Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Promena ne mora da bude nuzno losa. Nekad moras da isprobas vise fotelja da bi nasao tvome dupetu najudobniju. :mrgreen:
ja sam uvijek prije za novi, nego za polovan namještaj, može i polovan, ali da nije previše polovan, da je onako očuvan...

nov namještaj - obučene, pristojne

polovan - razgolićene & polugole

- - - - - - - - - -

objašnjenje sam naveo, da neko ne pomisli da mi je Šugenzi upao u nalog...:rotf:

Pa Vinston Čerčil je jednom izjavio da je lepa žena kao dobra fotelja! Zato što...

Šalim se, izmišljam :mrgreen:

hahaha ma moze i tako :D nije to najgore sto se moze cuti

- - - - - - - - - -

hehe, ova djevojčica mora da se šali...pa naravno da analiziram nekog, sa kim planiram neku ozbiljnu vezu, život...šta treba da budem sa nekim ko mi ne odgovara niti malo fizički, pa da kasnije jurim druge, da joj upropastim život...
I šta ja sad treba da se kao toga stidim, pa analiziraš i ti, svi, i gereralno žene...ako ne analiziraš, šta kog vraga radiš tamo na temi atraktivnih glumaca..??? :lol:
naravno da analiziram, i oči, i kosu, i uši...ali nigdje nisam naveo da mi je to sve...nemoj da podmećeš...ali neke osnovne fizičke karakteristike, koje želim, mora da ima...nemoj da se lažemo djevojčice...a žene za mene nisu parče mesa...jer ja već odavno, spavam sa ženom, isključivo sa kojom imam namjeru da omatorim...:))

Znaci tvoj idealan tip zene je lepa, sa dugackim nogama i rolkom? :D drago mi je zbog tebe i te tvoje zene :)

- - - - - - - - - -

kad smo već kod namještaja, zar nije mudrije tražiti odgovarajući namještaj, a ne uzimati svašta, pa opet novi kupovati za 2 godine, ako me razumje Laki devojčica...:)))

Slazem se, s tim ti fizicke predispozicije ne garantuju kvalitet, ni kod namestaja ni kod zena :D

ne znam tebra, ja ipak mislim da te žene imaju nešto u glavi, da nisu iz tog svijeta...ali otišao svijet davno u 3 p.m...ko zna...

da žena baca dojku pred javnost...ne znam kakav bi poen ugrabila...ne vjerujem da će taj debilko, koji se prima na golotinju, željan dojke, doći u pozorište...:lol:

Ako ima dobre s*** što da ne...Lažni moral mi se gadi...:p

Ako ima dobre s*** što da ne...Lažni moral mi se gadi...:p

i meni, a još više oni kojima ne smeta da im žena oda polugola gradom...jer takvi obočno nađu i slične žene gologuzanke...:))

- - - - - - - - - -

hahaha ma moze i tako :D nije to najgore sto se moze cuti

- - - - - - - - - -

Znaci tvoj idealan tip zene je lepa, sa dugackim nogama i rolkom? :D drago mi je zbog tebe i te tvoje zene :)

- - - - - - - - - -

Slazem se, s tim ti fizicke predispozicije ne garantuju kvalitet, ni kod namestaja ni kod zena :D

ne mora da bude lijepa, može i ljepuškasta, ništa spektakularno...može i cvike da nosi, i da ima veći nos, ne bunim se...ali mora da ima sve ono ostalo što sam nabrojao, a što si ti vješto preskočila, i na desetine drugih stavki, koje sam izostavio, da ne smaram ovaj narod ovdje...:))

- - - - - - - - - -

pa ne garantuju, ali ipak, kad vidim neku užasno našminkanu, ljankse grandovku, to ne obećava...ni da sluša dobru muziku, ni da je kul u svakom drugom pogledu..

e da, znam da nećeš vjerovati, ali najviše me loži kad se ne šminka, totalno prirodno, ili minimum minimuma, recimo samo usne da šminka..

eto, vidiš da nisam probirljiv..:zkez:

Meni je opera OK, videla sam uživo par puta - iako moram da priznam da sam više slušala nego gledala, pošto me je nervirala scenografija i kostimi... Još nisam videla nešto vizuelno privlačno, nabudženo ili skroz minimalističko ili pank, nebitno... ovo između, što bi htelo da bude raskošno, a sa balkona se vidi da su cipele plastične samo dekoncentriše.

:cool::whistling::rotf:

i meni, a još više oni kojima ne smeta da im žena oda polugola gradom...jer takvi obočno nađu i slične žene gologuzanke...:))

- - - - - - - - - -

ne mora da bude lijepa, može i ljepuškasta, ništa spektakularno...može i cvike da nosi, i da ima veći nos, ne bunim se...ali mora da ima sve ono ostalo što sam nabrojao, a što si ti vješto preskočila, i na desetine drugih stavki, koje sam izostavio, da ne smaram ovaj narod ovdje...:))

- - - - - - - - - -

pa ne garantuju, ali ipak, kad vidim neku užasno našminkanu, ljankse grandovku, to ne obećava...ni da sluša dobru muziku, ni da je kul u svakom drugom pogledu..

e da, znam da nećeš vjerovati, ali najviše me loži kad se ne šminka, totalno prirodno, ili minimum minimuma, recimo samo usne da šminka..

eto, vidiš da nisam probirljiv..:zkez:
Ahh i tu pricu volim devojke bez sminke jer je to prirodno sam cula jedno zilion puta. Pretpostavljam da volite jer vam je to garancija da je devojka lepa, jer kad je previse nasminkana moze da prikrije ruznocu :D

Elle - http://www.imdb.com/title/tt3716530/

elleposter.jpg

Ono kada ti reditelj zada jednačinu sa tri nepoznate, pa ti kreneš da rešavaš jednačinu, ali ti autor da na kraju i sve 3 nepoznate, pa se zapitaš zašto si uopšte rešavao jednačinu. Bolje da su neke nepoznate ostale misterija, nego ovako sve servirano. Izabel Iper je odlično odglumila, jedino što mene nervira je njena boja glasa koja mi je i dalje nepodnišljiva :lol:...

7/10

Ahh i tu pricu volim devojke bez sminke jer je to prirodno sam cula jedno zilion puta. Pretpostavljam da volite jer vam je to garancija da je devojka lepa, jer kad je previse nasminkana moze da prikrije ruznocu :D

da, dobrim dijelom i zbog toga, što se mene lično tiče, za druge ne bih znao...i takođe dobrim dijelom, zato što poštujem ljude, koji se ne stide svog izgleda, koji nemaju komplekse...koji se ne pokušavaju predstaviti ljepšim nego što jesu, koji se ne pokušavaju prodati, to je sve fotošop..:)

pravo pitanje, koje niko ne postavlja, a zašto se kog đavola žene šminkaju? Nemoj mi samo reći zbog sebe...i samo zbog toga, da ujutro kad stanu pred ogledalo, mogu sebi reći, kao Ruška Jakić " dobro jutro lepotice" :)))

- - - - - - - - - -

ali nije ni ta šminka neki grijeh, ono, ako je žena od ukusa, u stanju sam da pređem i preko malo šminke...:zkez:

- - - - - - - - - -

takve žene danas nazivaju čudakinjama...ali ja obožavam te " čudakinje", to su jake žene... :zaljubljena:

Ne mogu da odgovaram sad na ta mudrijaška pitanja, gledam Showgirls.

Tek je 10 minuta prošlo, al' da se naslutiti kakvo sra.nje je po sredi. :mrgreen:

Mudro, mudro :mrgreen:

Nego ček da zabiberim -

Blejd Raner : Rik Dekard replikant ili ne ?

Caché ; ko šalje VHS kaZete ? ( zajebite sa onim credits objašnjenjem )

Možda se pojavi neki 'arambaša sa odgovorima...

A, fak it...

1. Ni jedno, ni drugo - film. :mrgreen:
2. Nije, osmeh to jasno pokazuje. Samo je naučio kako da eksploatiše svoju situaciju.
3. Pojma nemam, Francusku Vezu sam gledao pre 10 godina i sećam se samo jurnjave kolima i Fernanda Reja.
4. Sa neke predratne jevrejske zabave; svi su proterani kroz dimnjak, a film je metafora te potisnute traume. Ne znam odakle mi to, ali ću predstaviti kao svoje tumačenje. :mrgreen: Mislim da je iz onog dokumentarca o Isijavanju i sletanju na Mesec, vratiću se sa nazivom.

- - - - - - - - - -

5. Replikant, jer je tako najoptimalnije. Čemu replikanti, ako će prljave poslove da obavlja pravo ljudsko biće. Pure math. :mrgreen:
6. To sam ti odgovorio pre nekoliko godina, sa sve Alžirom i ostalim konvencionalnim mudrostima, šta ti ja mogu što ti se objašnjenje ne sviđa. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

4* Mislim da je u pitanju Room 237.

- - - - - - - - - -

Sad je na mene red: na čemu su tačno Veroven i Esterhaz bili kad su pisali ovo što sad gledam i nisu li mogli naći jeftiniji ventil za svoje masturbatorne fantazije?

A, fak it...

1. Ni jedno, ni drugo - film. :mrgreen:
2. Nije, osmeh to jasno pokazuje. Samo je naučio kako da eksploatiše svoju situaciju.
3. Pojma nemam, Francusku Vezu sam gledao pre 10 godina i sećam se samo jurnjave kolima i Fernanda Reja.
4. Sa neke predratne jevrejske zabave; svi su proterani kroz dimnjak, a film je metafora te potisnute traume. Ne znam odakle mi to, ali ću predstaviti kao svoje tumačenje. :mrgreen: Mislim da je iz onog dokumentarca o Isijavanju i sletanju na Mesec, vratiću se sa nazivom.

- - - - - - - - - -

5. Replikant, jer je tako najoptimalnije. Čemu replikanti, ako će prljave poslove da obavlja pravo ljudsko biće. Pure math. :mrgreen:
6. To sam ti odgovorio pre nekoliko godina, sa sve Alžirom i ostalim konvencionalnim mudrostima, šta ti ja mogu što ti se objašnjenje ne sviđa. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

4* Mislim da je u pitanju Room 237.

Vajdlest pajp drim fantazija.:mrgreen:

Kako beše ono reko, Rene Dekart - Pustite to stimulisanje mašte, nego dajte clear and distinct ideas !.

Đe su dokazi ???

:rotf:

6. To sam ti odgovorio pre nekoliko godina, sa sve Alžirom i ostalim konvencionalnim mudrostima, šta ti ja mogu što ti se objašnjenje ne sviđa.

Dem rajt da mi se ne sviđa. Kako ono beše, sam reditelj šalje francuskom društvu kasete kako bi im nabacio osećaj krivice zbog atrositis koji su počinili u Alžiru. Nataknem ga na k' sa takvim objašnjenjem...

- - - - - - - - - -

Na Denijevom džemperu.

Prikazan je Apolo, a svi znamo da je na Apolu glavni bio Verner von Braun, koji je pre toga pravio raketLe za Hitlera.

:mrgreen:

Uzgred, ona senka helikoptera na početku - nema teorije da ju je Kjubrik slučajno propustio, zar ne?

- - - - - - - - - -

Jesi gledao Shoah?

:rotf::worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back