Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uljepšaće mnogima, ali to je tako jeftino, svele su se na parče mesa...

kako mi ne idemo okolo, landarajući na primjer jednim jajcem, koje nam slučajno ispadne iz šorca...to bi bilo komično...

brate, ja da sam žensko, ma ja bih krio dojke kao zmija noge...:lol:

- - - - - - - - - -

Zappa imao brkove, svaka mu čast...:))

Ah kakve kontradiktornosti...A onda zena kad izbaci grudi svi se muskarci okrecu i zagledaju...Mora da je to zato sto im je mnogo gadno :P Da ne pricam o tome da ako bi stajale dve devojke, ona sa dekolteom i ona druga bez, vecina bi prisla toj sa, ali ah, zene su se svele na parce mesa, a muskarcima su najprivlacnije casne sestre :D

kako mi ne idemo okolo, landarajući na primjer jednim jajcem, koje nam slučajno ispadne iz šorca...to bi bilo komično...

Pa išli biste da se 95 % žena loži na to - da se ne lažemo :)

- - - - - - - - - -

...A onda zena kad izbaci grudi svi se muskarci okrecu i zagledaju...Mora da je to zato sto im je mnogo gadno :P Da ne pricam o tome da ako bi stajale dve devojke, ona sa dekolteom i ona druga bez, vecina bi prisla toj sa, ali ah, zene su se svele na parce mesa, a muskarcima su najprivlacnije casne sestre :D

Tačno tako :ok:

Mada verujem da bi Šime stvarno oslovio i onu bez dekoltea (a da nije časna sestra).

Nisam išao previše daleko nazad, ali ako sam dobro razumeo, krenulo se od opere i došlo do landaranja slučajno ispalim sisama? :lol:

Moj ruralni super-ego mi ne dozvoljava ni u jedno ni u drugo da gledam direktno, tako da nemam šta doprineti raspirivanju diskusije. :(

-------------------------------------------

brainwashing-of-my-dad1-1-501x485.jpg

Blago razočarenje. Kao da ga je pravio DNC insajder, nadao sam se nečem univerzalnijem, po ovome bi se reklo da se političkom propagandom bave samo Republikanci u Americi i to je to.

2+/5

Ah kakve kontradiktornosti...A onda zena kad izbaci grudi svi se muskarci okrecu i zagledaju...Mora da je to zato sto im je mnogo gadno :P Da ne pricam o tome da ako bi stajale dve devojke, ona sa dekolteom i ona druga bez, vecina bi prisla toj sa, ali ah, zene su se svele na parce mesa, a muskarcima su najprivlacnije casne sestre :D

nema tu nikakve kontradiktornosti...kakve ja imam veze sa tom prokletom većinom...zaboravljaš sa kim divaniš, ja sam Šime, i nisam iz tog tvog svijeta..

nisam ja kriv što se one skidaju, i hodaju polugole gradom, da udovolje zatjevima prosječnog muškog pilećeg mozga (ovisnika o orgazmu, toj legalnoj drogi koja je potpuno besplatna)..da se ja pitam, sve bih ih obukao, zabranio šminku, vještačke ružne nokte, obrve iscrtane flomasterom, da ne kakim sad dalje...ali ludog Šimu, niko ništa ne pita...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Mada verujem da bi Šime stvarno oslovio i onu bez dekoltea (a da nije časna sestra).

dekolte mi je zadnja rupa na svirali, iako of kors, volim da vidim lijepu dojku, ko ne voli...

prvo joj skeniram facu, potom obavezno noge, onaj dio oko članka...odnos struka i kuka, da nema trup duži od nogu...kakvu obuću nosi, kako se oblači, pa na osnovu toga pokušavam da dokučim kakvom se muzikom oduševljava...i tako...nije lako biti ja..:))

- - - - - - - - - -

Bilo bi lepo da je tako stvarno :)

- - - - - - - - - -

ako sam ja takva licemjerna ljigavština od čovjeka po vama...valjalo bi da odgibam...u svoj svijet smrada i laži...da vas ne trujem ovuda više...:)

Pretera ga, pricala sam generalno jer svi se kao zale na provokativno oblacenje, a na to prvo obrate paznju....

- - - - - - - - - -

Nisi :) Pričamo uopšteno - ti o lepoj teoriji, a Lucky i ja o gorkoj praksi :lol:

Ah, surova istina :D

- - - - - - - - - -

nema tu nikakve kontradiktornosti...kakve ja imam veze sa tom prokletom većinom...zaboravljaš sa kim divaniš, ja sam Šime, i nisam iz tog tvog svijeta..

nisam ja kriv što se one skidaju, i hodaju polugole gradom, da udovolje zatjevima prosječnog muškog pilećeg mozga (ovisnika o orgazmu, toj legalnoj drogi koja je potpuno besplatna)..da se ja pitam, sve bih ih obukao, zabranio šminku, vještačke ružne nokte, obrve iscrtane flomasterom, da ne kakim sad dalje...ali ludog Šimu, niko ništa ne pita...

- - - - - - - - - -

dekolte mi je zadnja rupa na svirali, iako of kors, volim da vidim lijepu dojku, ko ne voli...

prvo joj skeniram facu, potom obavezno noge, onaj dio oko članka...odnos struka i kuka, da nema trup duži od nogu...kakvu obuću nosi, kako se oblači, pa na osnovu toga pokušavam da dokučim kakvom se muzikom oduševljava...i tako...nije lako biti ja..:))

Znaci izanaliziras joj svaki deo tela, da joj nesto nije duze/krace, itd, a onda kazes da se zene predstavljaju/definisu kao parce mesa...Ti onda zene ne gledas kao parce mesa (posto bih ih sve zakopcao do grla), ali sudeci po ostalim komentarima, gledas ih i analiziras kao npr namestaj :D

- - - - - - - - - -

Pretera ga, pricala sam generalno jer svi se kao zale na provokativno oblacenje, a na to prvo obrate paznju....

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Znaci izanaliziras joj svaki deo tela, da joj nesto nije duze/krace, itd, a onda kazes da se zene predstavljaju/definisu kao parce mesa...Ti onda zene ne gledas kao parce mesa (posto bih ih sve zakopcao do grla), ali sudeci po ostalim komentarima, gledas ih i analiziras kao npr namestaj :D

Pa Vinston Čerčil je jednom izjavio da je lepa žena kao dobra fotelja! Zato što...

Šalim se, izmišljam :mrgreen:

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

hehe, ova djevojčica mora da se šali...pa naravno da analiziram nekog, sa kim planiram neku ozbiljnu vezu, život...šta treba da budem sa nekim ko mi ne odgovara niti malo fizički, pa da kasnije jurim druge, da joj upropastim život...
I šta ja sad treba da se kao toga stidim, pa analiziraš i ti, svi, i gereralno žene...ako ne analiziraš, šta kog vraga radiš tamo na temi atraktivnih glumaca..??? :lol:
naravno da analiziram, i oči, i kosu, i uši...ali nigdje nisam naveo da mi je to sve...nemoj da podmećeš...ali neke osnovne fizičke karakteristike, koje želim, mora da ima...nemoj da se lažemo djevojčice...a žene za mene nisu parče mesa...jer ja već odavno, spavam sa ženom, isključivo sa kojom imam namjeru da omatorim...:))

ne znam tebra, ja ipak mislim da te žene imaju nešto u glavi, da nisu iz tog svijeta...ali otišao svijet davno u 3 p.m...ko zna...

da žena baca dojku pred javnost...ne znam kakav bi poen ugrabila...ne vjerujem da će taj debilko, koji se prima na golotinju, željan dojke, doći u pozorište...:lol:

Pazi, da nije izbacila sisu sad ne bismo pricali o njoj niti bismo znali za nju. Tako da mission completed. :D

Ja se ne zalim, stavise, podrzavam. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back