Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
ne znam, ja želim da vjerujem, možda naicno, da joj je ipak greškom ispala...dešava se i to, što da ne...)))
- - - - - - - - - -
naivno
Nema sanse, namerno sigurno. Sve je to marketing i borba za sto vecu popularnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam, ja želim da vjerujem, možda naicno, da joj je ipak greškom ispala...dešava se i to, što da ne...)))
- - - - - - - - - -
naivno

Možda voli da se zeza, da provocira, pali je to - možda- mnoge naše čuvene umetnice bile su nimfomanke ahahah

a to ne bih očekivala od vrhunske umetnice.
dešava se i najboljim...![]()

ovo je baš autentično, iskidao sam se gledajući...
)uljepšaće mnogima, ali to je tako jeftino, svele su se na parče mesa...
kako mi ne idemo okolo, landarajući na primjer jednim jajcem, koje nam slučajno ispadne iz šorca...to bi bilo komično...
brate, ja da sam žensko, ma ja bih krio dojke kao zmija noge...
- - - - - - - - - -
Zappa imao brkove, svaka mu čast...)
Da ne pricam o tome da ako bi stajale dve devojke, ona sa dekolteom i ona druga bez, vecina bi prisla toj sa, ali ah, zene su se svele na parce mesa, a muskarcima su najprivlacnije casne sestre kako mi ne idemo okolo, landarajući na primjer jednim jajcem, koje nam slučajno ispadne iz šorca...to bi bilo komično...

...A onda zena kad izbaci grudi svi se muskarci okrecu i zagledaju...Mora da je to zato sto im je mnogo gadnoDa ne pricam o tome da ako bi stajale dve devojke, ona sa dekolteom i ona druga bez, vecina bi prisla toj sa, ali ah, zene su se svele na parce mesa, a muskarcima su najprivlacnije casne sestre
![]()

ako sam ja takva licemjerna ljigavština od čovjeka po vama...valjalo bi da odgibam...u svoj svijet smrada i laži...da vas ne trujem ovuda više...![]()
Pričamo uopšteno - ti o lepoj teoriji, a Lucky i ja o gorkoj praksi 

Ah kakve kontradiktornosti...A onda zena kad izbaci grudi svi se muskarci okrecu i zagledaju...Mora da je to zato sto im je mnogo gadnoDa ne pricam o tome da ako bi stajale dve devojke, ona sa dekolteom i ona druga bez, vecina bi prisla toj sa, ali ah, zene su se svele na parce mesa, a muskarcima su najprivlacnije casne sestre
![]()
Pa išli biste da se 95 % žena loži na to - da se ne lažemo
- - - - - - - - - -
Tačno tako
Mada verujem da bi Šime stvarno oslovio i onu bez dekoltea (a da nije časna sestra).
)Bilo bi lepo da je tako stvarnoPa išli biste da se 95 % žena loži na to - da se ne lažemo
- - - - - - - - - -
Tačno tako
Mada verujem da bi Šime stvarno oslovio i onu bez dekoltea (a da nije časna sestra).

ako sam ja takva licemjerna ljigavština od čovjeka po vama...valjalo bi da odgibam...u svoj svijet smrada i laži...da vas ne trujem ovuda više...![]()
NisiPričamo uopšteno - ti o lepoj teoriji, a Lucky i ja o gorkoj praksi
![]()
nema tu nikakve kontradiktornosti...kakve ja imam veze sa tom prokletom većinom...zaboravljaš sa kim divaniš, ja sam Šime, i nisam iz tog tvog svijeta..
nisam ja kriv što se one skidaju, i hodaju polugole gradom, da udovolje zatjevima prosječnog muškog pilećeg mozga (ovisnika o orgazmu, toj legalnoj drogi koja je potpuno besplatna)..da se ja pitam, sve bih ih obukao, zabranio šminku, vještačke ružne nokte, obrve iscrtane flomasterom, da ne kakim sad dalje...ali ludog Šimu, niko ništa ne pita...
- - - - - - - - - -
dekolte mi je zadnja rupa na svirali, iako of kors, volim da vidim lijepu dojku, ko ne voli...
prvo joj skeniram facu, potom obavezno noge, onaj dio oko članka...odnos struka i kuka, da nema trup duži od nogu...kakvu obuću nosi, kako se oblači, pa na osnovu toga pokušavam da dokučim kakvom se muzikom oduševljava...i tako...nije lako biti ja..)
Bilo bi lepo da je tako stvarno
- - - - - - - - - -
Pretera ga, pricala sam generalno jer svi se kao zale na provokativno oblacenje, a na to prvo obrate paznju....
- - - - - - - - - -
Ah, surova istina
- - - - - - - - - -
Znaci izanaliziras joj svaki deo tela, da joj nesto nije duze/krace, itd, a onda kazes da se zene predstavljaju/definisu kao parce mesa...Ti onda zene ne gledas kao parce mesa (posto bih ih sve zakopcao do grla), ali sudeci po ostalim komentarima, gledas ih i analiziras kao npr namestaj![]()

Bilo bi lepo da je tako stvarno
- - - - - - - - - -
Pretera ga, pricala sam generalno jer svi se kao zale na provokativno oblacenje, a na to prvo obrate paznju....
- - - - - - - - - -
Ah, surova istina
- - - - - - - - - -
Znaci izanaliziras joj svaki deo tela, da joj nesto nije duze/krace, itd, a onda kazes da se zene predstavljaju/definisu kao parce mesa...Ti onda zene ne gledas kao parce mesa (posto bih ih sve zakopcao do grla), ali sudeci po ostalim komentarima, gledas ih i analiziras kao npr namestaj![]()

)ne znam tebra, ja ipak mislim da te žene imaju nešto u glavi, da nisu iz tog svijeta...ali otišao svijet davno u 3 p.m...ko zna...
da žena baca dojku pred javnost...ne znam kakav bi poen ugrabila...ne vjerujem da će taj debilko, koji se prima na golotinju, željan dojke, doći u pozorište...![]()

))
Pazi, da nije izbacila sisu sad ne bismo pricali o njoj niti bismo znali za nju. Tako da mission completed.
Ja se ne zalim, stavise, podrzavam.![]()