Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Fišeru oklen ti ovde???Šah mat

Ovo postala politička tema...![]()

Moderna civilizacija je nastala na revolucijama...samo se solidarišem s pokradenim građanima bilo koje vjere,narodnosti...Pa ne znam brale podržavaš ''revoluciju''...A kažeš da nisi, zakučasto...![]()

Lud si, ako te iskustvo nije ništa naučilo.
Bagrad dođe i prođe, naiđe i siđe. Doći će slični.
Lepo je verovati u revoluciju, i ja sam do skoro, ali nema leba od toga. Prazna priča za malog čovečuljka koji misli da onog ko dođe na vlast interesuje njegov bedni život.
Premijer tuzlanskog kantona podnjeo ostavku,znači malo ga stisneš i prpa!Ipak nije uzalud,ipak je do naroda,svijesti i opšte kulture.Svi razvijeni narodi su se izborili sami,dakle ne možemo očekivati da će nam sve probleme drugi riješiti.Pa i u SAD su slabiji sindikati nego nekad, drže se još u Zapadnoj Jevropi. Mada, je uticaj sindikata svuda u svetu u odnosu na 20. vek drastično srozan, prilog u tome ide usvajanje brojnih zakona koji ekspanziraju eksploataciju radnika. Ubija kapitalizam, ali kao što je davno rečeno daj narodu leba i igara, i upravo to ubija. Debelog Engleza zabole **** što tamo neki mali žutać, ili hindus nema da jede, neka su oni siti i neka imaju Sun da čitaju.
Ne znam, ovde u Srbiji ništa ne valja, to je činjenica, ali ja sa ovim narodom ne vidim kako bilo šta može da se promeni.
ja mislim da je ovo baš za ovaj pdf.. kamera ide, ton ide, i ... akcija!Ovo postala politička tema...![]()

ma ne pridikujem ja, nismo se razumeliNIje svaki dan,nekada malo skrenemo ali generalno se držimo teme...
ma ne pridikujem ja, nismo se razumeli![]()

Ma lepo je sve to, ali nema tu osnove, nema prosvećenosti, sve je to isti soj naroda, jedni su danas dole, a sutra gore, ne možeš ti da menjaš sistem, ako nemaš jaku osnovu, potporu koja će ga menjati. Na mesto tog srednjebosanskog premijera će doći isto tako neki koji će dovesti svoju familiju, i ceo komšiluk.
Mislim, nemoj pogrešno da me shvatiš, lično bih voleo da se nešto (na bolje ) promeni, ali iskustva Balkanskih zemalja drugačije govore, nije isto revolucija 19., 18., 16. veka, i danas.
Jebeeš ga, globalizacija jede sve, pa tako i državice boranije kao što smo mi, ne pitaju se ovi naši vlastodršci ič.
mesechewa: oprosti obrisaću komentare, samo da se ispričamo malo.![]()
Ljudi manite se Nasera i Bakira nego jel ima neko neku brzinsku preporuku...? Samo da nije horor.
Šta te zanima, novo/staro, azija, europa, amerka?