Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci svi nahvalise gone girl, jos jedan od filmova koji su super ocenjeni, a ti ih pogledas i smoris se kad skontas koliko su nelogicni, na stranu sto te navodi da pretpostavis glavne momente sta ce se desiti (a kad ja ko totalni duduk za filmove pretpostavim pricu missim stvarno). film nije da te uspava jer je dinamican, ali je prica sama po sebi glupa i puna rupa, ne znam da li je knjiga bolja film je bio razocarenje, al samo zbog cinjenice da me nije uspavao 5/10.

U potpunosti se slazem,jos jedan prosecan film sa visokom ocenom(mada to nije zasluzio).

The Hobbit: The Battle of the Five Armies - 7/10

Prvi deo je bio sranje, drugi deo je bio zapravo dobar, cak bih rekao najbolji u citavom PJ ciklusu.

Treci deo u dve trecine filma uspeva da ostane na dobrom putu kojim je isao drugi deo, ali naravno PJ je morao da upropasti sve na kraju. Ne zna se sta je gore - kriminalno lose osmisljene i animirane borbe glavnih likova, posebno ona sprdnja sa Legolasom koja prevazilazi i skejtovanje i letenje po slonovima iz Lotr-a, preko toga da bitka nema kraj tj. zavrsava se za 2 sekunde - jos gore nego bitka u Povratku kralja, do nevidjenog smora nakon toga do konacnog kraja filma.

Za pohvalu Luke Evans, Lee Pace, Evangeline Lilly, Christopher Lee.i Ryan Gage koji je uneo malo humora u film.

Изгнание (2007)
http://www.imdb.com/title/tt0488905/?ref_=nm_knf_t4
Ево једног филма за љубитеље мало озбиљнијих драма. ИЗГНАНСТВО - Руски филм сјајног Андреја Звјагинцева.
Тема филма не може бити простија: Након породичног путовања на село Вера открива свом мужу Александру да носи туђе дете.
Укратко ради се о односу мужа и жене, деце и родитеља, брата и брата. Филм је тежак, мрачан, спорог тока и захтева доста тумачења тако да ако сте расположени за дубљу анализу неког филма, ово је филм за вас.

Interstellar
http://www.imdb.com/title/tt0816692/

Jos mi zao 450 dinara sto sam dala za kartu. :sad2:
Pred kraj filma sam pocela da se smejem koliko je glup.
i taj sam danas na preskoke pogledala toliko me smorio posle 15 minuta da sam nastavila da se bavim nekim drugim stvarima i povremeno pogledala o cemu se radi i ono ZZzzzzzZzzzZzz...i na kraju...kraj? sta bi sta se desi? nista, glupost teska od filma.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies - 7/10

Prvi deo je bio sranje, drugi deo je bio zapravo dobar, cak bih rekao najbolji u citavom PJ ciklusu.

Treci deo u dve trecine filma uspeva da ostane na dobrom putu kojim je isao drugi deo, ali naravno PJ je morao da upropasti sve na kraju. Ne zna se sta je gore - kriminalno lose osmisljene i animirane borbe glavnih likova, posebno ona sprdnja sa Legolasom koja prevazilazi i skejtovanje i letenje po slonovima iz Lotr-a, preko toga da bitka nema kraj tj. zavrsava se za 2 sekunde - jos gore nego bitka u Povratku kralja, do nevidjenog smora nakon toga do konacnog kraja filma.

Za pohvalu Luke Evans, Lee Pace, Evangeline Lilly, Christopher Lee.i Ryan Gage koji je uneo malo humora u film.

Trojku ću tek da overim, ali se u potpunosti slažem da drugi deo Hobita šiša keca za tri klase.Prvi deo je detinjast sa humorom koje se svodi na neke provale i ono što si ti nazvao "džardžarizacijom" u tom filmu.Gomila apsurdnih kreatura kao u Ratovima Zvezda, gde to ima smisla ali ne i u Tolkinovom svetu.

i taj sam danas na preskoke pogledala toliko me smorio posle 15 minuta da sam nastavila da se bavim nekim drugim stvarima i povremeno pogledala o cemu se radi i ono ZZzzzzzZzzzZzz...i na kraju...kraj? sta bi sta se desi? nista, glupost teska od filma.

Cuti,bar nisi dala pare na kartu. :sad2:
Kraj je tesko s*anje, da sam se sprdala i lupala kako najgluplje moze da se zavrsi, ispalo bi bolje i manje glupavo.

Poslednja izmena:
Изгнание (2007)
http://www.imdb.com/title/tt0488905/?ref_=nm_knf_t4
Ево једног филма за љубитеље мало озбиљнијих драма. ИЗГНАНСТВО - Руски филм сјајног Андреја Звјагинцева.
Тема филма не може бити простија: Након породичног путовања на село Вера открива свом мужу Александру да носи туђе дете.
Укратко ради се о односу мужа и жене, деце и родитеља, брата и брата. Филм је тежак, мрачан, спорог тока и захтева доста тумачења тако да ако сте расположени за дубљу анализу неког филма, ово је филм за вас.
Odličan film, potpisujem.
Govori o svem onom neizrečenom, nerazumevajućem, neudubljujućem i nedostajućem, što u potaji kida i nagriza spone između dvoje ljudi dovodeći do lošeg kraja.

The Secret Life of Walter Mitty (2013)

large_fthuzm8T4bowlPtP5M9cFOjv0Ld.jpg

Kraftidioten aka In Order of Disappearance (4-)
Kraftidioten je mega vanserijski zabavan film.Akciona triler komedija, na tragu Tarantina, braće Coen.Srpski i hrvatski glumci poznati našoj publici su bonus, iako u svojim izvedbama ne utiču na sveopšti utisak.Ostali glumci su odlični,pogotovo Stellan Skarsgaard.
Ovo je jedan od najzabavnijih, najuvrnutijih i najprovokativnijih filmova u ovoj godini što pogleda do sada,velika preporuka...

Poslednja izmena:
Autumn Blood (2013) http://www.imdb.com/title/tt2085752/

Film koji mi daje veru da je civilizacija dobra.

Rajske slike austrijskih planina, vizuelno prelep film.I u tom raju žive ljudi koji nisu rajski.

Filozofski - film se bavi iako su glavne junakinje žene odsustvom zdravog muškog principa.Zaštitnika Gondora, Haruna al Rašida itd.Ostao je najpoganiji nakot.

Ovozemaljsko- kozojebac je kozojebac, živeo on u nekoj zemlji trećeg sveta ili u modernoj Austriji, taj ne bira, a nema previše izbora, nekoliko devojaka u selu a najbolja ga neće.Otud konflikti koje civilizovan čovek prevazilazi, ali ne i austrijski redneks.
Ipak ima pozitive u filmu, staromodni, pozitivniji muški princip - relativno, se bori sa životinjom.

Poslednja izmena:
Tri najiscekivanija blokbastera XXI veka koji su zavrsili kao teski promasaji:

1. Avatar
2. Prometej
3. Interstelar

Не изостављај неправедно "Обливион". Срање достојно Тома Круза у главној улози.

- - - - - - - - - -

MV5BNTU5ODY5NjY0Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMDI4OTQyMQ@@._V1_SX640_SY720_.jpg

Dobar stari, trkački...Nema neke velike filozofije na prvi pogled samo jurnjava, oktani i zabiti Kolorada, Nevade...Ali se provlače i pitanja hipi pokreta, droge, ismevanja policije i rasnih pitanja...Scene su opake, preporuka. 9/0
Не видим о коме филму говориш.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back