- Poruka
- 48.158
Ima dobrih fora,mada su malo pretjerali sa srpskim glumcima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nightcrawler 7/10
Lou Bloom je stni lopov, koji postaje TV reporter. Gde god se desi neki zločin, on je tu. Ako je u pitanju ubistvo, ili neka nesreća, nemilosrdan je u dobavljanju materijala. Toliko, da možda skrene sa puta i počne sam da kreira svoju krimi priču.
Gilijan je toliko smršao za ovu ulogu da izgleda kao hodajući leš,baš ima odvratnu ulogu u filmi jeste da je maestralno odglumio ali mene je užasno nervirao,Rene Ruso odlična.
Vrlo moguć kandidat za Oskara, koji nam dolazi.Ne kao najbolji film, nego za najbolju ulogu po mom mišljenju.Gluma je maestralna.
Ja čekam bolji snimak,a odavno sam ga snimio, Jake Gyllenhaal je odličan glumac,jedan od boljih mlađih,bar meni...

Vrlo moguć kandidat za Oskara, koji nam dolazi.Ne kao najbolji film, nego za najbolju ulogu po mom mišljenju.Gluma je maestralna.
malo mu fali ....Citat Original postavio Emihs
Ja čekam bolji snimak,a odavno sam ga snimio, Jake Gyllenhaal je odličan glumac,jedan od boljih mlađih,bar meni...

))slažem se da drži pažnju, kako i ne bi kad film uopšte nije sporMene je Gone Girl (2014) baš iznenadio, očekivala sam nešto mnogo drugačije, prema najavi sam mislila da je ima više misterije, ali je svakako pravo triler osveženje, iako nisam preterani ljubitelj tog žanra. Držao mi je pažnju 2 i po sata, na originalan (da ne kažem, uvrnut) način razrađena tema bračnih odnosa, Rosamund Pike je besprekorno iznela ulogu.
Ocena 9/10, u duhu praznične darežljivosti.))

Ja pogledah sinoc dva filma, oba biografska
Prvi je o Mendeli: http://www.imdb.com/title/tt2304771/ i poprilicno me razocarao, zato sto je radjen klasicno holivudski, sa puno patetike. Inace, Idris Elba je car i njemu sve pohvale za ulogu. Fotografija je takodje lepa.
Drugi film je "Stanica Frutvejl":
![]()
http://www.imdb.com/title/tt2334649/
Ovaj film govori o poslednjih 24 casa u zivotu Oskara Granta, 22-godisnjeg momka, koga je pandur iz cista mira upucao na doticnoj stanici.
U pitanju je interesantan filmic, dosta realistican, koji pokazuje onu siromasniju, sivu stranu Amerike, gde ljudi, poput nas ovde, imaju problema da nadju posao, da podizu porodicu, sto bi rekli u Munjama da "lociraju svoje mesto u koordinatnom sistemu konfuzije."
Posebno vreti istaci glumu u ovom ostvarenju, koja je prirodna, nenametljiva. Majkl B.Dzordan je sjajan u glavnoj roli. Takodje, scena kada Oskara startuju panduri u podzmenoj je vrhunski odradjena od strane reditelja, posto je postigao izuzetnu napetost.
E sad, moja zamerka ide na sam koncept i ideju reditelja. On se ocigledno fokusirao na lik tog tragicnog decka, sto je ok sa jedne strane, ali s obzirom na to da je ovaj dogadjaj proizveo citavu lavinu protesta i nemira, mozda je bilo bolje napraviti film koji ce malo sveobuhvatnije tretirati taj dogadjaj, gde bi mozda veci znacaj bio stavljen na posledicu tog cina.
Ipak, sa druge strane mi je i razumljivo sto reditelj nije zalazio dublje u tematiku, buduci da je ovo jedan od filmova sa izrazito malim budzetom, pa je ovaj, ocigledno talentovani reditelj, morao da sve spakuje u nekih 80 minuta, sto je steta.