Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su svi živi rekli za BB ,što ovako, što na forumu, preživi prvu sezonu i oduševićeš se,ali me čeka toooliko serija koje su me kupile na prvu loptu da prosto nemam kad...a i sad mi je malo previše moderna iskreno :mrgreen:
Dexter se isprosipao ...... da,dvije su sjajne,treća je labava,a onda četvrta razbije (tako kod mene) ...peta mi još i nije loša,a šesta užaš, sedma ...izgubih interes nekako,nije lošija od šeste,al mnogo mi je dvije loše sezone za redom....Ajde što je došlo do zamora materijala i ponavljanja, ali je izgubio tu atmosferu neku što ga je krasilo...onako...Majami....vruće...Dekster hladan :lol: ....ta stripovska nota, u nedostatku boljeg izraza,cinizam, njegovi monolozi, crni humor....to ga je činilo izuzetnim,drugačijim.Sad toga nema.

Nisam gledao taj Shameless, kao ni Californication... Dejvid Duhovni ima krizu srednjih godina, blah... koga to interesuje.

Breaking Bad prve dve epizode i batalio. Dosadno.

Californication sam više gledala da bih videla Dejvida u nemolderovskoj ulozi. ja sam bila zaljubljena u Moldera u osnovnoj školi :heart: :D
I zato što me je interesovalo kakav je taj moderan Bukovski, jer reklamiraše seriju kao da je inspirisana delom njegovim životom. Mislim da sam došla do treće sezone i batalila.
Mislim da ipak BB treba dati šansu, posebno što sezone nemaju beskonačno epizoda pa da ti se smuči.

Meni su svi živi rekli za BB ,što ovako, što na forumu, preživi prvu sezonu i oduševićeš se,ali me čeka toooliko serija koje su me kupile na prvu loptu da prosto nemam kad...a i sad mi je malo previše moderna iskreno :mrgreen:
Dexter se isprosipao ...... da,dvije su sjajne,treća je labava,a onda četvrta razbije (tako kod mene) ...peta mi još i nije loša,a šesta užaš, sedma ...izgubih interes nekako,nije lošija od šeste,al mnogo mi je dvije loše sezone za redom....Ajde što je došlo do zamora materijala i ponavljanja, ali je izgubio tu atmosferu neku što ga je krasilo...onako...Majami....vruće...Dekster hladan :lol: ....ta stripovska nota, u nedostatku boljeg izraza,cinizam, njegovi monolozi, crni humor....to ga je činilo izuzetnim,drugačijim.Sad toga nema.

Da, Dexter mi je bio totalno otkrovenje. Samo ona vesela muzikica piči stalno a dešavaju se najjezivije stvari. Kontrast koji očarava bizarnošću :)

Pa sad da li ćeš se oduševiti za BB, ne znam, zavisi koliko si kritična. Mene čak i stvari u vođenju karaktera i priče (kad su nedosledne) ne nerviraju, jer uvek mogu da opravdam da će to imati smisao jer će se otkriti kasnije. Ali podvlače im se banalne grške, koje nisu smeli da dopuste, i to me već iznervira. Npr. u laboratoriji su gde mobilni nemaju signal, i to je naglašeno dosta puta, čak i iskorišćeno za neke zaplete. Nema mobilnih, ima samo neki telefon fiksni za slučaj nužde. I to znaš nekoliko epizoda, da bi u nekoj frka situaciji lik izvadio mobilni i ladno pozvao. Kao da je i signal na njegovoj strani pa se probio. Već u sledećoj sceni drugi lik koristi fiksni, a ne mobilni da pozove. Ovo je jedan primer, nema ih mnogo, ali ipak se podvuku. Malo mi je to onako bezveze, mogli su malo da obrate pažnju na te stvari.

Čitajući postove osećam se kao da sam odgledao celu seriju :lol: Ja sam inače pogledao jednu epizodu u kojoj je neka od njih vodila ljubav sa nekim likom koji je imao malu pišu, e sad on završio svoje a ona nije osetila pišu međ svojim nogama i onda je sutradan u nekom kafiću pričala kako voli velike piše. To se desilo pre nekih 3g i ta scena mi i dan danas ostala urezana i stalno imam kompleks da nemam možda ja malu pišu.

Čitajući postove osećam se kao da sam odgledao celu seriju :lol: Ja sam inače pogledao jednu epizodu u kojoj je neka od njih vodila ljubav sa nekim likom koji je imao malu pišu, e sad on završio svoje a ona nije osetila pišu međ svojim nogama i onda je sutradan u nekom kafiću pričala kako voli velike piše. To se desilo pre nekih 3g i ta scena mi i dan danas ostala urezana i stalno imam kompleks da nemam možda ja malu pišu.

da,rekla je da je valjda velicine krastavca...hahahaha,samanta genije :D nema potrebe za komplexom,nju je tesko zadovoljiti,ne voli nista manje od povece oklagije haha

sex i grad ti je poput velikog brata?slusaj,nemoj se raspravljati sa ljudima koji ocigledno stvari ne vide kao ti...ako vec do sad nisi shvatio da niko ne gleda seriju da bi razmisljao o tome sta li one rade u kaficu umesto na poslu ili sto se sve jebu kao nenormalne to nije moralno,onda bismo svi mi postali teske psihopate kada bismo se toliko unosili...seriju gledamo da se opustimo i zabavimo i nema tu sta dalje da se zakljucuje ili proucava - razonoda i to je to...ako cu vec da se nerviram zbog necega,onda bih se pre nervirala zbog toga sto takve zene postoje u realnom zivotu ( doduse nema ih puno ) nego sto postoje u seriji

Gde sam ja napisao da je ISTO kao i VB? Koncepcija je ista, naterati publiku da gleda kako neuki i prosti ljudi od sebe prave debile, jer eto to zanima narod. ISto je i sa doticnom serijom. 4 glupace, koje se prcaju sa kime god stignu ( isto kao i VB ), traze ljubav a nemaju pojma ni sta je to, pune para a ni jedna ne radi nesto normalno, sta je tu zanimljivo? Nije ni cudo sto prolaze gluposti kao sto su farma i VB kada je ljudima razonoda postala da gledaju takve serije a ne neke edukativne...

Ti ili nisi pogledao vise od 10 min od serije ili nisi procitao sta sam ti napisala. Ne zanima me koje je tacno samo eto... sto onda uopste odgovaras....dete moje ? :D
Ne branim ja seriju namerno je neozbiljna. Samo to sto si ti napisao o njoj je "malkice" glupo.

"skoro u svakoj epizodi sedi u kaficu, restoranu, pije neki koktel i ogovara"

Kao skoro svaki sitcom mislis? Da. I?

Uopste mi nije jasno zasto trosis energiju da raspravljas o seriji koja em nije namenjena za tebe, nego za zene. Em nisi je ni gledao to se vidi lepo iz tvog odgovora. Ovo mi je kao sad da se ja raspravljam sa ljudima o VB i ako TV nisam ukljucila vec 5god.

Sitcom koji propagira promiskuitet, tesko...Kada je seriju kreirao homoseksualac onda mi to dovoljno govori...

Gde sam ja napisao da je ISTO kao i VB? Koncepcija je ista, naterati publiku da gleda kako neuki i prosti ljudi od sebe prave debile, jer eto to zanima narod. ISto je i sa doticnom serijom. 4 glupace, koje se prcaju sa kime god stignu ( isto kao i VB ), traze ljubav a nemaju pojma ni sta je to, pune para a ni jedna ne radi nesto normalno, sta je tu zanimljivo? Nije ni cudo sto prolaze gluposti kao sto su farma i VB kada je ljudima razonoda postala da gledaju takve serije a ne neke edukativne...

onda je po tome svaki film i serija isto sto i vb,jer gledamo tamo neke glumce kako rade ovo ili ono :roll: aj molim te

- - - - - - - - - -

Sitcom koji propagira promiskuitet, tesko...Kada je seriju kreirao homoseksualac onda mi to dovoljno govori...
cim je seriju kreirao neko ko je homosexualac,onda to odmah znaci da je glupo,retardirano,primitivno,lose,sta god...bravo za tebe....

onda je po tome svaki film i serija isto sto i vb,jer gledamo tamo neke glumce kako rade ovo ili ono :roll: aj molim te

- - - - - - - - - -

cim je seriju kreirao neko ko je homosexualac,onda to odmah znaci da je glupo,retardirano,primitivno,lose,sta god...bravo za tebe....

Koji to svaki film?
Budi konkretna... Rec je o seriji, koja nije humoristicka kao Friends gde imas 40godisnjake ili persone u 30im koji zive kao cimeri vise od jedne decenije.. Vec o 4 guske ciji zivot je predstavljan kao steroitip i nesto cemu treba da teze sveze emancipovane zene. Sirim nogice dok prava ljubav ne naleti a da pri tome necu preopoznati ljubav ni da me ujede za dupe, a cak i da se to dogodi ima da krijem broj partnera kao zmija noge... Lepa poruka. Sedim pijem koktele, kecam se sa svakim simpaticnim muskarcem , cela poenta serije koja je isla 6-7? godina...

Kako dete zakljucuje, nigde nisam napisao da homoseksualac ne moze da bude dobar reditelj... Al ovde je rec o seriji koja se bavi iskljucivo zivotom 4 zene a napravio je ju ***** ( da prostis )... Mislim hoce li neki muskarac pitati gay druga ( ako ga ima ) kako da zavede devojku, sta devojka zaista zeli ili neku drugaricu, sestru...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back