HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
http://www.imdb.com/title/tt1219827/
Odlicni, odnosno fantasticni efekti, ali tanka prica. 5/10, vise ne moze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pih, ja sam gledala sa drugomTo je možda film koji bi gledao sa lepšom polovinom...Sam yok...Slatkasto toliko da dobiješ šećernu bolest...![]()
Gej drugom?
LM™, Munich sasvim pristojan film. Arapi ubijaju olimpijski tim Izraela u Minhenu, pa Mosad osniva nezvanicnu grupu ljudi koja krece da lovi odgvorne za napad po Evropi. Radjen po istinitom dogadjaju.
Možda je samo još jedan brat, izgubljen u hororu friend zone?Gej drugom?![]()
hahah sto bi nuzno morao biti gej? od kada se filmovi dele na gej i strejt publiku?

Ne mora nuzno, evo kao sto rece peti ligament, mozda je frend zona. Mada, valjda i u tom frendzonasenju™ ima neke granice, majku mu. A ako ta granica nije mjuzikl, ne znam sta je? Jedino je balet gori od toga. Sad ces verovatno da me pitas sta fali mjuziklu, pa da predupredim. Umesto da procitas, otpevaj ovaj moj post. Glupo i besmisleno zvuci, zar ne?![]()
A sta bi rekao ako bih ti rekla da on voli balet da gleda kao i da voli generalno pozoriste? U zoni sumraka jeMožda je samo još jedan brat, izgubljen u hororu friend zone?

I'm a man of culture as well. Ne diraj mi pozoriste stavljajuci ga u istu ravan sa ovim smarackim stvarima.Ahahaha jaojjjj deco decoA sta bi rekao ako bih ti rekla da on voli balet da gleda kao i da voli generalno pozoriste?
Ispada da je ta sorta muskaraca ili gej ili nenormalna
![]()
I sam sam ljubitelj umetnosti na daskama koje zivot znace i nista bolje nego kad se zabode dobra predstava, 
Da lici na gej ili nenormalno - lici. 
Ma balet je isto što i fudbal, samo teže![]()
Predrasude ce te ubiti na krajuI'm a man of culture as well. Ne diraj mi pozoriste stavljajuci ga u istu ravan sa ovim smarackim stvarima.I sam sam ljubitelj umetnosti na daskama koje zivot znace i nista bolje nego kad se zabode dobra predstava,
Meni lici na lika koji nosi uske farmerke i cepa Makijato na Obilicevom ili u Straje Baje. Uvece se baci na, iskljucivo, koktelcic do Cetinjske, ako vec nije na baletu.Da lici na gej ili nenormalno - lici.
![]()

Predrasude ce te ubiti na krajuZa tvoju informaciju niti nosi uske farmerke niti voli Obilicev venac (cak mrzi), a pogotovo ne voli Strahnjica Bana, ali kapiram da je u Srbiji potpuno "nenormalno" voleti balet ili mjuzikle ako si musko jer u tom slucaju postajes gej
Ahhhh predivno zaista....Ali zato ako neka dzibercina ode u kafanu, opali po tipa Sinanu Sakicu i sest litara piva, to je znak da je muskarcina....
Ne bih rekao da samo u Srbiji muskarce koji vole mjuzikl ili balet jasu da su gej (ili super gej, u slucaju da vole oba
), vec je to karakteristicno za ceo svet. Ako uprostimo i banalizujemo, nenormalno je sve sto odskace od uobicajenog obrasca ponasanja vecinskog zivlja, tako da se zakljucak sam namece. I naravno da ovaj iz tvog primera nije prava muskarcina. Svasta s tobom. Prava muskarcina opali po Sinanu, ubije 6 litara piva, ali tome doda kilo-dva prasetine i pola flaje vinjaka, minimum. 

Jako zanimljiva diskusija, nastavite molim vas! I ne, nisam ironican![]()

Dobro je, makar nesto, inace bi stvarno bio hodajuci stereotip.Ne bih rekao da samo u Srbiji muskarce koji vole mjuzikl ili balet jasu da su gej (ili super gej, u slucaju da vole oba
), vec je to karakteristicno za ceo svet. Ako uprostimo i banalizujemo, nenormalno je sve sto odskace od uobicajenog obrasca ponasanja vecinskog zivlja, tako da se zakljucak sam namece. I naravno da ovaj iz tvog primera nije prava muskarcina. Svasta s tobom. Prava muskarcina opali po Sinanu, ubije 6 litara piva, ali tome doda kilo-dva prasetine i pola flaje vinjaka, minimum.
P.S.
Pitaj ortaka da li je naprasno poceo da stuca ovih dana. Verujem da jeste, koliko ga razvlacimo po forumu.![]()
to je samo na Balkanu gde ako nemas dzemper na ledjima i grudima, ako ne smrdis na znoj i nisi strastveni ljubitelj rakije/piva i sto bi ti rekao prasetine, nisi musko. Ne stuca, doduse boli njega uvo za bilo cije misljenje, zna on nazalost gde zivi, pa je prihvatio odavno 
Jesi li namerno preskocila da volim pozoriste? Daj zameni ga sa operom, pa da mogu da hejtujem mirne duse.U svetu se muskarci koji vole pozoriste/balet/mjuzikle smatraju kulturnom elitom, ne nuzno gejto je samo na Balkanu gde ako nemas dzemper na ledjima i grudima, ako ne smrdis na znoj i nisi strastveni ljubitelj rakije/piva i sto bi ti rekao prasetine, nisi musko. Ne stuca, doduse boli njega uvo za bilo cije misljenje, zna on nazalost gde zivi, pa je prihvatio odavno
Nije ni cudo sto zene imaju gomilu gay prijatelja, sa strejt muskarcima nemas o cemu da pricas, a da te ne dozivljavaju nastrano
![]()

De Niro sa neverovatnom sposobnošću transformacije, slične prelasku u lik Al Kaponea...Lik koji je totalni kreten, koji sve upropasti ali nekako voliš da ga gledaš...Odlični i Džo Pesci, Keti Morijarti, Frenk Vinsent...Jedan od onih filmova ''većih od života''! 10/10
)