Lik je klasican trol koji obozava da provocira misleci da je zabavanNe obaziri se, samo ignorisi
![]()