Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ghost_in_the_shell.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1219827/

Odlicni, odnosno fantasticni efekti, ali tanka prica. 5/10, vise ne moze.

large_wEI3Xwp3RqtDgk01lbjpAXtRd0.jpg

Odlična romantična komedija-drama! Bez foliranja, o pravim ljudskim strahovima i nesigurnostima, ljudiam kojima je stalo od osećanja i života drugih, sem njih samih...Nekako,,,Topla! Odlični Džes Birdsal ( nikada čuo do sada, ali sada želim da pogledam više filmova sa njim!), Helena Bonam Karter, Lin Redgrejv, gomila! Inteligentno snimljen film, to je danas krajnje RETKO :D Svet osamdesetih je bio kao iz bajke u poređenju sa ovim danas...10/10

la-la-land.png

Konacno odgledah i ovaj film jer me zanimalo da li je pompa oko njega zaista opravdana. Da se ja licno pitam, nije. Scenografija, atmosfera, kao i muzika su zaista divni. Prica mi je nekako tanka, glumci jesu dobri (mada opet smatram da Emina gluma nije bila vredna Oskara, iako jeste bila dobra) i stoga me naprosto film nije odusevio. Mogu da razumem sta se ljudima dopalo, ali to mi sve nije dovoljno da bih bila impresionirana. Ocena mi je nesto izmedju 7-8/10. Mislim da ga svakako treba pogledati, cisto da se na trenutak oseti ta bajkovitost i uziva u sjajnom soundtracku, ali ni zbog cega vise.

JEDNAKI - tako se zove jedan od najboljih domacih filmova u poslednjih nekoliko godina . Zaista dobar film a nekako je neopazeno prosao . Kapiram da skoro niko nije ni cuo za njega . Danijela Nela Mihajlovic , Marko Nikolic , Mirjana Karanovic , Nenad Okanovic , Radoslav Rale Milenkovic , Fedja Stojanovic , Nebojsa Glogovac , Boris Isakovic , Sergej Trifunovic , Boris Milivojevic , Bojan Zirovic i Marko Gvero . Vrhunska glumacka postava . Rezija je odlicna . Film mozete pogledati na sajtu Filmoljupci .

- - - - - - - - - -

Inace svi koji su radili na filmu od glumaca pa preko svih ostalih su se odrekli honorara .

hahah sto bi nuzno morao biti gej? od kada se filmovi dele na gej i strejt publiku?

Ne mora nuzno, evo kao sto rece peti ligament, mozda je frend zona. Mada, valjda i u tom frendzonasenju™ ima neke granice, majku mu. A ako ta granica nije mjuzikl, ne znam sta je? Jedino je balet gori od toga. Sad ces verovatno da me pitas sta fali mjuziklu, pa da predupredim. Umesto da procitas, otpevaj ovaj moj post. Glupo i besmisleno zvuci, zar ne? :mrgreen:

Ne mora nuzno, evo kao sto rece peti ligament, mozda je frend zona. Mada, valjda i u tom frendzonasenju™ ima neke granice, majku mu. A ako ta granica nije mjuzikl, ne znam sta je? Jedino je balet gori od toga. Sad ces verovatno da me pitas sta fali mjuziklu, pa da predupredim. Umesto da procitas, otpevaj ovaj moj post. Glupo i besmisleno zvuci, zar ne? :mrgreen:

Ahahaha jaojjjj deco deco :) A sta bi rekao ako bih ti rekla da on voli balet da gleda kao i da voli generalno pozoriste? :D Ispada da je ta sorta muskaraca ili gej ili nenormalna :D

- - - - - - - - - -

Možda je samo još jedan brat, izgubljen u hororu friend zone?
U zoni sumraka je ;)

Ahahaha jaojjjj deco deco :) A sta bi rekao ako bih ti rekla da on voli balet da gleda kao i da voli generalno pozoriste? :D Ispada da je ta sorta muskaraca ili gej ili nenormalna :D
I'm a man of culture as well. Ne diraj mi pozoriste stavljajuci ga u istu ravan sa ovim smarackim stvarima. :mrgreen: I sam sam ljubitelj umetnosti na daskama koje zivot znace i nista bolje nego kad se zabode dobra predstava, :)

Meni lici na lika koji nosi uske farmerke i cepa Makijato na Obilicevom ili u Straje Baje. Uvece se baci na, iskljucivo, koktelcic do Cetinjske, ako vec nije na baletu. :mrgreen: Da lici na gej ili nenormalno - lici. :mrgreen:

Ma balet je isto što i fudbal, samo teže :malav:

haha pa naravno :D

- - - - - - - - - -

I'm a man of culture as well. Ne diraj mi pozoriste stavljajuci ga u istu ravan sa ovim smarackim stvarima. :mrgreen: I sam sam ljubitelj umetnosti na daskama koje zivot znace i nista bolje nego kad se zabode dobra predstava, :)

Meni lici na lika koji nosi uske farmerke i cepa Makijato na Obilicevom ili u Straje Baje. Uvece se baci na, iskljucivo, koktelcic do Cetinjske, ako vec nije na baletu. :mrgreen: Da lici na gej ili nenormalno - lici. :mrgreen:
Predrasude ce te ubiti na kraju :D Za tvoju informaciju niti nosi uske farmerke niti voli Obilicev venac (cak mrzi), a pogotovo ne voli Strahnjica Bana, ali kapiram da je u Srbiji potpuno "nenormalno" voleti balet ili mjuzikle ako si musko jer u tom slucaju postajes gej :D Ahhhh predivno zaista....Ali zato ako neka dzibercina ode u kafanu, opali po tipa Sinanu Sakicu i sest litara piva, to je znak da je muskarcina....

Predrasude ce te ubiti na kraju :D Za tvoju informaciju niti nosi uske farmerke niti voli Obilicev venac (cak mrzi), a pogotovo ne voli Strahnjica Bana, ali kapiram da je u Srbiji potpuno "nenormalno" voleti balet ili mjuzikle ako si musko jer u tom slucaju postajes gej :D Ahhhh predivno zaista....Ali zato ako neka dzibercina ode u kafanu, opali po tipa Sinanu Sakicu i sest litara piva, to je znak da je muskarcina....

Dobro je, makar nesto, inace bi stvarno bio hodajuci stereotip. :mrgreen: Ne bih rekao da samo u Srbiji muskarce koji vole mjuzikl ili balet jasu da su gej (ili super gej, u slucaju da vole oba :mrgreen: ), vec je to karakteristicno za ceo svet. Ako uprostimo i banalizujemo, nenormalno je sve sto odskace od uobicajenog obrasca ponasanja vecinskog zivlja, tako da se zakljucak sam namece. I naravno da ovaj iz tvog primera nije prava muskarcina. Svasta s tobom. Prava muskarcina opali po Sinanu, ubije 6 litara piva, ali tome doda kilo-dva prasetine i pola flaje vinjaka, minimum. :mrgreen:

P.S.
Pitaj ortaka da li je naprasno poceo da stuca ovih dana. Verujem da jeste, koliko ga razvlacimo po forumu. :mrgreen:

Jako zanimljiva diskusija, nastavite molim vas! I ne, nisam ironican :)

Ukljuci se slobodno :P

- - - - - - - - - -

Dobro je, makar nesto, inace bi stvarno bio hodajuci stereotip. :mrgreen: Ne bih rekao da samo u Srbiji muskarce koji vole mjuzikl ili balet jasu da su gej (ili super gej, u slucaju da vole oba :mrgreen: ), vec je to karakteristicno za ceo svet. Ako uprostimo i banalizujemo, nenormalno je sve sto odskace od uobicajenog obrasca ponasanja vecinskog zivlja, tako da se zakljucak sam namece. I naravno da ovaj iz tvog primera nije prava muskarcina. Svasta s tobom. Prava muskarcina opali po Sinanu, ubije 6 litara piva, ali tome doda kilo-dva prasetine i pola flaje vinjaka, minimum. :mrgreen:

P.S.
Pitaj ortaka da li je naprasno poceo da stuca ovih dana. Verujem da jeste, koliko ga razvlacimo po forumu. :mrgreen:

U svetu se muskarci koji vole pozoriste/balet/mjuzikle smatraju kulturnom elitom, ne nuzno gej :P to je samo na Balkanu gde ako nemas dzemper na ledjima i grudima, ako ne smrdis na znoj i nisi strastveni ljubitelj rakije/piva i sto bi ti rekao prasetine, nisi musko. Ne stuca, doduse boli njega uvo za bilo cije misljenje, zna on nazalost gde zivi, pa je prihvatio odavno :D Nije ni cudo sto zene imaju gomilu gay prijatelja, sa strejt muskarcima nemas o cemu da pricas, a da te ne dozivljavaju nastrano :P

U svetu se muskarci koji vole pozoriste/balet/mjuzikle smatraju kulturnom elitom, ne nuzno gej :P to je samo na Balkanu gde ako nemas dzemper na ledjima i grudima, ako ne smrdis na znoj i nisi strastveni ljubitelj rakije/piva i sto bi ti rekao prasetine, nisi musko. Ne stuca, doduse boli njega uvo za bilo cije misljenje, zna on nazalost gde zivi, pa je prihvatio odavno :D Nije ni cudo sto zene imaju gomilu gay prijatelja, sa strejt muskarcima nemas o cemu da pricas, a da te ne dozivljavaju nastrano :P
Jesi li namerno preskocila da volim pozoriste? Daj zameni ga sa operom, pa da mogu da hejtujem mirne duse. :mrgreen:

Nego, sad su stvari postale zanimljive. Ako dobro citam izmedju redova, on jeste gej, a ti tvrdis da to nema veze i da bi on kao strejt i dalje gledao sa tobom la la lendove i labudova jezera*? Znaci hipoteticki pricas... I rest my case. :mrgreen:

I otkad to ne volite da vas 'dozivljavamo' nastrano? :mrgreen:

*Neces verovati, ali Labudovo jezero sam gledao. Secam se da mi je bilo toliko nepodnosljivo dosadno da mi se samoubistvo cinilo kao legitimna opcija. Vredelo bi, samo da se sklonim odande. :)

MV5BNTg5MGYwMjgtOWM1Yi00MWQzLWFjOTItNzk2MTU2MTYwM2NkXkEyXkFqcGdeQXVyNjUwNzk3NDc@._V1_UY1200_CR73,0,630,1200_AL_.jpg

Dobar stari...Bizaran...Dosta šokantnih scena za to vreme...Mislim da je lik ubice mogao da bude razrađen još malo više...Al Paćino ima sličan mangupski stav kao u Skarfejsu...9/10
Raging_Bull_poster.jpg

Još jedan odličan...:) De Niro sa neverovatnom sposobnošću transformacije, slične prelasku u lik Al Kaponea...Lik koji je totalni kreten, koji sve upropasti ali nekako voliš da ga gledaš...Odlični i Džo Pesci, Keti Morijarti, Frenk Vinsent...Jedan od onih filmova ''većih od života''! 10/10

kad smo već kod baleta, klasični balet ne, ali spoj klasičnog baleta, i modernog plesa, ooooo daaaaaaaaaaaaa....sad stiže moja ljubimica Olga Kuraeva, poklonimo joj se svi...:rumenko:

- - - - - - - - - -

ali ne u pozorištu, to mi je smor, yebeš ti to kad ne možeš da zapališ duvan, u onoj preozbiljnoj atmosferi, samo na ju tjubu, i na ulici, na pločniku..:))

- - - - - - - - - -

nisam peško, gej, svega mi....obožavam žene...:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back